Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-20-17, 08:02 PM   #3151
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
10000石中2隻聖誕奶,上到7星,算係咁。。。
好勁喎隻野,2個網站都比最高分佢。。。
打冰/光屬既基本上唔會死。。。

又有10飛真係正,係咪應該換隻cloud返嚟呢。。。

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-17, 08:31 PM   #3152
Yukii
Insane Gamer

註冊日期: Jun 2007
隻聖誕一石都唔會俾佢
肯定舊補上7星後一巴車埋佢度

Sent from my iPhone using Gaforum
Yukii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-17, 08:31 PM   #3153
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
形住今次性蛋妹係伏黎,下次解7星絢香白LIN應該會係佢既上位互換 XD

你要玩真兩手就1定要2隻CLOUD架啦基本上
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-17, 09:55 PM   #3154
tony1983
Junior Member

註冊日期: Feb 2015
抽左魔法池 中貓同yuna
回復中ayaka 同 queen
tony1983 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-17, 10:53 PM   #3155
Cube

註冊日期: Jul 2004
除非真係有愛或冇神補...忍手聖誕pool 好d...月尾公布隻7星白魔/CG菲, 一定大大巴車埋過去.

魔法pool 中皇帝...好想要裸蒂...
Cube 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-20-17, 10:57 PM   #3156
ShinDou

RAID覺醒原來唔斷CHAIN打到9千2萬 XD 見到CLOUD 1刀有隻3字係前面跳出黎,應該1刀都3千萬,W LIMIT兩下夾埋6千萬 @@
舊 12-21-17, 05:16 AM   #3157
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

註冊日期: Nov 2002
PSN  IDIris02320
聖誕妹可以防魅了......而且7星裝TM能力全異常防禦...

呢2點都叫唔錯既...

舊 12-21-17, 06:16 AM   #3158
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

5星卷換隻王子返黎好唔好...??因為想要隻光耀...

舊 12-21-17, 07:20 AM   #3159
ShinDou

覺得隻game吹勢只會愈來愈難打,應該會愈來愈必中攻擊,百閃應該遲d會冇用
舊 12-21-17, 08:19 AM   #3160
Orage
Game Master
ディバゲ,ありがとう

引用:
作者: ShinDou 查看文章
覺得隻game吹勢只會愈來愈難打,應該會愈來愈必中攻擊,百閃應該遲d會冇用
呢個當然啦,只係暫時有個百回放係度會比較好

舊 12-21-17, 10:21 AM   #3161
okabe

註冊日期: Aug 2002
1日1回無料抽中聖誕奶,諗緊抽唔抽必中抽好?
okabe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-17, 10:25 AM   #3162
ShinDou

睇你搏唔搏絢香白lin7星打佢面啦,我就覺得9成打了,好似岩岩出7星雪糕咁,轉頭就成堆出兩3次招真兩手7星係咁出,打到佢面都腫
舊 12-21-17, 10:47 AM   #3163
Yukii

註冊日期: Jun 2007
引用:
作者: ShinDou 查看文章
睇你搏唔搏絢香白lin7星打佢面啦,我就覺得9成打了,好似岩岩出7星雪糕咁,轉頭就成堆出兩3次招真兩手7星係咁出,打到佢面都腫

雪糕係勁在個super trust
俾cloud用一流

Sent from my iPhone using Gaforum
Yukii 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-21-17, 02:31 PM   #3164
GP03D

咁好中左就梗係抽埋佢上7星,除時多個一粒虹添。。。
就算遲d比其他打臉佢都係勁,實有用既

舊 12-21-17, 03:48 PM   #3165
半熟くん
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2010
3DS Friend Code0645 5951 8148
又送select券
今次星7cloud 定ヒョウ好

半熟くん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-17, 07:08 AM   #3166
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
今次event 抽個堆4,5星係咪直接賣? trust 都好垃圾。
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-22-17, 07:22 AM   #3167
ShinDou

係廢d不過trust master有石拎,過左先賣囉,我過後留1隻算
舊 12-24-17, 12:50 AM   #3168
koala
Game Master
天霸封神斬

註冊日期: Jul 2002
24同25號 每日免費11抽...
26號生放送 送N張劵...

舊 12-24-17, 08:42 AM   #3169
ShinDou

冇料11連同1下都係0虹

送咁多飛正喎,又可以留番勁野射

原來0式復刻活動之前如果換左D飛就冇得再換,仲以為有得再換咁正,打1次執完石算了,上次FF13復刻唔記得有冇執石,好似冇 XD

此篇文章於 12-24-17 12:09 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-25-17, 09:26 AM   #3170
ShinDou

第2次冇料11連同1下1樣0虹 @@
舊 12-25-17, 10:02 AM   #3171
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
11 中帝國盾
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-25-17, 12:08 PM   #3172
GP03D

22連0虹。。。預左。。。。

舊 12-25-17, 03:00 PM   #3173
ShinDou

又1堆解7星了

黎緊果堆我得GILGAMESH,絢香,淫遊詩人上到7星,GILGAMESH同奶挺差唔多係第1批5星人等到而家先解7星可能會整到好神 @@

淫遊詩人俾軍師打晒面,而家7星應該會好少少掛﹖雖然軍師解7星既話應該都會打番佢面

奧丁解3星了,應該會成堆KILLER系啦﹖唔知會唔會又係整到好難,唔知打唔打到 @@

此篇文章於 12-25-17 03:11 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 12-25-17, 04:14 PM   #3174
tony1983
Junior Member

註冊日期: Feb 2015
我有七隻上, 櫻有super trust tim
不過我錢得番幾百萬 orz
tony1983 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-26-17, 01:27 PM   #3175
ShinDou

D攻略網完全冇講版新既高難度,是但用RAID隊入去打左次1TURN秒左佢,打多次清埋D MISSION先

是但用番之前隊雙奶隊清埋,今次冇難度

此篇文章於 12-26-17 01:40 PM 被 ShinDou 編輯。

標籤
FFBE, ファイナルファンタジーブレイブエクスヴィアス

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「KINGSGLAIVE FINAL FANTASY XV」「BROTHERHOOD FINAL FANTASY XV」配信中 supermanlady 日本動漫畫討論版 21 03-24-24 02:10 AM
Final Fantasy X jerry 電視遊戲討論版 6 02-05-23 08:40 PM
Final Fantasy Heroines Matamata 收藏品討論版 10 07-14-04 07:37 PM
Final Fantasy i? Exellen 電視遊戲討論版 1 03-15-04 04:07 PM
Final Fantasy X Chris皇 電視遊戲討論版 7 02-19-04 12:10 AM

現在的時間是 11:11 PM

手機版 | APP版