Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40  ... 最後
街機遊戲討論版>[ 街機版新會員自我介紹區 ]
緋雨sora 06:57 PM 08-09-03
作者: :
Originally posted by (*紫亞*) :
凝空大人原來好出名既?
是因為都有玩GGXX而認識的^^
凝空大人用藍色碧姬+Ro Bo KY
而緋雨是用白髮碧姬+藍色碧姬
而凝空大人的碧姬比緋雨的強很多很多很多很多很多很多很多很多很多很多....
所以要叫凝空大人
千歲 03:34 AM 08-11-03
大家好 , 我叫千歲 , 係佑一 call 來
相澤 佑一 04:06 AM 08-11-03
Originally posted by 千歲 :
大家好 , 我叫千歲 , 係佑一 call 來
哈哈 , 香港太鼓之神 , 你終於來啦 , 我等你好耐啦 .
凝空 01:24 PM 08-11-03
Originally posted by 緋雨sora :

是因為都有玩GGXX而認識的^^
凝空大人用藍色碧姬+Ro Bo KY
而緋雨是用白髮碧姬+藍色碧姬
而凝空大人的碧姬比緋雨的強很多很多很多很多很多很多很多很多很多很多....
所以要叫凝空大人
我唔係大大 :@_@":

我用碧姬同Robo都係低手級

好像很久沒有見Sora你上GGXX區了 ^^
千歲 04:29 PM 08-11-03
Originally posted by 相澤 佑一 :

哈哈 , 香港太鼓之神 , 你終於來啦 , 我等你好耐啦 .
我知你係度 , 不過我唔係太鼓之神呀 , 我仲未 full 哂所有歌同打 2600000分啊
緋雨sora 10:02 PM 08-11-03
Originally posted by 凝空 :
我唔係大大 :@_@":
我用碧姬同Robo都係低手級
好像很久沒有見Sora你上GGXX區了 ^^
因為在下少上網+多數時間在潛水
+高手們討論的技術跟在下的水平實在相距甚遠(得個睇字)
海賊-搏擊老鼠 11:27 PM 08-11-03
大家好~
小弟係新黎的 玩gundam DX,kof,vf,飛機,槍game
E個幾月先玩kof2002...:@_@": 係tsuen wan打多
想試玩GGXX 但唔識入手
請大家多多指教~~~
華倫君島陽平 10:14 PM 08-15-03
你好,我只懂得打fig game
hakyakapin 04:26 PM 08-18-03
GGXX人
小恆~~ 01:12 AM 08-19-03
報到
新手^^
Hung 05:14 AM 08-20-03
各位好,,,我係新人
Gochien2003 10:43 PM 08-21-03
我也是新鮮人...請多多包涵!
墨者-島左近勝猛 01:23 AM 08-24-03
好多人呢~~上來了~~

我是用potemkin的人~請多多指教~~
*般般* 02:12 PM 08-25-03
Originally posted by 緋雨sora :

因為在下少上網+多數時間在潛水
+高手們討論的技術跟在下的水平實在相距甚遠(得個睇字)
緋雨....是畫畫的緋雨吧^^

我是bridget使用者,哥般
P.Hope 11:55 PM 08-25-03
好....好多新人呢....
Assman 06:02 PM 08-27-03
hi 我是新手+路人 :bface:
蒼冰 02:23 AM 08-28-03
什麼?
hisashiki 05:10 PM 08-28-03
新黎+新手,各位好
cws 11:35 PM 08-28-03
hihi
千瘡百孔的人 10:42 PM 08-31-03
我是新手來的
鐵球老爹 02:54 AM 09-01-03
hi all各位,我係有人介紹的,請各位前輩多多指教~~~
dan 03:11 AM 09-01-03
各位好

好多新GGXX 人...

ZG一出都會多既...
上等兵 04:33 AM 09-01-03
dan對上果兩位好似係fc人..
叮噹 09:11 PM 09-02-03
halo...
大家好...
我打開dx
dan 09:57 PM 09-02-03
Originally posted by 叮噹 :
halo...
大家好...
我打開dx
你係?
第一 ... 24 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40  ... 最後

返回主題版面