Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 05-25-11, 02:13 PM   #1
Super Bus
God of Gamer
麻帆良市巴神 XDD

註冊日期: Mar 2002
巴士, 交通工具及汽車模型/產品討論區 Vol.10

續上回: http://www.gaforum.org/showthread.php?t=183439

所有交通工具及汽車模型亦歡迎在此討論

最新巴模消息 -- Best Choose 將會推出中巴 Dennis Condor 12m DL11,
售價$318, 限量1000部

唔知點解我都係會覺得如果 312 出嘅話一定會正過佢好多,
或者係因為佢出嘅九巴 3N 真係太有神啦...

魔法先生 Super Bus
雛田莊自衛隊隊長/麻帆良學園市特別消救及保安隊隊長
麻帆良學園魔法研究同好會成員
我的相簿 My Photo Album
Super Bus 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-28-11, 04:22 PM   #2
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

九巴 Dennis Dart AA2, 簡單一個字 -- 正!!

另外九巴 E400 ATSE1 已經推出, 依家又有D矛盾...

舊 05-28-11, 09:02 PM   #3
jackchan321
Junior Member

註冊日期: Oct 2008
I think E400 is good wo~
jackchan321 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-11, 03:59 PM   #4
chrislohk
Insane Gamer
★★★☆

註冊日期: Feb 2006
引用:
作者: Super Bus 查看文章
續上回: http://www.gaforum.org/showthread.php?t=183439

唔知點解我都係會覺得如果 312 出嘅話一定會正過佢好多,
或者係因為佢出嘅九巴 3N 真係太有神啦...
終於出呢部
312 出一定好正, 不過價錢會好貴~

舊 05-29-11, 09:33 PM   #5
Cpato

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDPato-0402
架DL相比九巴架3N, 好似差少少...
Cpato 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-11, 10:02 PM   #6
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
DL 我覺得幾正~

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-29-11, 11:20 PM   #7
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

潮流興翻炒? 九巴又出老虎頭, 今次係 S3BL470 @ 5...

總係覺得佢今次咁翻炒, 除左標榜佢係九巴最後一架熱狗蘭之外,
其他嘅, 講真我覺得佢同 422 以至 426 分別真係唔大...

如果佢肯出大 Logo 加灰內籠嘅話我可能會期待,
不過呢架嘅話...我又唔改車嘅就真係算把啦...

舊 06-06-11, 01:10 PM   #8
GR614
Senior Gamer

註冊日期: May 2007
引用:
作者: 才子 查看文章
DL 我覺得幾正~
架車愈睇愈有FEEL

舊 06-17-11, 04:51 PM   #9
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

九巴 E400 隆重登場!!

加:

舊 06-02-11, 03:40 PM   #10
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

舊車新入~

舊 06-25-11, 10:39 PM   #11
chrislohk
★★★☆

註冊日期: Feb 2006
推返個 POST 上O黎

此篇文章於 06-25-11 10:42 PM 被 chrislohk 編輯。
chrislohk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-11, 01:04 PM   #12
jackchan321
Junior Member

註冊日期: Oct 2008
引用:
作者: chrislohk 查看文章
推返個 POST 上O黎

AL 106號真係好正,但係我爭5到(...........=_=:........................)
jackchan321 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-11, 02:52 PM   #13
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

又入 AV1 又入 AD1 又入 M1 又入 ATSE1,
入左咁多架一仔, 入下呢架小巴仔中和下先~

舊 07-29-11, 01:41 PM   #14
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
好耐冇入嚟……我為咗M仔,第一次買樹脂膠巴模,606&45各一架!正到呢…
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-29-11, 01:54 PM   #15
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

引用:
作者: 阿聰 查看文章
好耐冇入嚟……我為咗M仔,第一次買樹脂膠巴模,606&45各一架!正到呢…
我入一架 606 算咯, 始終鍾情大 Logo 多D, 而且城巴 E400 又出, 真係...

舊 08-03-11, 12:19 AM   #16
危險人物

註冊日期: Apr 2002
好耐冇入來了,一入就比第一頁既禿鷹毒到......
尋日拿拿臨去入手

希望九巴都會出埋呢款啦

舊 08-03-11, 03:54 PM   #17
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

我都係期望膠車有機會出中巴 DL...

舊 08-04-11, 10:24 PM   #18
GR614

引用:
作者: 危險人物 查看文章
好耐冇入來了,一入就比第一頁既禿鷹毒到......
尋日拿拿臨去入手

希望九巴都會出埋呢款啦
3N出左喇~仲要已經賣哂

黎緊會再出,不過唔同色

舊 08-09-11, 05:43 AM   #19
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

城巴 E400 駕到~

舊 08-15-11, 11:23 PM   #20
加量熱狗
Crazy Gamer
訓醒未啊你?

註冊日期: Jun 2007
部人力車會唔會過份左少少呢
好離譜空歡喜一場

依然大把人去買

舊 08-16-11, 01:32 AM   #21
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

引用:
作者: 加量熱狗 查看文章
好離譜空歡喜一場

依然大把人去買
特別嘛, 第一架香港開頂巴模嘛, 我唔計 Corgi 果D RM,
不過車尾真係太離譜, 竟然係九巴嘅舊 AV 尾,
好彩我對開頂巴士有特強嘅先天免疫力, 呢架車絕對無視可能,
不過咁亦即係暗示左可能有一批巴模已經起好貨先至改模出呢款人力車,
爭在擇日睇下幾時出...

舊 08-17-11, 11:36 PM   #22
GR614

引用:
作者: 加量熱狗 查看文章
好離譜空歡喜一場

依然大把人去買
睇下幾時會賣哂

舊 08-04-11, 04:12 PM   #23
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

九巴 M11, 入手成功!

舊 08-19-11, 11:03 PM   #24
DavidH
ケロ⑨

註冊日期: Aug 2011
90s' 開龍27/8出,小弟身為馬頭圍人已訂一部14

btw, superbus nini 您好 =w=
DavidH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-19-11, 11:33 PM   #25
Super Bus
麻帆良市巴神 XDD

引用:
作者: DavidH 查看文章
90s' 開龍27/8出,小弟身為馬頭圍人已訂一部14

btw, superbus nini 您好 =w=
呀哈, 入嚟要比初音插插o架啵~~

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
AC Milan 球迷會Vol.9﹝~ 請各位到Vol.10 繼續討論!~﹞ 柴崎幸 球會討論區 999 03-05-09 03:34 PM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 1003 07-02-07 09:17 PM
車路士球迷會Vol.9 ﹝~ 請繼續到 Vol.10 討論 ~﹞ 柴崎幸 球會討論區 999 03-01-07 11:58 PM
巴士模型/產品討論區 Vol.4 靈格斯 收藏品討論版 1004 05-12-06 10:20 PM
巴士模型/產品討論區 Vol. 3 Lonely 收藏品討論版 1004 01-19-06 01:01 AM

現在的時間是 03:35 AM

手機版 | APP版