Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-28-04, 03:33 AM   #1
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
"56k小心 超多圖" 分享 ☆ & ☆的figure

第一次買老番完成品

正版

正版(限定品)

第二次買老番完成品

PVC (買唔緣色衫呀)

yamato 1:5.5

yamato 1:5.5 (新注色)

第一次嚮hlj買的figure

yujin (一D都唔係老師)

景品六隻

yujin大少少size 無儲其他色

大size景品3隻 (正在有D後悔就解會買)

電擊大王跟書送

yamato出的PVC 兩隻色

壽屋出的PVC (起雙飛)

Max Factory森野莓戰隊

百力滋唔同色的兩隻figure

yujin森野莓

yujin森野莓(限定版)

Twins 普通+限定

最新入的figure

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり

此篇文章於 11-28-04 09:00 AM 被 mikemike 編輯。
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-04, 03:36 AM   #2
Asurada
God of Gamer
機動六課的一等空尉

註冊日期: Apr 2003
是老師祭嗎?
o的旦唔貼埋?

舊 11-28-04, 03:42 AM   #3
God Gundam
Game Master
究極之神高達

註冊日期: Jan 2003
個人覺得d蛋做得唔多掂(尤其是對眼呀)... (得罪請見諒)
另mikemike,最近有套DX Coldcast Figure有冇買到?我覺得幾好,所以入左手

舊 11-28-04, 03:43 AM   #4
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: Shinning Gundam
個人覺得d蛋做得唔多掂(尤其是對眼呀)... (得罪請見諒)
另mikemike,最近有套DX Coldcast Figure有冇買到?我覺得幾好,所以入左手
邊隻???

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 11-28-04, 03:49 AM   #5
God Gundam
Game Master
究極之神高達

註冊日期: Jan 2003
引用:
作者: mikemike
邊隻???

呢隻

舊 11-28-04, 03:55 AM   #6
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

扭蛋&盒蛋編

壽屋盒蛋別色

壽屋盒蛋原色

壽屋盒蛋特別版

壽屋盒蛋美國會場特別版

300yen扭蛋

300yen扭蛋+580盒蛋組合

580盒蛋

舊 11-28-04, 03:55 AM   #7
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: Shinning Gundam
唔靚
都以無考慮買

舊 11-28-04, 12:22 PM   #8
Hitomi
Moderator
♥♥♥♥♥♥♥♥

註冊日期: Apr 2002

其實除唔除到眼鏡架

呢隻某程度上好似唔錯bor~
不過行旺角咁耐都唔覺眼有~我想睇下實物
幾$?

Hitomi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-04, 12:28 PM   #9
q^__^p
Hobby收集者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: Hitomi
幾$?
信和地面那間有display
(可能不是同一公司製作)

回正題...森野莓戰隊...

此篇文章於 11-28-04 02:46 PM 被 q^__^p 編輯。
q^__^p 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-04, 12:29 PM   #10
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
其實除唔除到眼鏡架
幾$?
眼鏡係黏上去,原裝首辨件&原裝GK完成品都係一樣
冇黏眼鏡係因為首辨返件冇眼鏡ports

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-04, 12:59 PM   #11
Bahamut

註冊日期: Apr 2003
引用:
幾$?
1年前見到在首辦舖(已執左)有得賣, 記得約$8XX-9XX
Bahamut 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-04, 05:56 PM   #12
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:

其實除唔除到眼鏡架

幾$?
呢隻是魔術盒早期產物(都幾貴$960)
但我都覺得值
起初我就是見到有咁的質數便光顧下去
點知就中左招
以後無再買過佢D完成品

舊 11-28-04, 07:40 PM   #13
kog
Moderator
リン・ミンメイ

註冊日期: Jul 2002
引用:
作者: mikemike
呢隻是魔術盒早期產物(都幾貴$960)
但我都覺得值
起初我就是見到有咁的質數便光顧下去
點知就中左招
以後無再買過佢D完成品
魔法盒唔只一個人砌野......
現在砌得靚果d改為放上"日本Yahoo"比人bid........

kog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-28-04, 08:56 PM   #14
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: kog
魔法盒唔只一個人砌野......
現在砌得靚果d改為放上"日本Yahoo"比人bid........
咁D"豬頭骨"就賣比香港人

論壇跳轉

現在的時間是 06:02 PM

手機版 | APP版