Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 39 79 129  ... 最後
手提遊戲機討論版>Nintendo 3DS 綜合情報討論區 xx || 超任版 N3DSLL 已經出貨
W!LL 12:48 AM 12-21-11
作者: irismong:
我都又收到...不過我係舊會員喇wor...
都唔知佢做乜鬼= =
你好似講過話你唔夠400分? 咁你應該係年曆
irismong 12:51 AM 12-21-11
作者: W!LL:
你好似講過話你唔夠400分? 咁你應該係年曆
原本有成8百~
跟住今年有成半過左期..... = =
積落得返430
家陣total有995...
995有d咩架?
年曆 ?
N0T51B 09:44 AM 12-21-11
Love Plus體驗版同3DS交換日記出咗

鹿狩王 2011.12.28配信開始500円

http://www.nintendo.co.jp/3ds/eshop/jckj/index.html
irismong 11:06 AM 12-21-11
作者: BistonC:
Love Plus體驗版同3DS交換日記出咗

鹿狩王 2011.12.28配信開始500円

http://www.nintendo.co.jp/3ds/eshop/jckj/index.html
有demo? 即dl

究竟係唔係都係年曆?
係我就由佢過期算喇 XD
enishi 11:17 AM 12-21-11
有demo? 即dl

究竟係唔係都係年曆?
係我就由佢過期算喇 XD
Login 去 club Nintendo 網頁,有得睇返換領既 history
"オリジナルグッズ申し込み履歴"

睇下 gold member 個特典有無/幾時寄出就知
由手機版發出
teealpha 11:18 AM 12-21-11
New Love Plus個demo只可以開得果30次,點捱得到2月14呀…
N0T51B 12:21 PM 12-21-11
好卑鄙,信紙款式要用game coin換
ZlWS 02:03 PM 12-21-11
我都又收到...不過我係舊會員喇wor...
都唔知佢做乜鬼= =
tenso min. 490+900=1390yen
我配送左個18卡盒
usayarE 02:08 PM 12-21-11
交換日記要畫多幾幅先會出3D版
不過好好玩,如果可以多D筆劃數同埋好似MK7咁有community就好
另外,無得設定左手寫字...
irismong 02:39 PM 12-21-11
作者: enishi:
Login 去 club Nintendo 網頁,有得睇返換領既 history
"オリジナルグッズ申し込み履歴"

睇下 gold member 個特典有無/幾時寄出就知
由手機版發出
哦哦~~~~~ gold member 個特典有咩~~
其實早果年都試過有野送俾我
不過我唔知係咩黎, 就由佢唔見左算了~ XD

[CHECK左, 係乜都無架WOR~~~~~~] 囧

究竟佢寄左D乜鬼野黎呀

作者: B|WINS:
tenso min. 490+900=1390yen
我配送左個18卡盒
我唔係用TENSO, TENSO太貴~ HA

咁岩有SET L'ARC CALENDAR出左貨, 其實應該可以合埋寄, 不過睇下佢係咩內容先
如果係垃圾野~ 我就唔合啦, 合野要俾錢架嘛~~

你個卡盒係唔係佢任記CLUB果個 >ニンテンドー3DSカードケース18 ?

好似好正咁
N0T51B 05:00 PM 12-21-11
交換日記要send多過30個messages先有新信紙賣
大家務必努力轟炸好友嘅信箱
usayarE 05:03 PM 12-21-11
有無人玩交換日記,可以add我交換下
irismong 05:28 PM 12-21-11
作者: BistonC:
交換日記要send多過30個messages先有新信紙賣
大家務必努力轟炸好友嘅信箱
我炸下部綠機先 XD
usayarE 05:57 PM 12-21-11
回覆感想係所有收到個個日記的人都睇到定係得兩個人互相睇到?
我見佢問send唔send埋畀其他人

另外,無得回完再回
Suda 07:59 PM 12-21-11
交換日記幾好玩,同FD互炸中

作者: usayarE:
有無人玩交換日記,可以add我交換下
Add左你~
赤武神 08:14 PM 12-21-11
我放工返屋企後一打開部機,已經有份禮物"交換日記"裝好左

PS.原來入到去都係要DL XD
teealpha 08:15 PM 12-21-11
啱啱我都DL左交換日記,ADD埋我互炸呀
usayarE 08:45 PM 12-21-11
add左irismong, suda, 赤武神同teealpha
如果仲有位就麻煩各位add下我喇

要插聲音要成15個coin,好貴...
好似鼓勵人唔好加聲咁...
fantasy俊仔 08:54 PM 12-21-11
我買機果時出post 說add 了各位, 但只有W!LL大一個add 返我
Suda 08:57 PM 12-21-11
作者: teealpha:
啱啱我都DL左交換日記,ADD埋我互炸呀
作者: fantasy俊仔:
我買機果時出post 說add 了各位, 但只有W!LL大一個add 返我
已add
usayarE 09:19 PM 12-21-11
作者: fantasy俊仔:
add左你,但似乎你無add過我
蒼之星雲 09:27 PM 12-21-11
我諗著申請club nintendo, 但冇日本地址
所以想問一問大家用咩申請club nintendo??
我見有D人收到nintendo寄件野比佢地~
如果用tenso係咪會通知用戶??
如果唔要佢會沒收??
fantasy俊仔 09:29 PM 12-21-11
作者: Suda:
已add
作者: usayarE:
add左你,但似乎你無add過我
已add 兩位
艾域斯 10:36 PM 12-21-11
大家畫日記畫得咁靚ge
Sea 10:47 PM 12-21-11
哦哦~~~~~ gold member 個特典有咩~~
其實早果年都試過有野送俾我
不過我唔知係咩黎, 就由佢唔見左算了~ XD

[CHECK左, 係乜都無架WOR~~~~~~] 囧

究竟佢寄左D乜鬼野黎呀

我唔係用TENSO, TENSO太貴~ HA

咁岩有SET L'ARC CALENDAR出左貨, 其實應該可以合埋寄, 不過睇下佢係咩內容先
如果係垃圾野~ 我就唔合啦, 合野要俾錢架嘛~~

你個卡盒係唔係佢任記CLUB果個 >ニンテンドー3DSカードケース18 ?

好似好正咁
請問用邊間平d?
第一 ... 19 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 39 79 129  ... 最後

返回主題版面