Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 03-30-07, 01:48 PM   #76
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章

我SAVE重是到....
記得玩了一周後,跟住玩FF12
兩隻GAME 完成時間一模一樣....
咁有冇第7,第8章開始的save 當時大概打到呢幾章....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前線上   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-07, 03:21 PM   #77
6eo
God of Gamer
美波様!

註冊日期: Nov 2005
引用:
作者: Hallucino 查看文章
full version

FALCOM LIVE 2007 Original Sounds <= 請自行取用
唔識搵, 可唔可以幫下我? THX
6eo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-07, 05:04 PM   #78
House
God of Gamer
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
引用:
作者: iamleoluk 查看文章
唔識搵, 可唔可以幫下我? THX
KEYWORD-NY

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-30-07, 06:10 PM   #79
飛機王
Ultimate Gamer
フィーナ~大好き~

註冊日期: Jun 2004
引用:
剛剛聽完首Cry for me, Cry for you
感動
我都覺得銀の意志 金の翼 好聽的
飛機王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-07, 10:24 AM   #80
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
沒人貼我貼
約書亞衣服又變了

引用:
作者: jaVaj ◣ 查看文章
咁有冇第7,第8章開始的save 當時大概打到呢幾章....
我打緊機下午先(逃)

舊 03-31-07, 01:17 PM   #81
冰月天
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 武藤遊戲 查看文章
沒人貼我貼
約書亞衣服又變了

我打緊機下午先(逃)
約書亞係第1張戰鬥畫面入面人物status最右手邊? 變帥了耶

咦我好似認錯人

Life Goes On - 點此進入

此篇文章於 03-31-07 01:18 PM 被 冰月天 編輯。 原因: 認錯人XD
冰月天 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-07, 02:37 PM   #82
武藤遊戲
The One

1-終章記綠

舊 03-31-07, 02:45 PM   #83
Gnosis
Advance Moderator
グノーシス

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: 冰月天 查看文章
約書亞係第1張戰鬥畫面入面人物status最右手邊? 變帥了耶

咦我好似認錯人
情侶裝

舊 03-31-07, 10:17 PM   #84
kittyywh
Junior Member

註冊日期: Mar 2007
第1張戰鬥畫面入面人物status最右手邊個o個唔係山貓號入面個女仔咩
不過~~咁細個樣都睇唔清楚
第2張就很棒~~但只看約書亞的背面>.<
kittyywh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-31-07, 11:40 PM   #85
冰月天
Crazy Gamer

引用:
作者: kittyywh 查看文章
第1張戰鬥畫面入面人物status最右手邊個o個唔係山貓號入面個女仔咩
不過~~咁細個樣都睇唔清楚
第2張就很棒~~但只看約書亞的背面>.<
應該係果個女仔
所以我咪話我認錯人

舊 04-02-07, 03:22 PM   #86
Gnosis
グノーシス

http://www.falcom.co.jp/sora_3rd/secret/secret.html
demo影片公開

Level 130 .....

此篇文章於 04-02-07 03:51 PM 被 Gnosis 編輯。
Gnosis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-07, 07:05 PM   #87
sonic
Game Master

註冊日期: Jul 2002
SC中文版都唔知幾時有,YSF又未有喎,真係灰
sonic 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-02-07, 07:38 PM   #88
小嘉
The One

註冊日期: Jan 2002
OILVER 型左好多

有得用穆拉??
小嘉 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-07, 12:47 AM   #89
冰月天
Crazy Gamer

引用:
FORBIDDEN
要點開的?

舊 04-03-07, 01:55 AM   #90
Gnosis
グノーシス

http://www.youtube.com/watch?v=mM6FPoLwbbA

youtube版

舊 04-03-07, 02:27 AM   #91
冰月天
Crazy Gamer

引用:
好感動
日文未到家
明唔晒成首歌

尋找FALCOM LIVE 2007 Original Sounds中

舊 04-03-07, 10:56 AM   #92
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
>有玩過..只係覺得一個叛完國既人唔應該留係度
>果時約修亞個神人老豆主動提出叫理查幫手..
其實他本質係好,只係神人老豆走左而迷失方向jie

Lv130...
難道今次一開始就lv96?

Olivier皇子look都好,但還是旅人look正D
今次應該會講神父的過去吧
修女玩伸縮劍

グランブルーファンタジー:

此篇文章於 04-03-07 11:04 AM 被 夜貓 編輯。
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-07, 11:08 AM   #93
冰月天
Crazy Gamer

引用:
作者: 夜貓 查看文章
>有玩過..只係覺得一個叛完國既人唔應該留係度
>果時約修亞個神人老豆主動提出叫理查幫手..
因為他本質係好,只係老豆走左而迷失方向jie

Lv130...
難道今次一開始就lv96?

Olivier皇子look都好,但還是旅人look正D
今次應該會講神父的過去吧
修女玩伸縮劍

一開始就96
攻防4位數

demo中壞掉了的riisu表情很吸引

紫髮蘿莉 ( 唔記得左咩名 ) 明顯地弱

舊 04-03-07, 11:24 AM   #94
orlando_dog
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2005
好耐冇留言...
想請問一句,個secret sora 3rd網...
點解會入唔到o既??
不論係com還是co.jp都入唔到...超想喊...
(com就time out, co.jp就forbidden)
我諗唔止我係咁,去唔同forum都有聽到類似既case...
不過好少數,好似仲有好多人入到去...??
如果有...可唔可以請你地貼晒d圖上黎?? (定還是已經貼晒? )
仲有就係...可以copy d字貼上來嗎??
感激不盡~~~>口<
orlando_dog 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-07, 12:06 PM   #95
夜貓
Crazy Gamer
\エレちゃん最カワ/

註冊日期: Sep 2002
引用:
作者: 冰月天
一開始就96
攻防4位數

demo中壞掉了的riisu表情很吸引

紫髮蘿莉 ( 唔記得左咩名 ) 明顯地弱
4位數過度看多我
紫髮蘿莉=RENNE
因為冇用爸爸媽媽,所以弱o左?

グランブルーファンタジー:

此篇文章於 04-29-07 02:50 PM 被 夜貓 編輯。
夜貓 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-07, 01:15 PM   #96
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
個修女是桑島配音 有d期待

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 04-03-07, 02:06 PM   #97
冰月天
Crazy Gamer

引用:
作者: 夜貓 查看文章
4位數過度看多我
紫髮蘿莉=RENNE
因為冇用爸爸媽媽,所以弱o左?

想不到原來這麼多人上不到
http://bm03.hp.infoseek.co.jp/sora3.htm
請別轉載
因為RENNE變玩家可用所以弱左

其實要點先入到個falcom秘密會社?

舊 04-03-07, 07:31 PM   #98
jaycom
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2006
個lv 又再次拉高o左

舊 04-03-07, 08:04 PM   #99
武藤遊戲
The One

我又貼返張先

lv 130

舊 04-03-07, 09:13 PM   #100
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
第二圖 有專門網站 分析 可能是劍帝雷文

因為是白髮 而把劍同雷文的一樣