Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-10-19, 11:50 AM   #4276
iu fu pig
Ultimate Gamer
塵埃...

註冊日期: Jul 2004
F系都喺散執一兩隻岩嘅機就算(其實K澤堅持每套都有卒機,我都會支持下)
今次隊長gun唔錯,至少未見過扭蛋有
至於自由,skip呢次下次好快又會翻出,唔買無損失

其實非UC都好多選擇,W五子(好耐未見過),G系五子閃光gun
就算笨大最愛Seed系都有好多機可以出閃電暴風我覺得OK
不過⋯⋯算啦,好快應該又翻兜獨角(因為NT關係)
同埋最致命嘅關節問題唔改,我應該都唔會套套追
由手機版發出

此篇文章於 02-10-19 11:54 AM 被 iu fu pig 編輯。
iu fu pig 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-19, 12:43 PM   #4277
iu fu pig
塵埃...

MSE出阿普沙拉斯⋯⋯好想要添
由手機版發出
舊 02-14-19, 05:36 PM   #4278
wai2408
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2008
引用:
作者: iu fu pig 查看文章
MSE出阿普沙拉斯⋯⋯好想要添
由手機版發出
+1 希望唔好太貴...
wai2408 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-14-19, 07:30 PM   #4279
iu fu pig
塵埃...

引用:
作者: wai2408 查看文章
+1 希望唔好太貴...
阿索龍都正,不過沙拉斯吸引好多
由手機版發出
舊 02-14-19, 09:16 PM   #4280
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
..........

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-19, 12:34 AM   #4281
iu fu pig
塵埃...

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
..........

趙雲超帥啊啊⋯⋯⋯
反而單眼呂布跌哂級,多魯基斯始終型過呢隻好多
至於蟬蟬⋯⋯⋯你乜水?
由手機版發出
舊 02-15-19, 09:32 AM   #4282
wai2408
Crazy Gamer

引用:
阿索龍都正,不過沙拉斯吸引好多
由手機版發出
阿索龍可惜是F 既比例 唔係外型真係幾吸引 不過我都覺得沙拉斯正好多 到時配埋08 小隊玩場景一流
舊 02-15-19, 10:29 AM   #4283
J+1
God of Gamer
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
日本開訂

https://p-bandai.jp/item/item-1000127948/
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-19, 12:05 PM   #4284
martinnitram
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
阿索龍可惜是F 既比例 唔係外型真係幾吸引 不過我都覺得沙拉斯正好多 到時配埋08 小隊玩場景一流
阿普沙拉斯個型圓 look look 無咩配件可以玩, 反而阿索龍多o的配件應該出 ensemble...

舊 02-15-19, 12:08 PM   #4285
martinnitram
地獄黑仔王

註冊日期: May 2002
引用:
趙雲超帥啊啊⋯⋯⋯
至於蟬蟬⋯⋯⋯你乜水?
由手機版發出
騎電單車係咩玩法...
蟬蟬係青椒? 見有四翼唔會係 F91 個血滴子吧?

舊 02-15-19, 12:44 PM   #4286
iu fu pig
塵埃...

引用:
作者: martinnitram 查看文章
騎電單車係咩玩法...
蟬蟬係青椒? 見有四翼唔會係 F91 個血滴子吧?
上次赤兔已經變到電單車,趙雲有「激鬥戰車」
所以今次唔意外,佢設定喺未來嘛
蟬蟬⋯⋯⋯我真心寧願佢玩血滴子
不過睇個樣似擺/玩到爛嘅青椒
睇返原來呂布喺新安洲⋯⋯可以等佢出新自護模式先買
由手機版發出

此篇文章於 02-15-19 12:49 PM 被 iu fu pig 編輯。
舊 02-15-19, 12:56 PM   #4287
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
睇返原來呂布喺新安洲⋯⋯可以等佢出新自護模式先買
由手機版發出
講左可以同蟬蟬合♡體....唔知會唔會砌到變成新自安出來
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-19, 01:02 PM   #4288
Fio

註冊日期: Dec 2001
貂蟬クシャトリヤ, 係青椒, 不過除咁四翼就冇邊度似
但貂蟬都咁重裝係咩玩法
Fio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-15-19, 04:36 PM   #4289
wai2408
Crazy Gamer

引用:
趙雲超帥啊啊⋯⋯⋯
至於蟬蟬⋯⋯⋯你乜水?
由手機版發出
多老機斯有霸氣好多個做型都近似呂布 呢隻用沙剎比加紅色唔太岩呂布感覺上
舊 02-15-19, 06:47 PM   #4290
iu fu pig
塵埃...

引用:
多老機斯有霸氣好多個做型都近似呂布 呢隻用沙剎比加紅色唔太岩呂布感覺上
佢呢家個造型同上集司馬懿煮熟形態差唔多,
可以同蟬蟬合體?咁我有啲期待(但喺蟬蟬造型真喺唔討好)

皇叔喺獨角獸,呂布喺新安洲,以呢個對立,呂布嘅戲份應該幾重
由手機版發出
舊 02-15-19, 11:00 PM   #4291
Seamty2
Insane Gamer

註冊日期: Mar 2005
引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
..........

今次究竟係用咩準則選演者同勢力
當年三國傳好清楚分明
依家呢套真係
劉備, 關羽係uc機 但張飛係用god
Seamty2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-19, 12:38 AM   #4292
iu fu pig
塵埃...

引用:
作者: Seamty2 查看文章
今次究竟係用咩準則選演者同勢力
當年三國傳好清楚分明
依家呢套真係
劉備, 關羽係uc機 但張飛係用god
邊個會有強化武裝就做主要角色⋯⋯
獨角皇叔會有全武裝同變綠
曹操由上集打到尾都只喺加外掛,今次最多都喺掉羽毛
權權未出,堅堅喺紅迷,唔緊要啦,反正命唔長,權權有機會喺突擊/自由(流星號)
至於呂布,人氣關係應該由頭打到尾,出強化喺在所難免
咁三國傳又真喺分得清楚好多嘅,不過猛獲都喺亂入UC蜀嘅神高黎
但喺今次,God又幾夾三弟嘅,猛獲可以用巴巴托屎
由手機版發出
舊 02-18-19, 10:50 AM   #4293
wai2408
Crazy Gamer

引用:
作者: martinnitram 查看文章
阿普沙拉斯個型圓 look look 無咩配件可以玩, 反而阿索龍多o的配件應該出 ensemble...
阿索都係多個浮炮姐 不過我覺得呢期 K 澤連ENSEMBLE 都開始懶理咁 D UPDATE 量減得好緊要~~ BLOG更新內容又HEA 又公式 希望係我錯覺XD 未出SEED G W 個D 前咪死LINE 呀
舊 02-18-19, 12:53 PM   #4294
iu fu pig
塵埃...

引用:
阿索都係多個浮炮姐 不過我覺得呢期 K 澤連ENSEMBLE 都開始懶理咁 D UPDATE 量減得好緊要~~ BLOG更新內容又HEA 又公式 希望係我錯覺XD 未出SEED G W 個D 前咪死LINE 呀
我都有呢個錯覺,雖然E系每集都好有質素,不過明顯出得慢咗
E系出多啲卒機蹬(積根同F91卒我好滿意)
其實好想佢出GBF系列嘅機
由手機版發出
舊 02-19-19, 02:24 PM   #4295
不是藍星人
Neverland

註冊日期: Sep 2004
https://p-bandai.com/hk/item/N2451251001001

港魂開

舊 02-20-19, 09:56 AM   #4296
wai2408
Crazy Gamer

引用:
我都有呢個錯覺,雖然E系每集都好有質素,不過明顯出得慢咗
E系出多啲卒機蹬(積根同F91卒我好滿意)
其實好想佢出GBF系列嘅機
由手機版發出
GBF 系機佢肯出就正了..

舊 02-20-19, 12:19 PM   #4297
iu fu pig
塵埃...

引用:
GBF 系機佢肯出就正了..

GBF嘅配件幾多野玩,不過暫時未見過

第一次見阿普莎拉斯嘅入面
原來喺原隻渣古?
由手機版發出
舊 02-20-19, 05:10 PM   #4298
大覺屋師真
The One

註冊日期: Jan 2002
3DS Friend Code3626 0454 6975
PSN  IDShinMusyaMNG
XBox Live GamertagShinMusyaMNG
引用:

原來喺原隻渣古?
由手機版發出
抄新自護號嘅concept
應該本身唔係咁啦, 只係咁樣出嚟又多啲玩法咁解

相薄
大覺屋師真 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-19, 05:14 PM   #4299
wai2408
Crazy Gamer

引用:

原來喺原隻渣古?
由手機版發出
不過K澤玩法既話就算出GBF 都係一隻起兩隻止既感覺 卒機通常都係UC 系+UC系主角

帶埋身係MSE系既玩法姐 本身只有渣古頭

此篇文章於 02-20-19 05:27 PM 被 wai2408 編輯。
舊 02-20-19, 07:43 PM   #4300
iu fu pig
塵埃...

引用:
不過K澤玩法既話就算出GBF 都係一隻起兩隻止既感覺 卒機通常都係UC 系+UC系主角

帶埋身係MSE系既玩法姐 本身只有渣古頭
本身無咁嘅財力同創意,玩MSE都喺就咁啪就算
由手機版發出

標籤
BB戦士, SDガンダム, 元祖, 戰犯H

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「SD GUNDAM WORLD 三国創傑伝」2019年7月放送開始 supermanlady 日本動漫畫討論版 33 07-27-19 01:51 PM

現在的時間是 08:45 AM

手機版 | APP版