Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-07-14, 03:16 PM   #126
david
The One

註冊日期: Mar 2002
引用:
作者: 搖搖 查看文章
黑獅新系列, 得個盾好睇D
強!

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-08-14, 07:25 PM   #127
Peter Yu
God of Gamer
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
依家d hacker先進到呢
大搖大擺穿牆入tower stomp人之後穿牆行番出去
click佢名想report時發現佢竟然可以hide埋自己id
report左都唔知捉唔捉到

[精神]開左個guild叫Only Losers Use Hack
以後上wvw就用依個guild[/勝利]

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安

此篇文章於 02-08-14 08:18 PM 被 Peter Yu 編輯。
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-14, 12:52 AM   #128
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
初初出玩左幾個月就QUIT左

想問WAR仲有無初時出咁既強度?
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-09-14, 05:42 AM   #129
david
The One

引用:
作者: 朔望~ 查看文章

最新O既25P HEAL STANCEO係WVW可以即時瀕死回生,夠唔夠強?

---
舊 02-10-14, 10:10 AM   #130
6eo
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: Peter Yu 查看文章
依家d hacker先進到呢
大搖大擺穿牆入tower stomp人之後穿牆行番出去
click佢名想report時發現佢竟然可以hide埋自己id
report左都唔知捉唔捉到

[精神]開左個guild叫Only Losers Use Hack
以後上wvw就用依個guild[/勝利]
咁過份???
下次cap圖post上官網啦

講起GUILD, 我想入TTS打虫申請左好耐都未收到招待信
虫係咪得BG成功左?

引用:

PVP弱(合理)左唔少
PVE WVW 變化唔算太太, 但某D流派要大改
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-14, 02:31 PM   #131
細路翔
The One

註冊日期: Sep 2003
戰士pve係地城單食隻紫邊boss係唯一睇得出有明顯輸出既職,一滴血都唔點hp量都同全點血既守護差唔多

大劍同步槍求其fing都削對面一萬幾千,單手劍又係隨便fing都見對面每秒1000幾咁流血

你開隻幻術玩過就知戰士由始至終都係op職

英國說大家抱團死
細路翔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-10-14, 05:35 PM   #132
Peter Yu
慾の求道者

註冊日期: May 2002
PSN  ID好叻喎嗝時能非牆巧
XBox Live GamertagPeter789
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
咁過份???
下次cap圖post上官網啦

講起GUILD, 我想入TTS打虫申請左好耐都未收到招待信
虫係咪得BG成功左?
cap唔切啦
中左成身cond臨死前碌入tower行左幾步先訓低
以為安全就打字call help先
點知未打完字突然被插旗先發覺個hacker穿牆行緊出去
report時睇唔到id剩係見到guild名"zoom zoom zoom"
聽人講依個zoom mesmer經常係jqbl出沒
好多人report過佢anet都無做野

唔記得邊個eu server係第一個殺三虫
同埋TTS已成功殺過三虫

╰ ╯

オレ様は20世紀の最後ゆうしゃだ!←しかもエロ
あずさをプロデュースできないアイマスは絶対に買いません
http://www28.cds.ne.jp/~cattail/maid.htm
武礼堂こやま基夫佐藤ショウジ堤抄子大暮維人山田秀樹ISUTOSHI萩原一至紺條夏生
琴義弓介飛龍乱前田千石尾崎未来艶々ゼロの者梅谷ケンヂ尾崎晶フエタキシ伊沢慎壱フクダーダ英丸はんざきじろうかるま龍郎
裏次郎西安
Peter Yu 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-12-14, 12:04 PM   #133
搖搖
Eternal Flame™
永遠的毛毛王子↓

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDARMY_Momo
18/2
炸LA

舊 02-12-14, 03:30 PM   #134
6eo
美波様!

仲未入到TTS

睇黎都係無緣殺虫
趁仲有得打, 打下機器人算
舊 02-13-14, 09:48 PM   #135
細路翔
The One

元素頭20lv難玩到喊

英國說大家抱團死
舊 02-13-14, 10:17 PM   #136
朔望~
Game Master
妹控

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 細路翔 查看文章
戰士pve係地城單食隻紫邊boss係唯一睇得出有明顯輸出既職,一滴血都唔點hp量都同全點血既守護差唔多

大劍同步槍求其fing都削對面一萬幾千,單手劍又係隨便fing都見對面每秒1000幾咁流血

你開隻幻術玩過就知戰士由始至終都係op職
之前玩大劍步槍

單手劍玩法係劍+斧玩轉轉?

不過太耐無玩過都唔記得D天斌點配
朔望~ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-14, 10:16 AM   #137
6eo
美波様!

引用:
元素頭20lv難玩到喊

好在依家好多一升升到20lv既天書

不過我20-30lv都死左無數次
要係咁靠招個斧出黎打先夠打

到30有火劍就好好多

引用:
之前玩大劍步槍

單手劍玩法係劍+斧玩轉轉?

不過太耐無玩過都唔記得D天斌點配
pvp
d人劍夾盾, tank + condition流

wvw
夾號角用黎移動多

pve就是但啦
舊 02-14-14, 10:52 AM   #138
細路翔
The One

引用:

好在依家好多一升升到20lv既天書

不過我20-30lv都死左無數次
要係咁靠招個斧出黎打先夠打

到30有火劍就好好多
暫時得冰弓,轉左雙刀仔之後易走位好多

火3->火4->奧術波->土四->風3->風4->水3->怒補血(?

我手殘剩疊到might 9、依家17lv

英國說大家抱團死
舊 02-15-14, 10:12 AM   #139
細路翔
The One

最大問題係元素真係薄皮得太過份,求其一隻火槍兵都兩下打爆你

趴低左出手時間又慢cd又長,元素係pve根本無存在必要(?

人地基礎攻擊數值2000可以1111頹打時元素就得2-300攻玩到咩j都要用晒先摸得死d怪(?

英國說大家抱團死

此篇文章於 02-15-14 01:18 PM 被 細路翔 編輯。
舊 02-15-14, 05:39 PM   #140
佐佐木莊尼
Game Master
亂入禁止

註冊日期: Nov 2002
完全唔記得隻 elementalist 是點升上80 的
我好似係打打下 pve 悶得濟入左去 wvw 靠累街坊升 LV

新 FF14 - (Bahamut) - Icecream Sandwich, 回復 + 職人 (已引退)

GW2 - (Tarnished Coast) - Arturia P Saber, warrior || Asuna Alfheim Yuuki, Elementalist (兼職)

此篇文章於 02-15-14 05:44 PM 被 佐佐木莊尼 編輯。
佐佐木莊尼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-14, 08:08 PM   #141
Hextor
Insane Gamer

註冊日期: Feb 2008
元素pve只係武器架
火劍同冰弓先係本體
Hextor 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-14, 10:11 AM   #142
david
The One

ELE O係GW1係炮台,GW2就變佐流動武器庫...

另外,PVP大改:https://www.guildwars2.com/en/news/p...out-pvp-glory/

---

此篇文章於 02-16-14 10:14 AM 被 david 編輯。
舊 02-16-14, 11:47 AM   #143
細路翔
The One

我尋日試過元素SOLO隻金邊,但對上一堆用飛行道具既怪元素就哭哭,微妙到爆既職

30lv後打怪仔生活

雷鎚->火劍->雷鎚->無限loop....

英國說大家抱團死

此篇文章於 02-16-14 02:14 PM 被 細路翔 編輯。
舊 02-16-14, 06:58 PM   #144
彩子
Moderator
めんどくさいな。

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDForceAngel
solo金邊王mesmer安定w

我隻D/D元素長期放左入雪櫃
pve玩到唔想玩
入wvw唔想用staff
彩子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-17-14, 09:38 AM   #145
細路翔
The One

引用:
作者: 彩子 查看文章
solo金邊王mesmer安定w

我隻D/D元素長期放左入雪櫃
pve玩到唔想玩
入wvw唔想用staff
用咩武重要咩

反正都係雷鎚/火劍loop

不過聽講打地城用staff係咁火2111 loop仲大力過戰士

wvw無隊友就直接開隻守護出黎抽下水算啦

其實火槍戰士都可以單食,唔好seafood痕用大劍就得

人少/單挑金邊時大劍完全唔好用

英國說大家抱團死

此篇文章於 02-17-14 09:46 AM 被 細路翔 編輯。
舊 02-17-14, 09:42 AM   #146
6eo
美波様!

ELE D/D 多數BUNKER
STAFF就打團戰輸出向+AOE

到有好裝就OK架啦ELE, 係無得好似戰士咁衝埋去1111就係者
舊 02-17-14, 09:49 AM   #147
細路翔
The One

引用:
ELE D/D 多數BUNKER
STAFF就打團戰輸出向+AOE

到有好裝就OK架啦ELE, 係無得好似戰士咁衝埋去1111就係者
其實控得好,我覺得ele清怪快過同樣30lv既戰士

因為ele清一隻怪同一堆怪都係用同樣手段

所以清一隻同清一堆時間基本一樣

英國說大家抱團死
舊 02-17-14, 11:03 AM   #148
david
The One

無記錯我隻GW2 ELE玩到LV40+就無晒動力,用TAILOR同ARTIFICER谷到上70+,之後頹開新手MAP上80...

而家佢變成MAP BOSS FARMER...

原本佢係正印,但俾我打入冷宮,WAR就坐正,同GW1完全相反...

---
舊 02-17-14, 05:44 PM   #149
細路翔
The One

引用:
作者: david 查看文章
無記錯我隻GW2 ELE玩到LV40+就無晒動力,用TAILOR同ARTIFICER谷到上70+,之後頹開新手MAP上80...

而家佢變成MAP BOSS FARMER...

原本佢係正印,但俾我打入冷宮,WAR就坐正,同GW1完全相反...
我正印係守護,打地城我用守護入場基本上隊友唔係終極腦殘都好難出事

可能你玩果時未改版隻元素仲廢過依家先會咁灰

英國說大家抱團死
舊 02-17-14, 09:06 PM   #150
6eo
美波様!

引用:
我正印係守護,打地城我用守護入場基本上隊友唔係終極腦殘都好難出事

可能你玩果時未改版隻元素仲廢過依家先會咁灰
都唔係架, ARAH好易出事

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Guild Wars 2 Vol. 5 - 2013下半年:Living World Bi-weekly Update + A HELL LOT MORE~~~ david PC電腦遊戲討論版 1040 12-09-13 09:55 AM
Guild Wars 2 Vol. 4 - 好評發售中! DIGITAL版免費升級 (至JAN 7) / WINTERSDAY (14 DEC TO 3 JAN) david PC電腦遊戲討論版 1491 04-01-13 04:43 PM
Guild Wars 2 Vol. 3 - 好評發售中!OUR TIME IS NOW!! 官網重新發售GW2! david PC電腦遊戲討論版 1016 09-19-12 06:45 PM
《Guild Wars》vol.2 ( 詳細資料在page.1 ) BlackWing PC電腦遊戲討論版 586 07-21-06 03:01 PM
《Guild Wars》vol.1 ( 詳細資料在page.1 ) 仁傑 PC電腦遊戲討論版 1001 06-22-05 03:45 PM

現在的時間是 09:30 PM

手機版 | APP版