Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32 72 122  ... 最後
日本動漫畫討論版>「仮面ライダーリバイス」第18話「バディの軌跡、炎と氷の奇跡」/Vol.16
pierrekwok 06:05 PM 08-12-14
作者: leungky1:
應該只剩皇妃復活同起始之女嘅事

按虛淵套路
森林淘汰嘅系統多數會運作落去
估計最終係inves同人類兩側勉強共存
rider成為中性立場吧
我想知最後點回應第一集三分天下個局勢。
Sito 10:35 PM 08-12-14
作者: pierrekwok:
我想知最後點回應第一集三分天下個局勢。
我估同天元突破第一集一樣駁唔返
事丫娃些 04:18 PM 08-13-14

money 07:33 PM 08-13-14

候鳥 07:55 PM 08-13-14
賽車頭盔...兜條車o太上身...今次玩賽車主題?
rider幾時先擺脫到一定要搵一樣野做rider設定既念頭...
玩返昆蟲,動物咪算...
Rance 08:34 PM 08-13-14
要賣玩具嘛,重要係同一個模可以整好多唔同款O既玩具
pierrekwok 10:21 PM 08-13-14
個頭盔好似笠左個燙斗上去咁
亍 ◣ 10:23 PM 08-13-14
作者: Rance:
要賣玩具嘛,重要係同一個模可以整好多唔同款O既玩具
笨大商法真係易明
凍檸茶 10:25 PM 08-13-14
真係好有型

A 哥真係好有型
Sito 10:33 PM 08-13-14
個身無乜問題,個頭同個嘴出事
SUNLOK 07:05 AM 08-14-14
依家呢個年代就算戰隊look只要加條腰帶都可以叫做rider.....
細路翔 08:48 AM 08-14-14
我覺得係個頭出事,個身幾簡潔有力呀
魔璃 09:52 AM 08-14-14
唔好話樣衰呀, 一陣要買一年車就唔好啦
fami~yan 10:07 AM 08-14-14
作者: SUNLOK:
依家呢個年代就算戰隊look只要加條腰帶都可以叫做rider.....
咁真劍者咪都係拉打!
凍檸茶 10:30 AM 08-14-14
作者: fami~yan:
咁真劍者咪都係拉打!
你啲獸電池放邊
由手機版發出
fortel 10:31 AM 08-14-14
就眼睇好似一隻紅色既DECADE咁
pierrekwok 12:43 PM 08-14-14
作者: fami~yan:
咁真劍者咪都係拉打!
Go busters 直情係錯劇添啦,根本係拉打嘅情節黎!
pierrekwok 12:45 PM 08-14-14
作者: fortel:
就眼睇好似一隻紅色既DECADE咁
所以門矢士又有機會路過
魔璃 07:38 AM 08-17-14
Overload篇終了
ai. 08:57 AM 08-17-14
嘩。。。個王無左蘋果都咁好打。。。一路睇一路唔明點解王設定點解唔係黃金色,最重要個樣唔夠型。
以為今集一定打唔完,點知對白內容雖然長,但過程就好快完,估唔到果邊啲野最後五分鐘一野完灑
。。。睇黎又唔夠集數,因為無wizard5x咁長。

作者: 魔璃:
終了
睇到中段以為文戲咁拖個王一定死唔去,點知最後見到兩隻overload都死時都打左個突,點知見到幾個鏡頭咁就解釋完起源之女就嚇到呆左
exiazero 10:31 AM 08-17-14
作者: ai.:
嘩。。。個王無左蘋果都咁好打。。。一路睇一路唔明點解王設定點解唔係黃金色,最重要個樣唔夠型。
以為今集一定打唔完,點知對白內容雖然長,但過程就好快完,估唔到果邊啲野最後五分鐘一野完灑
。。。睇黎又唔夠集數,因為無wizard5x咁長。

睇到中段以為文戲咁拖個王一定死唔去,點知最後見到兩隻overload都死時都打左個突,點知見到幾個鏡頭咁就解釋完起源之女就嚇到呆左
完全估不到
真係完得好快
潛在最終BOSS之一的翡翠竟然咁快玩完
極MODE用白亞把大刀真係唔錯
果然......最後都係人類之間的鬥爭嗎.....
仲有唔通金髮舞真係未來來的舞

另外今集出場的王后真人係鳳蓮個演員的老婆

GN00508771 12:37 PM 08-17-14
估唔到完得咁乾脆⋯⋯⋯
比卡SP 06:00 PM 08-17-14
真係完全估佢唔到
滅龍士 06:36 PM 08-17-14
睇o下係DJ定傲蕉做last boss

王妃條頸鏈仲有咩伏線可以俾?a
pet3 07:16 PM 08-17-14
其實現在第1件事不是應該回收世界上的植物嗎?
第一 ... 12 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 32 72 122  ... 最後

返回主題版面