Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 12 62 102 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 122 162 212  ... 最後
街機心得交流討論區>三國志大戰討論區 Vol.LIX <<我們回來了>>
b_boy 04:35 PM 03-20-18
大家比3代尾送D EX FAKE 咗
GUSTAV 04:42 PM 03-20-18
好想玩漢惇
魔靈娘 05:42 PM 03-20-18
作者: GUSTAV:
但依家要用250場先有棋 T_T
G Sir 10日就搞惦啦
GUSTAV 05:51 PM 03-20-18
給我錢 我做給你看
張飛後代 12:51 AM 03-21-18
個計廢到裂 你5氣都話 比6氣你真係唔知開黎做乜 連環知知都好似好短
你真係覺得廢?睇下呢段片先至講啦!

武力15+超短突擊起手時間個殲滅力其實可以好可怕⋯
番薯勤 01:05 AM 03-21-18
作者: b_boy:
大家比3代尾送D EX FAKE 咗
張咭又唔係真係咁廢嘅
紅關開完6氣咆哮都係15武 仲要冇回血冇趙氐突擊再加廢SPEC

問題係趙氏本身做爛市搞到其他超絕馬都好廢
閻行個啲真頭冇人記得佢存在

但依家要用250場先有棋 T_T
使乜咁急刷
28號大把新咭擇

maxwaver 01:22 AM 03-21-18
試玩左張EX凌統唔勁又唔廢,但問題係家陣根本無小霸王以外既選擇...
in case之後有1.5 五武騎就可以砌入號令

作者: 張飛後代:
你真係覺得廢?睇下呢段片先至講啦!

武力15+超短突擊起手時間個殲滅力其實可以好可怕⋯
修平第一下突到八次,但一般人突三下已經如無意外完了吧
魔靈娘 09:53 AM 03-21-18
作者: maxwaver:

修平第一下突到八次,但一般人突三下已經如無意外完了吧
要係吾夠4C時間靠1隻馬做到值6士氣的戰果已經不是一般玩家應付到吧⋯
GUSTAV 10:44 AM 03-21-18
唔好拎段賣書動畫就黎話勁得唔得 你自己落場用下先
如果呢段個效果 有邊隻超絕馬做唔到 趙氏咪一樣仲殺多隻TIM

5武3知原生1征 個計6氣架 仲要對面個走位衰左
未加知得個3.Xc 加速度會比連環停騎 點睇都唔會係勁計啦
GUSTAV 10:57 AM 03-21-18
作者: maxwaver:
試玩左張EX凌統唔勁又唔廢,但問題係家陣根本無小霸王以外既選擇...
in case之後有1.5 五武騎就可以砌入號令
正路夾群馬超

但6.7C+4 短左D
b_boy 11:28 AM 03-21-18
套片明褒暗貶喎
江虎用車輪/連還甚至兵增就WIN 咗啦
隻呂姬用12士氣+修平補正先殺到3隻
唔係江虎自_, 隻呂姬12氣磨7C都未殺到1隻
MR.CD-ROM 11:56 AM 03-21-18
等落龍玉商店就會改番勁
總之是我信了
然後呂姬圖好丁過趙氏
6eo 05:11 PM 03-22-18
條片都唔知SEGA搵左幾耐先搵到

張呂姬除左好丁之外無好過趙氏既地方...
不過我估應該有機會上修既
3headmonkey 07:58 PM 03-22-18
單從字面睇, 似乎 兀突骨 個號令很屈機!!
加速加武加撞飛加防禦!! 都只係6士氣

+3武, 7c 以上的話, 神速大號令都唔夠打!!
GUSTAV 11:14 PM 03-22-18
作者: 3headmonkey:
單從字面睇, 似乎 兀突骨 個號令很屈機!!
加速加武加撞飛加防禦!! 都只係6士氣

+3武, 7c 以上的話, 神速大號令都唔夠打!!
超絕強化黎架下?
ikari28 11:54 PM 03-22-18
作者: iamleoluk:
條片都唔知SEGA搵左幾耐先搵到

張呂姬除左好丁之外無好過趙氏既地方...
不過我估應該有機會上修既
呢場係當日軍團直播channel時打既
有成兩千人睇住修平嬴嫁
3headmonkey 08:56 AM 03-23-18
超絕強化黎架下?
係喎.. 柒左..
番薯勤 01:33 PM 03-23-18
作者: 3headmonkey:
係喎.. 柒左..
唔知新個幾張會係咩spec

我覺得今ver 睇個樣應該都唔會再出2.5cost 10武
6eo 03:53 PM 03-23-18
作者: ikari28:
呢場係當日軍團直播channel時打既
有成兩千人睇住修平嬴嫁
我意思係好難搵到一條可以SELL到呂姬既片者

軍團差唔多日日都直播架啦

作者: 番薯勤:
唔知新個幾張會係咩spec

我覺得今ver 睇個樣應該都唔會再出2.5cost 10武
99%唔會啦
唔好話2.5cost, 3cost都應該唔會出, 咁耐都係得呂布唯一一張10武 (復刻唔計啦)
b_boy 04:46 PM 03-23-18
我估隻兀2.5cost, 9/1/2 勇城
ouki 04:49 PM 03-23-18
作者: iamleoluk:
我意思係好難搵到一條可以SELL到呂姬既片者

軍團差唔多日日都直播架啦

99%唔會啦
唔好話2.5cost, 3cost都應該唔會出, 咁耐都係得呂布唯一一張10武 (復刻唔計啦)
只見到呂姬不少片都話單係個技好伏
柚原このみ 04:20 AM 03-24-18
個技係垃_圾,同屎無分別
加速弱過神速、知力依存係剎那計級
谷到16知得6.2c,個計原生3.6C,咁樣收你6氣點用
6氣比隻1.5cost回血?呢個笑話10分,運營GJ
唔係張圖戰鬥力EX級,根本連存在價值都無
因為張圖所以緊下半身打機,爆射中
番薯勤 10:03 AM 03-24-18
作者: b_boy:
我估隻兀2.5cost, 9/1/2 勇城
1, 2 知應該走唔甩

兀招計3代其實係咪汎用計黎

作者: 柚原このみ:
個技係垃_圾,同屎無分別
加速弱過神速、知力依存係剎那計級
谷到16知得6.2c,個計原生3.6C,咁樣收你6氣點用
6氣比隻1.5cost回血?呢個笑話10分,運營GJ
唔係張圖戰鬥力EX級,根本連存在價值都無
因為張圖所以緊下半身打機,爆射中
個計啲效果好唔夾
無論突定磨都時間太短
如果加長時間太屈嘅話 拎走回血 加返個白銀 黎個趙氏白銀就可能值6氣

存在價值咪就係以賣畫冊之名收200蚊

MR.CD-ROM 07:16 PM 03-25-18
因為限定唔可以勁啫
落商店就會改番正常
如果有6C左右同智力時間長番就好勁
MR.CD-ROM 11:36 AM 03-26-18
https://3594t-touen.jp/posts/47510

生放情報
我諗官方CARD LIST最遲今日下晝就有啦掛…
第一 ... 12 62 102 106 107 108 109 110 111 112 113 114 115 116 117 118 122 162 212  ... 最後

返回主題版面