Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > PC電腦遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-10-04, 07:49 PM   #1
我係我
God of Gamer
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
[發售中]The Lord of the Rings - The Battle for Middle-Earth -

http://lotr.ea.com.tw/bfme/

好似好正咁,有冇人會買 ?

此篇文章於 12-11-04 09:50 PM 被 我係我 編輯。
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-10-04, 08:56 PM   #2
BlackWing
World Order
↘本氣度0

註冊日期: Aug 2003
3DS Friend Code3480 2495 6871
PSN  IDgafkalut
我應該會買,希望隻野真係好耐玩...由開頭打到結尾
我要做邪惡的一方
BlackWing 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-04, 01:32 AM   #3
kingtin1

註冊日期: Nov 2003
PSN  IDkingtin1
XBox Live Gamertagkingtin1
我對這game期望都幾大~~希望唔好今我失望~~!!
kingtin1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-04, 11:40 AM   #4
我係我
Banned

有冇人知今日隻game出左未?
舊 12-11-04, 03:41 PM   #5
我係我
Banned

岩岩買左,270蚊送T-shirt+note book

有冇人會上網一齊打??
舊 12-11-04, 03:47 PM   #6
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
作者: 我係我
岩岩買左,270蚊送T-shirt+note book

有冇人會上網一齊打??
你係邊度買
舊 12-11-04, 03:48 PM   #7
我係我
Banned

引用:
作者: 天的黑色怨靈
你係邊度買
荃豐
但件t-shirt.....係半獸人......
舊 12-11-04, 03:50 PM   #8
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
荃豐
但件t-shirt.....係半獸人......
好遠下....唔知老深有未
係比較有型既獸人定比較樣衰的
舊 12-11-04, 03:59 PM   #9
SamTse
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDSamars4160
XBox Live GamertagSamars
我驚部機唔夠勁~
SamTse 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-04, 04:05 PM   #10
JAM
Game Master

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code1332 9040 1961
我淨係見到得英文版...
中文版有未?
JAM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-04, 04:08 PM   #11
BlackWing
World Order
↘本氣度0

唔知可唔可以用the sims2果種修改方法改做中文?
舊 12-11-04, 04:25 PM   #12
浪子
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
引用:
唔知可唔可以用the sims2果種修改方法改做中文?

中文今日出
人地講
浪子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-04, 04:26 PM   #13
御緣
一字記之曰"黑"

註冊日期: May 2002
引用:
作者: Miyuki Kotobuki
我淨係見到得英文版...
中文版有未?
中文版都出左,好似仲有其他野送

舊 12-11-04, 05:04 PM   #14
我係我
Banned

引用:
好遠下....唔知老深有未
係比較有型既獸人定比較樣衰的
樣衰~
深水埗一定有呱~~~

ps.我果隻都係中文版,

and又係可以自己整MAP黎玩...正

此篇文章於 12-11-04 05:15 PM 被 我係我 編輯。
舊 12-11-04, 05:12 PM   #15
我係我
Banned

玩左陣(戰役模式),
隻GAME好正,好有電影FEEL~連D音樂都係~~又勁多對白,仲有人物既動作同畫面都好細致~
仲有甘道夫好型,一次殺一堆ORC....
精靈弓手又係一箭一件....
舊 12-11-04, 05:54 PM   #16
御緣
一字記之曰"黑"

註冊日期: May 2002
引用:
玩左陣(戰役模式),
隻GAME好正,好有電影FEEL~連D音樂都係~~又勁多對白,仲有人物既動作同畫面都好細致~
仲有甘道夫好型,一次殺一堆ORC....
精靈弓手又係一箭一件....
如果用魔軍,有咩人用

舊 12-11-04, 06:28 PM   #17
我係我
Banned

引用:
作者: 御緣
如果用魔軍,有咩人用
英雄方面得戒靈,巫王,咕魯,
單位方面有半獸人,半獸人弓手,食人妖......etc
我都未試晒,所以唔知= =\
舊 12-11-04, 06:45 PM   #18
BlackWing
World Order
↘本氣度0

咕魯直接加去邪惡度?
舊 12-11-04, 07:09 PM   #19
我係我
Banned

引用:
咕魯直接加去邪惡度?
係~~只要50蚊就有得用
但都唔知出佢黎有咩用....連一隻座狼都唔夠打....
舊 12-11-04, 07:10 PM   #20
Rosicky
我愛攝影

XBox Live GamertagykcisoR
呢隻game點玩架?
Rosicky 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-11-04, 07:12 PM   #21
我係我
Banned

引用:
作者: 松本秀人
呢隻game點玩架?
即時戰略~
舊 12-11-04, 07:16 PM   #22
BlackWing
World Order
↘本氣度0

引用:
係~~只要50蚊就有得用
但都唔知出佢黎有咩用....連一隻座狼都唔夠打....
絕招:扮好人,吸引敵人注意?
一係就咬主角手指,扣佢攻
以上純屬老吹

此篇文章於 12-11-04 07:19 PM 被 BlackWing 編輯。
舊 12-11-04, 07:22 PM   #23
Rosicky
我愛攝影

引用:
即時戰略~
又好似aoc咁升時代..起野??
有冇得多人vs?
舊 12-11-04, 07:28 PM   #24
我係我
Banned

引用:
作者: 松本秀人
又好似aoc咁升時代..起野??
有冇得多人vs?
唔駛升時代的,淨係可以升健築物既lv~起野方面都冇乜幾多野俾你起....
基本上我覺得呢隻野似WC3多D~~D人又係有得升級,英雄又有技出~~

有~~但我未試過(冇人同我玩XD)
舊 12-11-04, 07:29 PM   #25
Rosicky
我愛攝影

引用:
唔駛升時代的,淨係可以升健築物既lv~起野方面都冇乜幾多野俾你起....
基本上我覺得呢隻野似WC3多D~~D人又係有得升級,英雄又有技出~~

有~~但我未試過(冇人同我玩XD)
有冇邪道?

論壇跳轉

現在的時間是 11:05 AM

手機版 | APP版