Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 04-05-04, 01:13 AM   #501
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
作者: 神京
我想問 ,
通常邊d日本歌手d碟最好銷量 ?
你問SKY? 咪D大路人囉! JPOP....

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-05-04, 01:13 AM   #502
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 紫色螢火蟲
我想買番"地下鐵" ?鶧存ound track呀.
sky music有冇呀?
好似已經斷! 不過可以訂!

舊 04-05-04, 11:41 PM   #503
ase
Insane Gamer
H.P.小博士

註冊日期: Sep 2003
請問仲有冇m娘隻新album best2呀??

舊 04-05-04, 11:48 PM   #504
紫色螢火蟲
God of Gamer
討厭雨天~_~

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: KIM
好似已經斷! 不過可以訂!
幾多錢架?

舊 04-06-04, 01:57 AM   #505
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 紫色螢火蟲
幾多錢架?
唔清楚!

引用:
作者: 至愛石川梨華
請問仲有冇m娘隻新album best2呀??
有呀!

舊 04-06-04, 02:08 AM   #506
唔好記住我
嗚~~

註冊日期: Feb 2003
好緊張!!
fifi隻碟聽日出
唔好記住我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-06-04, 02:57 AM   #507
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 唔好記住我
好緊張!!
fifi隻碟聽日出
次次你都好夜!

舊 04-06-04, 03:02 AM   #508
唔好記住我
嗚~~

今日訓唔著先咁夜>.<

我聽晚過去拎碟!!!
舊 04-06-04, 03:05 AM   #509
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
今日訓唔著先咁夜>.<

我聽晚過去拎碟!!!
good good!

舊 04-06-04, 03:27 AM   #510
唔好記住我
嗚~~

不過隻碟唔係買比自己...
舊 04-06-04, 03:29 AM   #511
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
不過隻碟唔係買比自己...
到時買隻比自己囉!

舊 04-06-04, 03:57 AM   #512
ase
Insane Gamer
H.P.小博士

註冊日期: Sep 2003
引用:
有呀!
太好了!賣緊幾錢???
gaf朋友仔有冇特價???

舊 04-06-04, 02:34 PM   #513
唔好記住我
嗚~~

舊 04-07-04, 01:02 AM   #514
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
唔好講幾多出來呀!

舊 04-07-04, 11:24 AM   #515
唔好記住我
嗚~~

其實我都唔知有幾多

你過你第一頁寫有架麻
舊 04-07-04, 02:20 PM   #516
KIM
GAF足球隊金虎拾號

最新消息 :

1. 遲D 威廉士洪 的CD 可能有得賣!
2. 薛凱琪普通版 8/4到貨!
3. 薛凱琪 特別版 已經 訂滿!

此篇文章於 04-07-04 02:26 PM 被 KIM 編輯。
舊 04-08-04, 11:50 AM   #517
迪加
Junior Member

註冊日期: Jul 2002
Karena隻約會林嘉欣會唔會有第2版?
我想有埋同鄭中基合唱果首~@.@"
迪加 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-08-04, 01:07 PM   #518
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 迪加
Karena隻約會林嘉欣會唔會有第2版?
我想有埋同鄭中基合唱果首~@.@"
未知有! 我估留比下隻去屈$!

舊 04-08-04, 09:52 PM   #519
JACKY
Moderator

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagkeijackyhk
引用:
未知有! 我估留比下隻去屈$!

首歌已經出左碟, 打正旗號收錄最新歌曲
可能未定出第2 版

True Music Karaoke Hits

舊 04-09-04, 11:24 AM   #520
迪加
Junior Member

註冊日期: Jul 2002
哈~
唔該晒兩位
不過我尋晚已經忍唔住手o係sky music買左~
迪加 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-04, 03:24 PM   #521
JACKY
Moderator

引用:
作者: T.L.J
容祖兒隻新鍱幾時出呀??
又改左期, 4月29日推出, 今次係joey 自己親口係電台講既
想買既朋友, 留意

舊 04-09-04, 10:16 PM   #522
貓仔1031
Game Master

註冊日期: Sep 2002
買o左smile初回唔知港版定台版..
$92~
yeah~
貓仔1031 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-09-04, 11:54 PM   #523
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 迪加
哈~
唔該晒兩位
不過我尋晚已經忍唔住手o係sky music買左~
用PW果個係咪你呢?

舊 04-09-04, 11:54 PM   #524
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
作者: 貓仔1031
買o左smile初回唔知港版定台版..
$92~
yeah~
自己買左都唔知? 我估港版!

舊 04-09-04, 11:57 PM   #525
JACKY
Moderator

引用:
用PW果個係咪你呢?