Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

顯示所有圖片
第一 ... 6 46 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62  ... 最後
飲食版>M記討論區 Vol.6
滅龍士 08:09 PM 08-14-17
$10九件麥樂雞:-)
fami~yan 03:34 PM 09-07-17
試左新辣牛包,好食冇伏喎
不過唔建議食洋蔥圈VER...唔多夾

但薯條配辣粉真係唔得....
ben wai 09:25 AM 09-10-17
點解牛肉冇之前咁好食,好似有D苦
滅龍士 12:52 PM 09-10-17
辣朱古力新地?諗出嚟條白痴係咪青山走出嚟?:-)
fami~yan 03:45 PM 09-12-17
作者: 滅龍士:
其實佢真係做到食落有層次,不過唔夾咁解姐,

唔伏,不過試一次就夠皮
martinnitram 10:46 AM 09-13-17
咁香港地無個樣整個樣先有人試(某壽司表示...)

btw, 之前無食過 T 牌辣汁, 係辣喉嚨唔係舌頭?
見個新地好似無辣汁咁, 搞均哂食一啖以為無咩辣, 但原來之後先係辣喉嚨 (仲要苦苦地, 好似打針咁)

同意樓上所說, 唔夾, 唔伏, 無下次
滅龍士 07:35 PM 09-19-17
件$11牛油果雞包伏唔伏?等勇者食後感:-)/
J+1 07:43 PM 09-19-17
咁呢隻辣汁都出過橡皮糖,ok刺激www

不過仲未試過呢隻新地就是...:-)
由手機版發出
凍檸茶 08:39 PM 09-19-17
覺得OK , 佢牛油果有撈到黑椒
不過多醬會好D
Iro 10:35 PM 09-19-17
11蚊雞包同10蚊雞扒都係硬掘掘
亍 ◣ 12:55 PM 10-01-17
又諗起田園批:-)

https://www.cool3c.com/article/129440
martinnitram 08:53 PM 10-02-17
作者: 凍檸茶:
覺得OK , 佢牛油果有撈到黑椒
不過多醬會好D
覺得OK, 不過多醬會好D +1, 可能本身幾鍾意食牛油果
利申: 買o左成個鐘先食個包 (已經由熱變凍), 食個時有o的餓. 但個包放o左成個鐘都無唔係好油膩
魚伕 11:44 AM 10-03-17
想問下...有冇人覺得麥記D野難食左好多...?

近來幫襯....無論鮮凍檸茶...普通濃滑奶茶....都可以用難飲黎形容....:-)

以前包入面D菜都總會見到綠色....依家0個D包入面0既菜....直頭係梅到變黃0既菜...:-)

係大埔中心0個間變差左...還是其他地方0既麥記都變差左?:-)
ゆり 02:28 PM 10-03-17
作者: 魚伕:

近來幫襯....無論鮮凍檸茶...普通濃滑奶茶....都可以用難飲黎形容....:-)

以前包入面D菜都總會見到綠色....依家0個D包入面0既菜....直頭係梅到變黃0既菜...:-)

係大埔中心0個間變差左...還是其他地方0既麥記都變差左?:-)
不如反問其實幾時好食過:-)
魚伕 07:13 PM 10-03-17
作者: ゆり:
我不求香港麥記好似日本麥記咁好食....
我只希望食到正常野...

我成日幫襯麥記....但近呢兩三個月開始D野食質素越黎越差....:-):-)
亍 ◣ 09:14 PM 10-03-17
因為已經係麥當紅,你仲要求什麼:-)?
大破人間 09:35 PM 10-03-17
我是覺得自從同個咩咩名廚合作就越來越唔得
D新野講到好有特色咁但D味完全唔夾
fami~yan 03:16 PM 10-06-17
我覺得好食冇伏

應該大埔問題?我今日食果個包D菜仲係綠,快餐呢家野真係唔同鋪D料可以好兩極

要吐槽呢樣其實唔應該去食
大覺屋師真 12:54 PM 10-09-17

鮮凍檸茶超難飲
茶無茶味
啲檸檬皮厚,果肉色淡
仲有陣奇怪嘅味
應該都係催熟檸檬

同吉野家果杯爭得遠
魚伕 01:50 PM 10-10-17
作者: 大覺屋師真:
鮮凍檸茶超難飲
茶無茶味
啲檸檬皮厚,果肉色淡
仲有陣奇怪嘅味
應該都係催熟檸檬

同吉野家果杯爭得遠
嘩!!
一睇你形容到杯野就知你飲過....:-)

以前新出0既時候係堅好飲0既....近排先變到一陣怪味...:-)
鳳熾魂 11:39 PM 10-14-17
吉野家果杯最慘係落左糖水
老麥最好係自己落埋但幾位講到咁慘真係唔想去食tim
大覺屋師真 11:24 AM 10-16-17
作者: 鳳熾魂:
吉野家果杯最慘係落左糖水
老麥最好係自己落埋但幾位講到咁慘真係唔想去食tim
吉野家我會叫少甜
否則真係似飲糖水:-)

m記真係唔駛再飲, 之前我已經比左幾次機會佢, 但真係無改善, 完全唔知飲緊乜:-)
鳳熾魂 09:20 PM 10-16-17
作者: 大覺屋師真:
吉野家我會叫少甜
否則真係似飲糖水:-)

m記真係唔駛再飲, 之前我已經比左幾次機會佢, 但真係無改善, 完全唔知飲緊乜:-)
M記呢排食都係飲可樂:-)要試一試先得
反而我幾鍾意美心果個
ゆり 12:22 PM 10-23-17
係唔係今日開始有點JACK
fami~yan 12:52 PM 10-23-17
係唔係今日開始有點JACK
唔知係咪今日開始,不過今日有,

咖哩同芥末
第一 ... 6 46 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 60 61 62  ... 最後

返回主題版面