Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-03-18, 11:56 PM   #8276
小光
God of Gamer
でっかいお世話です。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDInfinitier
XBox Live GamertagInfinitier
有人可以教我set掛隊嗎?
已經唔識點爬文了

相片藝廊 (Album)
ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
小光 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-18, 12:06 AM   #8277
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
連續四日無料全中

第一日 美玲
第二日 限定楓姐
第三日 肇 (白信封突然轉成有花邊)
第四日 クラリス

此篇文章於 01-04-18 12:10 AM 被 sd03021 編輯。
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-18, 12:45 AM   #8278
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: 小光 查看文章
已經唔識點爬文了
上兩個 post 亍 的 link 有教
簡單D 講就係 SB 卡做 center
加2或3張強判,搭盾或血卡
編成要3色(SB卡 center 技發動條件)
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-18, 12:48 AM   #8279
KUTAR#

註冊日期: Feb 2006
PSN  IDKU_HK
XBox Live GamertagKUHKGAF
引用:
作者: sd03021 查看文章
連續四日無料全中

第一日 美玲
第二日 限定楓姐
第三日 肇 (白信封突然轉成有花邊)
第四日 クラリス
恭喜恭喜
我都中兩張SSR
水本ゆかり同fes限あんず
KUTAR# 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-18, 08:23 AM   #8280
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 小光 查看文章
已經唔識點爬文了

SB+2隻1.0(雪花喵喵做膽)+2隻唔撞時間的盾....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-18, 09:34 AM   #8281
小光
でっかいお世話です。

引用:
作者: KUTAR# 查看文章
上兩個 post 亍 的 link 有教
簡單D 講就係 SB 卡做 center
加2或3張強判,搭盾或血卡
編成要3色(SB卡 center 技發動條件)
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
SB+2隻1.0(雪花喵喵做膽)+2隻唔撞時間的盾....
THANKS

ARIA COMPANY《Trusty Bell ~ショパンの夢~》《THE IDOLM@STER》
舊 01-04-18, 02:03 PM   #8282
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
打寶技
由手機版發出
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-18, 02:08 PM   #8283
ben wai
Game Master
ゆがみねぇな

註冊日期: Feb 2004
PSN  IDDOP169WI
XBox Live GamertagDOP169WI
Line Group 同求PM

舊 01-04-18, 02:10 PM   #8284
小光
でっかいお世話です。

無口限角係咩玩法

舊 01-04-18, 02:16 PM   #8285
Crazy Gamer
馬弓手

註冊日期: Oct 2006
肥妹....

無人講過無口出唔到SSR

舊 01-04-18, 02:25 PM   #8286
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
兩個新技點解??
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-18, 02:41 PM   #8287
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
三村 睇血量既 COMBO+

茄子 Copy 最近一次其他 idol 出既技
由手機版發出
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-18, 02:41 PM   #8288
小光
でっかいお世話です。

引用:
作者: J+1 查看文章
兩個新技點解??
由手機版發出
藍: COPY上一個其他人的發動的技能
紅: 血量越多COMBO BONUS越多

舊 01-04-18, 03:09 PM   #8289
J+1
望過黎呀!!!!!!

萬7 射晒都冇
由手機版發出
舊 01-04-18, 06:18 PM   #8290
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
[宣伝]

GAF im@s cgss Line 群招人中

歡迎留名, 會盡快PM招待link
求LINK
引用:
作者: Bahamut 查看文章
第2張強判如果SR夠唔夠力?
SR做唔到MISS->PERFECT個效果
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-18, 09:38 PM   #8291
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
[宣伝]

GAF im@s cgss Line 群招人中

歡迎留名, 會盡快PM招待link
求link

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-18, 09:39 PM   #8292
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
是歐皮
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-04-18, 11:16 PM   #8293
sd03021
Crazy Gamer

引用:
萬7 射晒都冇
由手機版發出
俾錢啦仲望
仲有天井等緊你
舊 01-04-18, 11:19 PM   #8294
sd03021
Crazy Gamer

茄子果張卡真係好看臉子如何

有勁技就會上到天,無既話就真係係咁先
舊 01-09-18, 03:24 PM   #8295
J+1
望過黎呀!!!!!!

的起心肝終於打到500萬\/

由手機版發出
舊 01-09-18, 11:29 PM   #8296
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
引用:

由手機版發出
1億等緊你
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-09-18, 11:40 PM   #8297
sd03021
Crazy Gamer

引用:

由手機版發出

今次限定中肥妹唔中茄子 (白信封轉成有花邊)
雖然有石不過唔敢賭
舊 01-10-18, 02:18 PM   #8298
J+1
望過黎呀!!!!!!

又道具戰??

https://twitter.com/imascg_stage/sta...73674114367489
由手機版發出
舊 01-10-18, 10:32 PM   #8299
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006

喂,Bandai,咁快又嚟料?你咁即係唔俾我休息唞番啖氣啫?

以前都會趁無聲偶像Caravan Event好好休養生息,而家居然同我取消Caravan。Orz

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-11-18, 01:17 PM   #8300
J+1
望過黎呀!!!!!!

這不是赤城嗎w

https://www.kotobukiya.co.jp/product...ct-0000002823/
由手機版發出

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:47 PM

手機版 | APP版