Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-19-07, 10:53 PM   #226
enilyks
Insane Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: RS 200 查看文章
而家賣緊o個d咪行貨囉.....
我指正價行la
288或者再低d
唔係320
enilyks 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-07, 11:08 PM   #227
holsety
Ultimate Gamer
http://www

註冊日期: Oct 2003
其實我想問呢幾日會有水貨嗎?

舊 02-19-07, 11:10 PM   #228
NTBOY
Game Master
神貓特攻隊

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: holsety 查看文章
日本未出

舊 02-19-07, 11:37 PM   #229
kin~kin
God of Gamer
霹靂無敵閃電俠

註冊日期: Dec 2004
引用:
作者: holsety 查看文章
起碼21 - 22號啦~
kin~kin 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-07, 01:16 AM   #230
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: surlent 查看文章
香港係實行自由經濟市場原則
除o左partner shop賣超過$288會比sonyXXX之外
其他SHOP都係無限制的
今日先見完partner shop賣貴價

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-07, 03:50 AM   #231
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
引用:
作者: enilyks 查看文章
e家囉
我指樓下買賣區有兩條友放320全新
但係好似都冇人買

始終22號有行
等多陣囉....
一向都係賣緊行貨架啦
水貨都未到
聽日仲會有少量流出市面
下一水大貨係初七

BTW.partner shop賣高價都係險中取利,比人週到就
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-07, 12:59 PM   #232
魔王
Crazy Gamer
夢想飛行員

註冊日期: Oct 2003
PSN  IDirvinlok
報下價先
尋日龍珠3樓賣緊$320
我都忍唔住買左2隻
今日唔知會唔會又低左

舊 02-20-07, 01:33 PM   #233
etfwong

註冊日期: Jun 2004
吓...物mhp2賣到咁貴
我年廿九黃昏係188買只是@**炸(行貨)
etfwong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-07, 07:36 PM   #234
terry bogard
Game Master

註冊日期: Mar 2006
『モンハンP 2nd』発売日に抽選会が開催! トレカ最新情報も!!

http://www.famitsu.com/game/news/200...67376,0,0.html

terry bogard 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-20-07, 11:31 PM   #235
奇蹟少年J
高登駐GAF特派社員

有card game 好似好正

唔講都唔記得原來日本未公開發售

舊 02-20-07, 11:57 PM   #236
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

沙田變番正價$288
舊 02-21-07, 12:18 AM   #237
vincent01
Senior Gamer
夢蛋

註冊日期: Jan 2006
引用:
作者: 奇蹟少年J
香港人真係幸福...
哈哈~

我年廿九入手都係#@)...
依家睇番都ok丫~

舊 02-21-07, 12:41 AM   #238
mihimaru GT

註冊日期: Sep 2006
PSN  IDSEAMO
引用:
作者: 奇蹟少年J 查看文章
有card game 好似好正

走上2ch貼d hr4,5圖
肯定嚇死班友

多謝上天賜我一幅咁樣衰既面孔,我會好好利用佢影響市容
mihimaru GT 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-07, 12:49 AM   #239

想問一下現在的價格是怎樣?
是不是22號必定有行貨?

此篇文章於 02-21-07 12:52 AM 被 112914 編輯。
112914 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-07, 02:09 AM   #240
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
睇見你o地D post,好在有高佬友情技姐

另,想問下隻碟裡面 o既 firmware係咪最新o既 ver 3.11??
Thx a lot!!

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-07, 03:01 AM   #241
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: DevilElvis 查看文章

另,想問下隻碟裡面 o既 firmware係咪最新o既 ver 3.11??
Thx a lot!!
洗咩友情丫~~ lee隻game, 過晒d假期就好快會跌番去行價或以下啦~
舊 02-21-07, 03:02 AM   #242
DevilElvis
The One
還我香港!!

註冊日期: Aug 2002
3DS Friend Code5386 8293 2357
PSN  IDDevilElvis
引用:
作者: kin~kin 查看文章
洗咩友情丫~~ lee隻game, 過晒d假期就好快會跌番去行價或以下啦~
咁又係,何況我都係E家先開o黎玩

P.S.今晚一路睇皇馬一路打MHP2

所謂的自由,就是被別人討厭。有人討厭你,正是你行使自由、依照自己的生活方針過日子的標記。為什麼人一直無法改變?為什麼我們總是活在別人的期待之下?為什麼無法真實感受到幸福?或許是因為,我們缺少了被別人討厭的勇氣.....
DevilElvis 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-07, 03:27 AM   #243
新月
Game Master

註冊日期: May 2005
PSN  IDSURYC_KO
我有貨多...$320 行版
10 pcs啦,請自己contac我
新月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-07, 09:46 AM   #244
antony chan
大合奏部隊!

註冊日期: Nov 2003
Wii U IDantony34
Nintendo Switch ID2591-1991-9995
3DS Friend Code4038 5946 9782
PSN  IDantony34
引用:
作者: DevilElvis 查看文章

Thx a lot!!
3.10

GGFR
名:Antony ID:49466199
GAF版友『飛燕』的畫作被「G-ZONE」盜用﹗
好Game分享
antony chan 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-07, 11:09 AM   #245
普通人一個
NEO ZEON萬歲

註冊日期: Aug 2003
PSN  IDjackasukaHK
XBox Live Gamertagjackasuka
引用:
作者: surlent 查看文章
我有貨多...$320 行版
10 pcs啦,請自己contac我
出面街現在好似賣$2xx....唔係咩...???

『等價交換』
普通人一個 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-07, 12:41 PM   #246
t-cup
Moderator
CD-ROM

註冊日期: Dec 2001
3DS Friend Code4511 1485 9506
PSN  IDtcuphk2
XBox Live Gamertagtcuphk
各位獵人, 聽日有o野下載

來源: http://www.famitsu.com/game/news/200...67395,0,0.html

t-cup 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-07, 04:07 PM   #247
Bonejack
Senior Gamer
遊俠‧武神裝攻大積加

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: t-cup 查看文章
各位獵人, 聽日有o野下載

來源: http://www.famitsu.com/game/news/200...67395,0,0.html
好似要 2 月 22 日 2: 22 分 就可以 dl 啦......

Bonejack 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-07, 04:08 PM   #248
minolta
Crazy Gamer

註冊日期: Sep 2003
出game第一日已經有野下載?!
minolta 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-21-07, 04:30 PM   #249
kin~kin
霹靂無敵閃電俠

引用:
作者: 普通人一個 查看文章
出面街現在好似賣$2xx....唔係咩...???
係呀~ 有唔少舖都跌番去較正常0既價位
舊 02-21-07, 04:34 PM   #250

引用:
作者: kin~kin 查看文章
係呀~ 有唔少舖都跌番去較正常0既價位
請問在哪裡有這個價=.=
現在看到的都是差不多要四舊水=.=
112914 目前離線   回覆時引用此篇文章

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[ETC] NEW:PSP及NDS最新全球百萬遊戲大作名單 神祕人1號 手提遊戲機討論版 80 12-31-06 11:08 PM
[PSP]Monster Hunter Portable [發售中] neo2046 手提遊戲機討論版 289 05-25-06 07:37 PM
[PS2]Monster Hunter圖片及影片,3/11發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 112 03-10-04 08:53 PM

現在的時間是 02:16 AM

手機版 | APP版