Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 02專區

主題工具 顯示模式
舊 10-14-07, 12:54 AM   #76
cloud
God of Gamer

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDsteve_ho110
星期6冇得聽lu.........
得番星期日1-3 a.m

人並不是生來給打敗的。人可被消滅,但不能夠被打敗。

Hemingway (1899-1961)
cloud 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-07, 09:09 PM   #77
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
作者: cloud 查看文章
難為哂D要早起身番工番學o既人 (包括我 )
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-07, 09:16 PM   #78
GateHacker
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
引用:
咩事又改 ??
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-07, 09:44 PM   #79
亞利古
桃太郎~~

註冊日期: Nov 2002
3DS Friend Code5413 0864 7405
PSN  IDmomotarou112
XBox Live Gamertagmomotarou112
引用:
呢個時間真係搵鬼聽

清理中遊戲(點解仲有咁多 ):
PS3: Demon's Souls
PSP:流行り神2
360: SSF IV,Lost Planet2
Wii: Disaster,朧村正
亞利古 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-07, 09:51 PM   #80
基路亞
The One
LUCKY☆STAR

註冊日期: Aug 2002
PSN  ID各位可以問我拎ID
引用:
作者: 亞利古 查看文章
呢個時間真係搵鬼聽
就係搵聽~~~

歷代「ギタドラ」スキルセット
XG3 (v3 UID=g21774, v4 UID=g14465, v5 UID=g8309, v6 UID=g8674)
GFV3 Complete Skill Set (203 FC, 10 EX, 2 HZD)
V Series Complete Skill Set (WIP)

PS プラチナコレクション (PS4: 9, PS3: 21, PSV: 1)
UC, BH5, KZ2, BOP, 塊魂Tribute, UC2, FFXIII, Dead Space, ガンダム無双3, KZ3, BioShock, SOCOM4, UC3, ガンダムExtreme VS, TOX, BH6, KZ, MGR, TR, TLoU, ガンダムExtreme VS FB, KZM, Destiny, The Order: 1886, MGSV:GZ, MGSV:TPP, BH0, UC4, Gravity Daze, Rise of TR, Gundam VS
基路亞 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-07, 10:16 PM   #81
wyhone
Game Master
宛如天使的惡魔

註冊日期: Oct 2005
引用:
呢兩年恐怖熱線播放時間成日有變動
唔通最後真係會冇埋

人類似乎不斷進化
工業革命更為人類帶來現代化的舒適生活
然而,現今愈來愈多人受上一代帶來的物質主義苟且一生
不再探究知識,但願安享天年
是好事還是壞事?
wyhone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-07, 10:58 PM   #82
cloud

引用:
作者: GateHacker 查看文章
咩事又改 ??
我諗997高層可能覺得恐怖熱線唔掂.....

舊 10-14-07, 11:08 PM   #83
GateHacker
Baned

註冊日期: Aug 2003
Wii U IDgatehacker01
PSN  IDFE-C_2008
引用:
我諗997高層可能覺得恐怖熱線唔掂.....
佢甘改,咩節目都唔掂啦

係未今日開始改 ?
GateHacker 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-14-07, 11:44 PM   #84
cloud

引用:
作者: GateHacker 查看文章
佢甘改,咩節目都唔掂啦

係未今日開始改 ?
Next week

舊 10-15-07, 08:06 PM   #85
cloud

新香蕉俱樂部:星期六 12:00-3:00
唉....
恐怖熱線

我之前都有聽新香蕉,但班主持sell自己多過做節目.....d 無聊搞笑一d都唔好笑,好憎個阿Ben係咁賣補習廣告

997 成個台得恐怖熱線叫好節目了....班高層真係....

此篇文章於 10-15-07 08:09 PM 被 cloud 編輯。
舊 10-15-07, 11:05 PM   #86
kcf1201
Game Master

註冊日期: May 2004
引用:
新香蕉俱樂部:星期六 12:00-3:00
唉....
恐怖熱線

我之前都有聽新香蕉,但班主持sell自己多過做節目.....d 無聊搞笑一d都唔好笑,好憎個阿Ben係咁賣補習廣告

997 成個台得恐怖熱線叫好節目了....班高層真係....
因為新香蕉俱樂部可以呃到班妹妹仔聽............
點睇個收聽率都一定比恐怖熱線高.............
kcf1201 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-07, 01:03 AM   #87
fafawan
Crazy Gamer

註冊日期: May 2006
我都覺得潘生真係用心做節目,之前同佢一齊做那個女人,越做越衰,最後竟然變做問米節目,

之後我就冇乜聽了!

JUS:201948830377
fafawan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-07, 04:19 PM   #88
佳佳里
Advance Moderator
綿花白兔仔

註冊日期: Jul 2002
XBox Live GamertagBirdan
我聽achive多, 其實潘生做恐怖節目真係做得好好, 恰到好處理性分析, 好過好多類似節目

舊 10-16-07, 04:37 PM   #89
nelson888
Banned

註冊日期: Jan 2007
對新城997安排好失望
不過我果段時間通常都唔聽收音機......
希望淨番果日可以再做好d啦。
nelson888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-16-07, 04:46 PM   #90
cloud

有冇d其他台既節目就摺ga ......潘生轉台吧......
就咁睇....係高層唔鍾意多過潘生自己意願....
新香蕉班友尋晚勁開心...

舊 10-16-07, 07:36 PM   #91
龍之子
Game Master

註冊日期: Sep 2006
引用:
有冇d其他台既節目就摺ga ......潘生轉台吧......
而家一~七都聽到新香蕉
睇下佢o地有無咁多野講
恐怖熱線而家得番星期日1~3?

出位? 笑話 真係笑話
龍之子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-17-07, 06:56 PM   #92
newagedreams
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2003
引用:

我唔係太鍾意佢地... 成日賣自己廣告

想知佢地講o左d咩?
有無潤潘生??
newagedreams 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-07, 01:28 AM   #93
wyhone
Game Master
宛如天使的惡魔

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: newagedreams 查看文章
我唔係太鍾意佢地... 成日賣自己廣告

想知佢地講o左d咩?
有無潤潘生??
自己都有聽開新香蕉
無咩野特別評語

不過恐怖熱線又換時間實在無法接受

人類似乎不斷進化
工業革命更為人類帶來現代化的舒適生活
然而,現今愈來愈多人受上一代帶來的物質主義苟且一生
不再探究知識,但願安享天年
是好事還是壞事?
wyhone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-18-07, 02:49 AM   #94
nelson888
Banned

註冊日期: Jan 2007
引用:
作者: wyhone 查看文章
自己都有聽開新香蕉
無咩野特別評語

不過恐怖熱線又換時間實在無法接受
佢地咪多左個講車上鬼故環節,聽眾講緊時果3個主持人又響度笑
nelson888 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-20-07, 11:13 AM   #95
inamiken
Junior Member

註冊日期: Oct 2007
係lo,呢c奶講野又成日嗯,え咁,另一d又狂講"之後之後","跟著跟著",佢地有無常識ga,呢呢野最少令聽者感覺沉悶,而且睇得出佢地作野
inamiken 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-07, 08:19 PM   #96
cloud

聽返星期日,有個女聽眾話d ''朋友''都好鍾意聽恐怖熱線....
又話乜插住headphone 唔比d 朋友聽

佢個乜生鬼胎經歷真係半信半疑..

MTR 時空交差個email都幾恐怖....灣仔去銅鑼灣.....二次都停左係灣仔站...

此篇文章於 10-25-07 08:26 PM 被 cloud 編輯。
舊 10-25-07, 10:13 PM   #97
廢柴
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
引用:
MTR 時空交差個email都幾恐怖....灣仔去銅鑼灣.....二次都停左係灣仔站...
唔係講笑, 我家姐都有兩個同學同一個同事試過

長年無作品Pixiv
廢柴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-07, 10:17 PM   #98
cloud

引用:
作者: 廢柴 查看文章
唔係講笑, 我家姐都有兩個同學同一個同事試過

可以叫佢地打去潘生/email......
件事係點???

舊 10-25-07, 10:32 PM   #99
廢柴
Senior Gamer

註冊日期: May 2005
引用:

可以叫佢地打去潘生/email......
件事係點???
好幾年前law......我都唔係好記得, 淨係記得同事0個個
個同事有晚好遲先走, 搭0個班車已經無咩人搭, 但係佢卡車都好肯定係有幾個人
然之後去到某個站(唔係好記得, 淨係記得係港島線頭0個幾個站其中一個), 個同事不以為意咁抬頭, 睇到個站同之前0個個一樣, 但個廣播就正常, 跟住佢望下周圍d人, d人都你眼望我眼, 無人出聲無人敢落車, 所以佢肯定自己唔係睇錯或記錯

長年無作品Pixiv
廢柴 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-25-07, 10:36 PM   #100
cloud

引用:
作者: 廢柴 查看文章
好幾年前law......我都唔係好記得, 淨係記得同事0個個
個同事有晚好遲先走, 搭0個班車已經無咩人搭, 但係佢卡車都好肯定係有幾個人
然之後去到某個站(唔係好記得, 淨係記得係港島線頭0個幾個站其中一個), 個同事不以為意咁抬頭, 睇到個站同之前0個個一樣, 但個廣播就正常, 跟住佢望下周圍d人, d人都你眼望我眼, 無人出聲無人敢落車, 所以佢肯定自己唔係睇錯或記錯
假設佢係去完灣仔,架車又去多次灣仔??而個廣播又播放'下一站係灣仔''?

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:03 PM

手機版 | APP版