Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-08-16, 01:18 PM   #3876
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
寧願中多幾張普通R換水好過~~~~
必肥多到升晒SSR, 已經揾緊SR機升!
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-16, 02:47 PM   #3877
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
原來超力都絕左版冇得抽,而家有D飛係手都唔知抽咩好,手上大器得白卡,LOCKON,超力,全部絕版,得LOCKON凸1,係超力有得R加換1隻凸1下

唔知點解會絕版,可能放係精霸MODE度打番黎﹖

睇漏眼,冰海有得抽,而家射晒D飛佢先

SSR10%飛抽R

普通飛射左十幾張先中1隻拳亡國蘭斯洛特,都好普攻疾人,會升黎用,其他得2SR

此篇文章於 07-08-16 03:10 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-16, 03:23 PM   #3878
clie

註冊日期: Dec 2001
打到173竟然跌隻SSR,以為頂多跌SR
clie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-16, 03:30 PM   #3879
ShinDou

未跌過SSR

精霸唔扣AP任打咁好既﹖
舊 07-08-16, 03:32 PM   #3880
clie

14號前0AP,而家係任打
舊 07-08-16, 03:32 PM   #3881
ShinDou

仲有100 RANK EXP喎
舊 07-08-16, 04:11 PM   #3882
ShinDou

精霸打到18開始難,3倍速FULL AUTO吃力,同埋D卒隻隻萬幾HP有D又行好快直接爆艦拉唔切IJ過去

搞到要1倍FULL AUTO

22死剩2部先過到,唔怪得派2張飛咁多

此篇文章於 07-08-16 04:28 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-08-16, 05:08 PM   #3883
kaimankg
Crazy Gamer
我唔會再出聲

註冊日期: Mar 2003
PSN  IDwhykkm
XBox Live Gamertagwhykkm
打到30都唔知過唔過到....

舊 07-08-16, 06:30 PM   #3884
clie

大鑊,活動送既限凸資材仲留喺禮物盒既係咪會無左?
舊 07-08-16, 06:38 PM   #3885
ShinDou

岩岩強敵DESTROY有限凸料送架咩﹖
舊 07-08-16, 06:39 PM   #3886
clie

講緊上月末既TWEETER活動,好似係今日一點受取期限,我無理到一直俾堆強敵COIN淹沒咗
有無大大可以CHECK仲喺唔喺禮物箱
舊 07-08-16, 06:45 PM   #3887
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
一早食左唔知...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-16, 06:58 PM   #3888
ZeroChow
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
7 都過唔到
ZeroChow 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-16, 07:02 PM   #3889
GP03D
Ultimate Gamer

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDgpak03
XBox Live Gamertaggpak03
引用:
作者: clie 查看文章
講緊上月末既TWEETER活動,好似係今日一點受取期限,我無理到一直俾堆強敵COIN淹沒咗
有無大大可以CHECK仲喺唔喺禮物箱
我都仲見到係禮物箱....唔洗擔心....

講開征霸...我連7關都過唔到

GP03D 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-16, 07:29 PM   #3890
clie

引用:
作者: GP03D 查看文章
我都仲見到係禮物箱....唔洗擔心....

講開徵霸...我連7關都過唔到
多謝GP03D大 保險啲建議大家都係回收左佢先
征霸最好有包圍自己9格範圍技如初號機、春香先夠珠殺大佬
舊 07-08-16, 07:42 PM   #3891
ShinDou

我組隊暫時出晒拳盾射,因為相克改得好勁,大部份版3種卒都會有,係間中有D版淨係出1TYPE

暫時都係打到廿幾冇再打落去,清緊其他GAME AP

我覺得最重要係要有信賴加,如果唔係好快俾人放晒D血,不過我係FULL AUTO有危險先拉,可能手動好好多

暫時我係 IJ凸3+桶野凸爆+威龍0凸+弱沙凸爆+R維納斯A+C盾M1,用1開始00部艦,精神支援全部回血/回避/甲優先先夠頂
舊 07-08-16, 07:45 PM   #3892
J+1
望過黎呀!!!!!!

射nu表示前面幾隻坦住等出晒一炮過....不過龜速20層.....
由手機版發出
舊 07-08-16, 07:49 PM   #3893
ShinDou

係喎,1開波送咁多珠,其實可以出幾隻有根性既盾係前面擋,後面出清場技清就得,咁應該易打好多,不過我冇NU,又冇得靠FD,我得拳創性同射GUNBUSTER叫做有清場技

遲D唔夠打試下呢個方法先
舊 07-08-16, 08:23 PM   #3894
ShinDou

新果個育成任成千5RANK EXP好正,又易打,又有改造500
舊 07-08-16, 09:25 PM   #3895
ShinDou

原來BASE POOL有新野,1回限定10連SSR 2倍﹖應該等冰海先抽超力,唔知到時儲夠30石未,另外5次10連有保底,即係150石有1 PICKUP SSR

原來強敵POOL過左EVENT就冇晒MISSION,有得抽都冇得再拎MISSION既SSR DESTINY,仲有30幾萬強敵COIN係度,晒晒,而家抽鬼晒佢賣晒佢算

此篇文章於 07-08-16 10:49 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-08-16, 09:57 PM   #3896
clie

MISSION得6隻SSR換,KEEP住自然回復咁玩都應該一早換晒
舊 07-08-16, 09:58 PM   #3897
J+1
望過黎呀!!!!!!

所以每次開戰前請睇清楚每樣野嘅完結時間
由手機版發出
舊 07-08-16, 10:07 PM   #3898
ShinDou

原來得6隻SSR﹖咁我都唔係蝕好多,淨係蝕左1隻,我而家抽到就黎凸爆多隻SR了 XD

而家想砌信賴加戰隊打精霸,原來愛碼有信賴加,之前SR同R都賣左好多,閃電又係,早知留啦,而家爭1個位

第3粒SSR肥

此篇文章於 07-08-16 11:28 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 07-09-16, 02:45 AM   #3899
VTMaldini
Senior Gamer

註冊日期: Feb 2011
PSN  IDVTMaldini
有冇板友過到征霸第25關?
我用全盾隊都俾對面 d 射機秒

舊 07-09-16, 07:09 AM   #3900
J+1
望過黎呀!!!!!!

引用:
作者: VTMaldini 查看文章
有冇板友過到征霸第25關?
我用全盾隊都俾對面 d 射機秒
正路用高迴避隊逐點擊破?
仲有每波都留一隻等回滿血先下round..

不能參考....

開波有一粒珠,另加下面有8粒珠...

每round出晒敵人就射nu清場\/

由手機版發出

此篇文章於 07-09-16 07:18 AM 被 J+1 編輯。

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 06:26 PM

手機版 | APP版