Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19 59 109 509 1009  ... 最後
手機平板遊戲討論版>Fate/Grand Order「サーヴァント・サマーキャンプ! ~カルデア・スリラーナイト~」夏之恐(笑)
ko121314 02:01 PM 08-02-15
成朝頭2抽都無4星
有幾多版友係用5星開到局

想知5星同4星其實能力上差幾遠

剛剛靠B狐威能秒左黑saber完序章
Eclair 02:20 PM 08-02-15
作者: ko121314:
成朝頭2抽都無4星
有幾多版友係用5星開到局

想知5星同4星其實能力上差幾遠

剛剛靠B狐威能秒左黑saber完序章

差5Lv差2000攻
不過好多人話鈴村太太係set得特別勁...
仲要3星8Lv shielder攻高過4星 11Lv Saber...
真係乜野設定...
雷切爾 02:25 PM 08-02-15
打左幾日 我覺三星打百年戰爭 有點那啥...
我想洗,但要點做?
psidef 02:40 PM 08-02-15
作者: 小嘉:
強制首抽有4星角出架
我知呀
小嘉 02:44 PM 08-02-15
5星同4星根本唔同次元
蛋撻王子 02:48 PM 08-02-15
作者: Eclair:

差5Lv差2000攻
不過好多人話鈴村太太係set得特別勁...
仲要3星8Lv shielder攻高過4星 11Lv Saber...
真係乜野設定...
睇完呢張圖好難4星開局囉
ouki 03:07 PM 08-02-15
作者: 蛋撻王子:
睇完呢張圖好難4星開局囉
好似真綾同川澄先係禁=。=吸血鬼完全冇E個戰力
ko121314 03:19 PM 08-02-15
隔離友台話大陸拆data情報顯示男角能力係晚成型
最終都會好勁, 而且貞德係最終能力反而最弱
不過都係聽住先, 抽都抽唔到5星講乜都無用
Eclair 03:30 PM 08-02-15
宝具係回血+防+1 turn無敵都預左強度有限架啦
不過眞名看破減人地宝貝攻擊力頁係有用
一章一下打6千幾3/4星都比人一下秒...
蛋撻王子 03:31 PM 08-02-15
目前第87抽仲未見5星....
真係.....
Eclair 04:12 PM 08-02-15
升滿應該係呢個數值
自己有張card的話去靈基一覧會見到突滿既能力

鐵之侍 04:31 PM 08-02-15
作者: 雷切爾:
打左幾日 我覺三星打百年戰爭 有點那啥...
我想洗,但要點做?
好在我有2位暗殺者(還要是一般玩家應看不上眼的),尚算輕鬆

只是某兒某數回就發一次寶具的打到我媽媽聲……平衡度不可做好一些嗎……
鈴蘭 04:44 PM 08-02-15
我已經唔求抽到鈴村太太
我淨係想求其比隻5星我開局 威巴哥又好串刺公又好
Cowlex 05:03 PM 08-02-15
同樣等級 貞德個能力硬係高其他5星成倍
ouki 05:13 PM 08-02-15
作者: 鈴蘭:
我已經唔求抽到鈴村太太
我淨係想求其比隻5星我開局 威巴哥又好串刺公又好
用緊串刺公WWWW
GUSTAV 05:44 PM 08-02-15
新ACCOUNT16石都冇埋打飛機嗎
Metatron 05:47 PM 08-02-15
作者: GUSTAV:
新ACCOUNT16石都冇埋打飛機嗎
有咪又係禮裝
T.K. 05:51 PM 08-02-15
滿滿的凱撒胖在左右
GUSTAV 06:11 PM 08-02-15
有咩好過1把禮裝 就緊係5把
小嘉 06:14 PM 08-02-15
禮裝ONLINE
Cowlex 06:16 PM 08-02-15
幾時開放master可以拎禮裝落場打人
尼路 06:19 PM 08-02-15
事前登錄送個張假4星真三來的?同LV重弱個大盾女主……
朔望~ 06:22 PM 08-02-15
送既野唔洗期待啦

有無戰友仲刷緊
小嘉 06:23 PM 08-02-15
果張擺明比你打J姐
但GAME都未開到連打J既機會都無

有BD 個CODE 係送D咩?
傑斯特 06:25 PM 08-02-15
作者: 朔望~:
送既野唔洗期待啦

有無戰友仲刷緊
刷到訓著
標籤:FGO, 歐洲人, 非洲人
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19 59 109 509 1009  ... 最後

返回主題版面