Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-01-16, 05:47 PM   #1
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
壽屋Frame Arms & Frame Arms Girl

http://kotobukiya-contest.com/kotogp2016/c_han

砌Frame Arms & Frame Arms Girl比賽

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-02-16, 12:38 PM   #2
野良猫
God of Gamer
肥倫

註冊日期: Feb 2008
通過圖像去評分…
野良猫 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-18-16, 09:51 AM   #3
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

出了

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 09-24-16, 01:32 AM   #4
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

フレームアームズ・ガール イノセンティア

舊 09-24-16, 01:33 AM   #5
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

舊 09-24-16, 03:04 PM   #6
up2u2003
Game Master
貓車之常客

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDleung2801

舊 10-08-16, 01:22 AM   #7
scorpio100
Junior Member

註冊日期: Sep 2016
討論Frame arms girl既人好似唔係好多...
scorpio100 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-16, 07:27 PM   #8
年輕所犯下的錯誤
Senior Gamer

註冊日期: Jun 2013
d關節其實點?..........
年輕所犯下的錯誤 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-16, 07:35 PM   #9
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
想玩但好似唔多地方賣
見親都係得素體 邊度有多d款?

tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-16, 09:32 PM   #10
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: 年輕所犯下的錯誤 查看文章
d關節其實點?..........

都ok穩

舊 10-08-16, 09:35 PM   #11
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: tung999 查看文章
想玩但好似唔多地方賣
見親都係得素體 邊度有多d款?
福利和現時點2/F算齊D款

舊 10-08-16, 10:54 PM   #12
Shirley Sheila
Crazy Gamer
雪莉☆雪娜

註冊日期: Aug 2006
我唔識做無縫,唔識改件,只能當砌公仔咁玩

見人可以將佢地同笨大敢達"part"埋一齊,有改既?

Melty Blood
Ciel
214C236C2CjAAAD63214C
MHP2G
膽小×游擊×大劍
一擊脫離之術!? OAO!?
MHX
地衝×臨戰×金剛身
托不住就閃人啦 =v=
Shirley Sheila 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-16, 10:59 PM   #13
野良猫
肥倫

引用:
作者: Shirley Sheila 查看文章
我唔識做無縫,唔識改件,只能當砌公仔咁玩

見人可以將佢地同笨大敢達"part"埋一齊,有改既?
睇接駁位,唔啱咪改
就算裝到落去都要睇可動性,睇下會唔會阻礙到其他關節等郁動
舊 10-08-16, 11:04 PM   #14
Shirley Sheila
Crazy Gamer
雪莉☆雪娜

註冊日期: Aug 2006
其實我真係好想將支衛星微波炮裝上去架

但真係無位入

如果要鑽洞插枝補土既話當我無問過(我只會搞死兩邊既件cry

話時話...圖象交貨唔怕有人PS

Melty Blood
Ciel
214C236C2CjAAAD63214C
MHP2G
膽小×游擊×大劍
一擊脫離之術!? OAO!?
MHX
地衝×臨戰×金剛身
托不住就閃人啦 =v=
Shirley Sheila 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-16, 11:08 PM   #15
野良猫
肥倫

引用:
作者: Shirley Sheila 查看文章
其實我真係好想將支衛星微波炮裝上去架

但真係無位入

如果要鑽洞插枝補土既話當我無問過(我只會搞死兩邊cry
以現今咁多方法同補品幫助,我就認為點都有計加上去
問題係冇實物睇過唔會知可以點搞

唔知你支嘢重唔重,唔重就最簡單用磁石
舊 10-09-16, 12:49 AM   #16
amaderasu
Crazy Gamer

註冊日期: May 2009
FA 類好多都係3mm洞
要高達加落去應該唔難
但改造0既基本功點都要學
要混用呢D小改造真係不可避
amaderasu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-16, 11:46 PM   #17
年輕所犯下的錯誤

註冊日期: Jun 2013
引用:
作者: mikemike 查看文章

都ok穩
扭多幾扭會唔會鬆 隻囡囡未上甲之前就係咁唔洗砌?
年輕所犯下的錯誤 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-16, 12:47 AM   #18
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: 年輕所犯下的錯誤 查看文章
扭多幾扭會唔會鬆 隻囡囡未上甲之前就係咁唔洗砌?
你就想

舊 10-10-16, 01:10 AM   #19
axe1292
Game Master
AXE

註冊日期: Aug 2007
如果計場番佢係模型咁睇,
關節應該唔會易鬆? (買左免子但未開工)
axe1292 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-16, 01:21 AM   #20
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: axe1292 查看文章
現在嘅膠料耐磨性好強的

舊 10-10-16, 03:55 AM   #21
カンザキ
自宅警備員

註冊日期: Apr 2013
上年砌左隻轟雷, d關節到現在都仲幾實正

Fate/GO
村人A
ID: 650137825
カンザキ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-10-16, 08:33 AM   #22
野良猫
肥倫

引用:
作者: axe1292 查看文章
壽記啲關節仲實過笨大
舊 04-13-17, 03:27 PM   #23
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

砌對耳都玩咗好耐

舊 05-19-17, 07:28 PM   #24
tung999
Game Master

註冊日期: Nov 2008
Wii U IDknuckles0102
3DS Friend Code1891 1127 3592
PSN  IDtung0001jp
XBox Live Gamertagtung0001
http://figsoku.net/blog-entry-67588.html
連書限定版果然又跟肉色身體parts了

tung999 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 05-23-17, 07:18 PM   #25
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
引用:
作者: 野良猫 查看文章
壽記啲關節仲實過笨大
啱啱入坑第一隻紅兔
機械臂個關節砌好郁一郁

咁就斷左

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
放frame arms girl blue impulse 連特典 (hk c3先行) kanone 買賣專區 2 02-23-16 10:26 AM
[徵求]二手/全新 幪面超人鎧武 ARMS ACTION盒蛋 鎧武ORANGE ARMS mys 買賣專區 2 02-22-14 11:29 PM
[漫畫] ARMS icaruslostlol 日本動漫畫討論版 20 10-03-08 01:51 AM
[NDS] Brothers in Arms DS neo 手提遊戲機討論版 71 06-28-07 01:54 AM
PROJECT ARMS figure 天空 收藏品討論版 92 09-30-06 08:27 AM

現在的時間是 12:24 PM

手機版 | APP版