Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-22-16, 01:37 AM   #2076
vv123456
Junior Member

註冊日期: Jul 2016
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
問卷我有答唔會買,好失望。
如果有行貨DX版,賣貴d都會買,只要唔洗食日本抄價。
https://www.youtube.com/watch?v=u7e6Hhc19So
依家想買返日本真心食貴價
vv123456 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-26-16, 05:21 AM   #2077
ComeLOLoh
God of Gamer

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
以為Ghost今集會好差,點知又幾好,有番正常劇既水準。
呢集令我有想追落去既感覺。

舊 07-26-16, 11:20 PM   #2078
ComeLOLoh

https://live.line.me/r/channels/398/broadcast/7198

舊 08-03-16, 06:18 PM   #2079
次期Cekehe
Game Master

註冊日期: Apr 2002
睇完今集都唔係好明,點解長官/仙人可以硬食大佬一下,
爆埋眼魂都可以原地復活,唔駛死?

P&D
輕課主acc: 160,670,900 - (已297)光埃龍、月讀龍、濕婆龍、幻龍王、覺麒麟、覺濕婆、比古洛、紅奧丁、覺愛貓、呂布、執行者、潘朵拉、光咖哩、火龍女、劉備、新木印、覺白虎、暗咖哩、覺墮西、雷奧、天秤等等...... (尚有尼龍、一護、水龍女等等正在排隊中)

無課副acc:271,912,456 - 常用隊長:月讀龍、日龍、覺愛貓、覺光埃、火龍女、潘朵拉、比達、覺麒麟、覺月讀等等...
次期Cekehe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-16, 07:52 PM   #2080
qwe
Game Master

註冊日期: Oct 2008
PSN  IDTCShing
引用:
作者: 次期Cekehe 查看文章
睇完今集都唔係好明,點解長官/仙人可以硬食大佬一下,
爆埋眼魂都可以原地復活,唔駛死?
真身安全地收埋左, 只係被打爆粒眼魂, 真身無事可用用眼魂無限復活
qwe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-03-16, 08:33 PM   #2081
fami~yan
Game Master

註冊日期: Nov 2009
Nintendo Switch ID302513154147
PSN  IDfami-yan
今集我只能夠講2個字...鬧劇...

FGO 009 862 141
非洲人...
fami~yan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-16, 11:05 AM   #2082
Sito
Ultimate Gamer
人修羅

註冊日期: Mar 2011
我已經唔理佢啲來龍去脈了,無端端一句無限可能性主角無限復活都夠膽死
Sito 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-16, 11:19 AM   #2083
魔璃
The One
ちょうじげんアイドル

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDRuriHoshino
越睇越難明

媽我好期待打機救世界拉打

\ /
/ \
\(^ω^)/
魔璃 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-04-16, 12:08 PM   #2084
pierrekwok
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2006
引用:
作者: qwe 查看文章
真身安全地收埋左, 只係被打爆粒眼魂, 真身無事可用用眼魂無限復活
之前大哥誠都俾人打爆眼魂, 但係真身仲安全訓晌太空倉所以無事.
pierrekwok 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-16, 06:01 AM   #2085
ComeLOLoh

Ghost明顯係抄DeadPool設定,但寫唔出好故事而出事。
EXID就抄Overwatch,寫唔寫得出好故仔都係未知之數。
(雖然應該可以寫到好多野…)

舊 08-06-16, 08:52 AM   #2086
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: Sito 查看文章
我已經唔理佢啲來龍去脈了,無端端一句無限可能性主角無限復活都夠膽死
現家玩到連仙人講復唔復活都唔知

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-06-16, 04:32 PM   #2087
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
睇左劇場版劇透。連劇場版都係無限的可能性

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-09-16, 06:56 AM   #2088
ComeLOLoh

妹妹之前其實係咪只要打爆個Eyecon就搞惦?

舊 08-09-16, 10:17 AM   #2089
Sito
人修羅

引用:
妹妹之前其實係咪只要打爆個Eyecon就搞惦?
妹妹似係本來肉身已無左……掛?
舊 08-09-16, 12:32 PM   #2090
fortel
Game Master

註冊日期: Feb 2006
引用:
Ghost明顯係抄DeadPool設定,但寫唔出好故事而出事。
EXID就抄Overwatch,寫唔寫得出好故仔都係未知之數。
(雖然應該可以寫到好多野…)
其實好怕東央果期HIT咩就夾硬加果樣野入去D拉打到,唔理自己有無咁既技術

Fourze無啦啦加部變形金剛大黃峰入去...
OOO就搵隻BIRTH玩CLOSE UP扮IRONMAN
fortel 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-16, 04:57 AM   #2091
ComeLOLoh

Ghost不如TV版用平成Rider眼魂,or直接用45號Rider眼魂。

舊 08-15-16, 02:48 PM   #2092
Sito
人修羅

今集唔係仙人解話我都唔知原本敵人目的係咁,而今集已經係45集

我覺得ghost已經差過wizard
舊 08-15-16, 02:50 PM   #2093
fami~yan
Game Master

Nintendo Switch ID302513154147
引用:
今集唔係仙人解話我都唔知原本敵人目的係咁,而今集已經係45集

我覺得ghost已經差過wizard
劇情黎講係...真係鬆散無力到極...
我已經留番D期望俾EX-AID

非洲人...
舊 08-21-16, 10:01 PM   #2094
Sito
人修羅

破腑十藏(唐橋充)出演下集的宮本武藏
舊 08-23-16, 08:45 AM   #2095
ComeLOLoh

過去10集根本劇情一集都搞惦。

舊 08-23-16, 02:26 PM   #2096
fami~yan
Game Master

引用:
破腑十藏(唐橋充)出演下集的宮本武藏
係咪真係咁少人呢...點解成日都係呢幾個面口
唐橋充之前已經係FAIZ做海堂直也...
早幾集又奧仲麻琴又小宮有紗咁...

同埋是(腑破十臓)

非洲人...
舊 08-26-16, 04:19 PM   #2097
ComeLOLoh

Ghost好似已經拍完。等最尾EX-AID出

舊 08-31-16, 03:23 PM   #2098
fami~yan
Game Master

引用:
Ghost好似已經拍完。等最尾EX-AID出
完左,全員已收花...

今集又係冇咩做過野咁完,完全唔知套野想表達D咩...人類無限可能?

非洲人...
舊 09-01-16, 11:26 AM   #2099
Sito
人修羅

引用:
作者: fami~yan 查看文章
完左,全員已收花...

今集又係冇咩做過野咁完,完全唔知套野想表達D咩...人類無限可能?
誠哥打量產型誠哥打左n集又係完全無進展

阿蘭家姐响嗰個大廳同衰大佬傾偈又係罰企左n集
舊 09-02-16, 05:07 AM   #2100
ComeLOLoh

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
「仮面ライダー 鎧武」第23話「いざ出陣!カチドキアームズ!」,「幪面超人OOO」TVB 每週六上午11:15播放/ Vol.15 exiazero 日本動漫畫討論版 1002 03-25-14 02:11 AM
有無d一睇你真係會笑XD既圖分享下?? [vol.16] ~清談館~ 1105 11-23-12 11:10 AM
[特撮] 「仮面ライダーウィザード」第五話「決戦のコンクール」丨「幪面超人W」TVB 每週六上午11:15 播放/中村優一さん(桜井侑斗役) 芸能界引退へ Vol.14 GN00508771 日本動漫畫討論版 1005 10-01-12 11:07 PM
[TVB]15/16返來囉.....今云係-----"15/16電視迷大挑戰" 23/10 22:35 Busconcamp Neo Entertainment TREND 22 10-19-06 09:47 PM
TVB:7月開始逢星期六,日16:00播"天威勇士" Busconcamp 日本動漫畫討論版 15 06-23-05 11:11 PM

現在的時間是 12:12 AM

手機版 | APP版