Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > 電影版

主題工具 顯示模式
舊 11-28-17, 12:31 PM   #151
鐵之侍
God of Gamer

註冊日期: Apr 2005
不經不覺就10 年了。。。。。。

雖然不捨得但就像狼叔也要退下來一樣,元祖成員也是有退下火線的一天,只求復仇4能有一個好的總結就是了

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-17, 02:07 PM   #152
Eking

註冊日期: Feb 2006
SPIDER 應該唔會長吧

舊 11-29-17, 01:41 PM   #153
LTKS
Insane Gamer

註冊日期: Jan 2011
LTKS 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-17, 02:10 PM   #154
肉羊哩咖
griffin611

註冊日期: May 2008
引用:
作者: Eking 查看文章
SPIDER 應該唔會長吧
搵個夠靚嘅細路,可能諗住長做

舊 11-29-17, 04:42 PM   #155
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: LTKS 查看文章
聽日幾點有?

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-17, 05:39 PM   #156
Eking

引用:
作者: 肉羊哩咖 查看文章
搵個夠靚嘅細路,可能諗住長做
唔關事, 個人覺得SONY係利用緊MARVEL ONLY

同埋FOX 同DISNEY 達成協議, 但係未知詳細內容......

舊 11-29-17, 09:38 PM   #157
ゆり

註冊日期: Nov 2004

舊 11-29-17, 09:51 PM   #158
Eking

用戰爭方向發展又唔錯, 好過一個BOSS 鬥大力打來打去

舊 11-29-17, 09:57 PM   #159
T.S
君だけを…

註冊日期: Sep 2002
Tony好便當feel

「人不要臉,天下無敵。」

「鋒芒太露,樹大招風。」
T.S 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-17, 10:00 PM   #160
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
引用:
作者: T.S 查看文章
Tony好便當feel
明顯要弱化佢...

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-17, 10:01 PM   #161
鐵之侍

註冊日期: Apr 2005
我好興奮啊!!我好興奮啊!!!!!

http://www.gaforum.org/showthread.php?t=240345
鐵之侍 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-17, 10:03 PM   #162
赤兵尉SETH
✌(´◓q◓`)✌

註冊日期: Jun 2002
Nintendo Switch ID8287-9006-2513
PSN  IDGAF_SETH
XBox Live GamertagSeth HK
弟一眼以為john wick亂入

ハイスピードロボットアクションゲームの金字塔

ANUBIS ZONE OF THE ENDERS
BLADE SHOT GRAB
赤兵尉SETH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-17, 10:06 PM   #163
ゆり

官方中文字幕

舊 11-29-17, 10:13 PM   #164
Rv250

註冊日期: Aug 2002
nick fury係咪領咗便當?

剛剛搵wiki至知原來David Hasselhoff 做過nick fury
Rv250 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-17, 10:25 PM   #165
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
全球MCU迷興奮到高潮了(非性愛的意義)

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-17, 10:33 PM   #166
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
終於有SPIDER SENSE
角色太多
已經分開幾TEAM人,每TEAM都5,6條友

此篇文章於 11-29-17 10:35 PM 被 Kain 編輯。
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-17, 10:36 PM   #167
T.S
君だけを…

Trailer開頭分別用幾個主要角色(第一句應該係Nick fury自己 )講返Nick Fury係復仇者1段對白係幾有feel

舊 11-29-17, 10:37 PM   #168
Game Master

入面嗰個金毛係咪Captain Marvel?

見到Thanos手套已經有兩粒石:紫色(GOTG1 見到個粒),藍色(即Tesseract,可以見到Loki奉上俾Thanos)

同埋強行由Vision額頭再攞佢粒黃色石,之後去紐約搵Doctor Strange嗰塊綠色石

最後大家係熱帶森林大戰,好大機會第五粒粒石係喺黑豹故鄉Wakanda入面

至於第六粒紅色石(雷神2嗰粒)而家仲未知下場點樣。

舊 11-29-17, 10:42 PM   #169
T.S
君だけを…

引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
入面嗰個金毛係咪Captain Marvel?

見到Thanos手套已經有兩粒石:紫色(GOTG1 見到個粒),藍色(即Tesseract,可以見到Loki奉上俾Thanos)

同埋強行由Vision額頭再攞佢粒黃色石,之後去紐約搵Doctor Strange嗰塊綠色石

最後大家係熱帶森林大戰,好大機會第五粒粒石係喺黑豹故鄉Wakanda入面

至於第六粒紅色石(雷神2嗰粒)而家仲未知下場點樣。
金毛果個唔係Black Widow咩

舊 11-29-17, 10:46 PM   #170
Eking

Captain Marvel 應該係MCU 後期主導, 唔會係而家出現啦

舊 11-29-17, 10:55 PM   #171
Game Master

原來係黑寡婦,染咗頭髮差啲認唔出添。

單係睇個trailer都夠秒殺DCEU十次有餘。

舊 11-29-17, 11:02 PM   #172
信長
The Flash

Nintendo Switch ID6287 6181 7226
引用:

人地收成. WB 仲施緊肥,仲要施錯肥

信長 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-29-17, 11:02 PM   #173
ゆり

邊個搵TRAILER搵到ANTMAN

唔計LOGO

舊 11-29-17, 11:07 PM   #174
豪傑公子

註冊日期: Jan 2005
引用:

唔想潑你冷水, 不過論票房,
DC嘅PHASE 1似乎比MARVEL成功得多...

引用:
作者: Eking 查看文章
Captain Marvel 應該係MCU 後期主導, 唔會係而家出現啦
CAPTAIN MARVEL A4先出現,
A4前會有SOLO MOVIE~~

舊 11-29-17, 11:30 PM   #175
Eking

票房好, 但係罵人多......

標籤
Avengers, Infinity War, Marvel

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
FS: 全新 Hottoys Hot Toys Avengers Ironman Mark VII 7 連會場 Bonus Part chanchan456 買賣專區 0 06-07-13 10:23 PM
[醫生與我] 私家病房的雙重人格患者Part 1留醫+Part 2食藥 DTS OR AC3 照相館 11 12-21-08 11:06 PM
[NDS] 機戰W -Part II [已售] 神祕人1號 手提遊戲機討論版 693 03-16-07 04:09 PM
請問邊度仲有HG超人情景扭蛋part 1&part 2賣?How much? kan666 收藏品討論版 1 10-05-03 12:47 AM
MS DCOM RPC Patch Part II Rabbidas 手機資訊/電腦軟硬討論 5 09-16-03 11:22 PM

現在的時間是 03:24 PM

手機版 | APP版