Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 17 57 61 62 63 64 65 66 67 68 
日本動漫畫討論版>「ガンダムビルドファイターズ」OVA企画始動!丨アジアの国ではさらに大変好評 一番人気は「ベアッガイIII(さん)」 Vol.4
亍 ◣ 11:07 PM 09-18-18
今集顏藝表演??好似入錯棚咁
HakiK 02:41 AM 09-19-18
食人魔好違和www
係大家好熱血講中二對白同咆哮既時候
食人魔:嗯? 喔 是喔

其實食人魔同多拉司夢先係互相追求既對手囉w
佢兩個直情GBN相遇然後拉司夢入坑好過www
C.Ryo 08:57 AM 09-19-18
Love Love石破天驚雙劍 VS 金閃閃excalibur
下集預告全透了? 全機種超必表演回
qwe 01:36 PM 09-19-18
話說估唔到零丸都玩紅轉綠,PB見

希望無名無新野,剛剛返大貨入左手
肉羊哩咖 03:45 PM 09-19-18
諗多咗,全GBN 睇晒冠軍同阿陸啲對話,除咗鼓動班人到最後打大波之外,其實嚮度無乜作用
尼路 06:49 PM 09-19-18
繼續做到好燃但燃唔起……
鳳熾魂 11:05 PM 09-19-18
冠軍好慘 未出超必已經壓住打要搵位放水俾你地真係好難
反而想睇隆美爾現實班人似班完全唔可以見光Ge人
(=v=)b 10:52 PM 09-20-18
作者: 亍 ◣:
今集顏藝表演??好似入錯棚咁
d人變晒魔偶馬戲團咁~

作者: 尼路:
繼續做到好燃但燃唔起……
依方面保持得好好~24集都keep到依個水準~

作者: 鳳熾魂:
冠軍好慘 未出超必已經壓住打要搵位放水俾你地真係好難
反而想睇隆美爾現實班人似班完全唔可以見光Ge人
我感覺係殘障多d~
HakiK 12:56 PM 09-21-18
作者: (=v=)b:
d人變晒魔偶馬戲團咁~

依方面保持得好好~24集都keep到依個水準~

我感覺係殘障多d~
大叔既背後係14歲就有絕症, 4肢殘廢無幾耐命, 淨係可以通過潛行揮舞beam saber既天才少女(x
C.Ryo 07:14 PM 09-25-18
廣告回之下外傳機體同飛驅鳥都有得出下場,不過就依然唔燃地完事鳥
班現實角色
沙拿妳…仲黑科技過柔王丸
鳳熾魂 07:27 PM 09-25-18
作者: C.Ryo:
廣告回之下外傳機體同飛驅鳥都有得出下場,不過就依然唔燃地完事鳥
班現實角色
幾隻都係PB野笨大咁都唔放過機會
莎拿就算啦 咁起個粒子情況下就算啦
重點都係收尾果招換任何勇者都唔會有違和感
qwe 08:12 PM 09-25-18
零丸好似有新裝備?

另外其他雜角都好多特別機, 好想佢出 (M屬)
pet3 08:25 PM 09-25-18

好想要
亍 ◣ 08:31 PM 09-25-18
冠軍:請盡情的xx我吧
ALEX CHOW 09:09 PM 09-25-18
作者: C.Ryo:
班現實角色
6:46有部勇者系

中東油王
肉羊哩咖 01:06 AM 09-26-18
作者: qwe:
另外其他雜角都好多特別機, 好想佢出 (M屬)
GB 系列慣例,最正啲機體永遠留到最後,擺幾個舖士就收工,引你去買週邊(如果有)

戰鬥繼續唔燃(除咗無名出場嗰下,係本人好偏心!),而下半場最想出現/最有趣嗰啲全部鬼隱,所以完全無驚喜 --除咗瑪姬孱其實暗示佢同油王有 BL 關係~ 下半場真係好有 SAO 陣味,不過 SAO 點都有承先啟後嘅味道;結局無 BBQ 但有 karaoke

莎娜駕駛莎娜?!啫係點? Valsione?!

唔該唔好再有下文好啦
GN00508771 01:19 AM 09-26-18
作者: pet3:

好想要
好想要
pet3 01:20 PM 09-26-18
作者: GN00508771:
好想要
https://bandai-hobby.net/item/3003/

自己的女友自己做
axe1292 02:12 PM 09-26-18
作者: pet3:
https://bandai-hobby.net/item/3003/

自己的女友自己做
根本就係武裝神姬同FAG.....
J+1 02:34 PM 09-26-18
裙甲好厚...攪到冇左條腰...
由手機版發出
qwe 03:33 PM 09-26-18
作者: J+1:
裙甲好厚...攪到冇左條腰...
由手機版發出
鋼普拉是自由的
莫講話條腰,全身你想點改都得
(=v=)b 04:54 PM 09-26-18
好平淡既最終戰~做到last boss都燃唔起~真係好難~

無出隆美爾真人~sosad~
sugihara 05:01 PM 09-26-18
可樂哥有對白呀
尼路 06:41 PM 09-26-18
黃昏之SAO AI女友傳說完結撒花
拜託唔好有尾,黑歷史左佢算吧啦。
axe1292 07:49 PM 09-26-18
作者: 尼路:
黃昏之SAO AI女友傳說完結撒花
拜託唔好有尾,黑歷史左佢算吧啦。
老實我想要誠哥後傳多D
第一 ... 17 57 61 62 63 64 65 66 67 68 

返回主題版面