Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 09-09-16, 05:34 PM   #4701
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
我已家都有千幾CHIP,係爭一部鐡甲就突爆部大器盾....唔知幾時出番鐡甲換....

我諗我都係10張咁抽,D SSR又唔係特別吸引,抽下食才升下機算....

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-16, 05:57 PM   #4702
yorkyork
God of Gamer

註冊日期: May 2010
引用:
作者: GP03D 查看文章
我已家都有千幾CHIP,係爭一部鐡甲就突爆部大器盾....唔知幾時出番鐡甲換....

我諗我都係10張咁抽,D SSR又唔係特別吸引,抽下食才升下機算....
我覺得個部鐵甲佢掉左入金飛抽個pool,
就應該唔會再拎返出黎比人換,
不過呢隻game乜都好難講
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-16, 06:33 PM   #4703
ShinDou

註冊日期: Apr 2006
應該D大器全部淨係可以金飛POOL/活動POOL先會出

其他POOL最多都係抽黎當限凸肥食
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-16, 06:38 PM   #4704
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
r90%飛中r
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-16, 07:47 PM   #4705
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: GP03D 查看文章

真係唔建議10抽, 連C/UC都有, 即係同強敵POOL一樣機率.
我啱啱6、70萬強敵出個兩三張SSR肥ONLY.

除非唔諗住打齊500張.
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-16, 07:57 PM   #4706
J+1
望過黎呀!!!!!!

你要知道你係咩國籍先
由手機版發出
舊 09-09-16, 07:59 PM   #4707
ShinDou

其實好似冇聽過有人強敵抽到SSR星,最多都係SR星﹖

鬥雞攻陣唔擺射創性真係好易俾人屈分身送珠屈避

此篇文章於 09-09-16 08:01 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-09-16, 08:06 PM   #4708
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
引用:
作者: ShinDou 查看文章
其實好似冇聽過有人強敵抽到SSR星,最多都係SR星﹖

鬥雞攻陣唔擺射創性真係好易俾人屈分身送珠屈避
迪迪尼同盾NU我都抽中過一部SSR咁大把.
但兩次都打到300討以上, 三四十萬COINS度.

講番強敵, 100內啲獎品的確係吸引好多, 至少係SSR必中卷, 101-500只係90%R卷咋.
我之前兩次其實打到13X位, 見今次咁好彩中兩隻特效又有大腿突爆諾諾先試下衝咋.

此篇文章於 09-09-16 08:17 PM 被 LordofNightmare 編輯。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-16, 08:13 PM   #4709
ShinDou

而家鬥雞千5分,完全守唔到狂輸,睇番打我果D咩陣,原來個個都有凸爆大器清場技,有D仲唔止1隻,電腦AI又超廢唔識追相克打又亂用精神,唔怪得我守唔到啦,我果2隻大器都廢既打單體,睇黎都係唔好強求HEA打算 XD
舊 09-09-16, 08:50 PM   #4710
ShinDou

數黎數去都冇5百張飛派

活動1至7夾埋200張飛,MISSION 270張飛,定係MISSION殺多過5百隻會再派﹖
舊 09-09-16, 09:24 PM   #4711
J+1
望過黎呀!!!!!!

實有每日開放新關卡架...計左未?
由手機版發出
舊 09-09-16, 09:25 PM   #4712
ShinDou

每日果D有飛派咩﹖唔係得4個1百蚊同肥咩﹖XD
舊 09-09-16, 10:42 PM   #4713
clie

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: LordofNightmare 查看文章
講番強敵, 100內啲獎品的確係吸引好多, 至少係SSR必中卷, 101-500只係90%R卷咋.
我之前兩次其實打到13X位, 見今次咁好彩中兩隻特效又有大腿突爆諾諾先試下衝咋.
咁其實輕鬆咁玩排二千幾三千一樣有部凸爆EV機,只係少張SSR劵咋喎,你話係大器或者有得自選就話值啫
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-09-16, 10:51 PM   #4714
yorkyork

你次次都打咁多部,
我地只係打百幾部,
我口講就成日話要開蝕佢,
但係你一個人就頂我地3個,勁
舊 09-09-16, 10:56 PM   #4715
ShinDou

之前試過有次抽到大器IJ特效凸到2/3,自然回1珠都可以打到300,不過再打上去應該要爆唔少BP水先得,BP水要用石換冇得用CHIP換唔化算

如果0特效都係百幾隻凸爆左之後HEA打算 XD
舊 09-09-16, 11:14 PM   #4716
ShinDou

10%SSR中新31,原來SHINE SPARK係特大DAM清場技咁勁,升黎用下先 XD
舊 09-10-16, 02:53 AM   #4717
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
2張10%SSR中R+SSR飛中最正既射EXIA...嬲嬲地射幾張飛又比我中到SSR鐡甲,終於突爆3部大器了!

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-16, 01:10 PM   #4718
ShinDou

原來而家有得換飛抽S CHIP POOL,但好似好伏下﹖有冇人S CHIP POOL中過SSR﹖

而家得銅S CHIP POOL抽﹖個POOL全垃圾喎叫人點抽﹖見佢仲有得換金銀飛但冇POOL抽既﹖

此篇文章於 09-10-16 01:15 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-10-16, 01:18 PM   #4719
yorkyork

pvp見到有個人名有HKG,
佢有部凸爆白豪將軍,
你地有冇人挑戰佢?
我依家1300分左右見到佢

引用:
作者: ShinDou 查看文章
原來而家有得換飛抽S CHIP POOL,但好似好伏下﹖有冇人S CHIP POOL中過SSR﹖

而家得銅S CHIP POOL抽﹖個POOL全垃圾喎叫人點抽﹖見佢仲有得換金銀飛但冇POOL抽既﹖
抽過3次只係中過必殺素材
舊 09-10-16, 01:34 PM   #4720
ShinDou

好似冇見過凸爆既戰國魔神,通常有佢就殺左其他最後先打佢,如果其他機冇凸爆大器清場技多數都打到
舊 09-10-16, 01:39 PM   #4721
yorkyork

佢X字型陣,
後面放部硬機不過唔係好記得係咩,
我估冇乜超必可以貫通就殺到佢後面個部,
你可以挑戰下既,
佢係出面睇個頭像就係凸爆豪將軍好易認
舊 09-10-16, 03:36 PM   #4722
ShinDou

岩岩俾人打左次,佢頭像掛白凸爆戰國,叫HKG戒J,但佢個防陣冇戰國既,擺拳00+F91+翼霸+EUREKA+亡國,呢個陣出射創性應該好好打

反擊左次贏左,覺得最勁係佢防衛技隻凸爆SR巴冇撞 XD 俾佢開1次技扣成萬咁濟,凸爆豹馬都係2次死左,好屈,我有隻凸2,升黎試下先 XD

原來大雪山係命中加100%再120%乘4分身無效再貫通,2珠打周圍,好屈,應該可以取代射創性

頭先都係殺晒其他最後先打00,如果冇射創性係度應該冇人打得中佢 XD

係喎有SR限凸料,食左1粒,爭1粒凸爆 XD

冇睇清楚,原來係SSR版巴冇撞先咁屈,SR冇用,晒晒 @@

此篇文章於 09-10-16 04:28 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 09-10-16, 04:27 PM   #4723
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
SR仲有冇邊隻好用??

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 09-10-16, 04:35 PM   #4724
ShinDou

SR我成日見既都係D送珠機,射初號機果D,主要係凸爆射NU/白卡1開波清場用,基本上唔係用黎打人
舊 09-10-16, 05:12 PM   #4725
yorkyork

搵返個個人,
叫HKG假狗,
依家頭像唔係豪將軍,
真係好硬

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 10:07 PM

手機版 | APP版