Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14 54  ... 最後
攻略及心得交流區>[攻略區]Metal Gear Solid V: The Phantom Pain 攻略專區
initial 12:57 PM 08-30-15
請問第一個 mission 果粒鑽石係邊?
Billywto 01:10 PM 08-30-15
汽球已經開發到可以吊走坦克
zamar 02:16 PM 08-30-15
作者: 蒼森.laio:
我 miss 搵dd概機會,有冇大大知道係邊搵得返
小狗出現地點是固定的,早期有個救研究員(研發機械手那個)的任務,左邊(西)降落點向北山上走就會聽到小狗叫
Kain 02:26 PM 08-30-15
什麼射擊訓練
連D靶都搵唔到
遲D等人放攻略先打
IDGAF 02:40 PM 08-30-15
作者: Kain:
什麼射擊訓練
連D靶都搵唔到
遲D等人放攻略先打
係咪打DD MB打35個果個SIDE OPS,有D好似可以用拳頭打,
不過,我試咗一次都係打到20個左右就搵唔到之後果D係邊…
initial 02:50 PM 08-30-15
作者: rokuna:
1. 爬上無得快

4.伏係地你唔攪佢 佢會永遠keep住 . 一係係您按R2 捉起佢 再整暈/吉死佢
訓左係唔快醒過打暈佢?

重打既任可唔可以只做未完個d task?
Kain 02:56 PM 08-30-15
作者: initial:
訓左係唔快醒過打暈佢?

HOLD UP(無入ALERT就永遠)>訓>暈
IDGAF 03:21 PM 08-30-15
作者: rokuna:
1. 爬上無得快

4.伏係地你唔攪佢 佢會永遠keep住 . 一係係您按R2 捉起佢 再整暈/吉死佢
訓左係唔快醒過打暈佢?

HOLD UP(無入ALERT就永遠)>訓>暈
OIC,我再試下先,THX~!
Kain 03:27 PM 08-30-15
SORRY,原來氣絕都有分類

気絶時間

兵士が気絶している時間は首絞めが最長、その次に打撃・麻酔、最短が投げとなっている。ただし投げは壁にぶつけたときの方が気絶時間が長い。
initial 03:34 PM 08-30-15
SORRY,原來氣絕都有分類

気絶時間

兵士が気絶している時間は首絞めが最長、その次に打撃・麻酔、最短が投げとなっている。ただし投げは壁にぶつけたときの方が気絶時間が長い。
撻暈會好快醒, 一分鐘左右。所以我會打醒佢再勒暈佢。

訓左係唔快醒過打暈佢?

試左可以call 直升機走人。
com1010hkjp 05:20 PM 08-30-15
打女追果到好似有bug
打打唔見左,周圍揾都冇開槍射我
重玩先完成到
HI_Ricky 05:31 PM 08-30-15
bug
0 走鬼時係鐡攔前面支熗浮空
1 直升機走鬼左時隻馬特然出現之前向上推,之後隻馬會去左一個你上唔到馬既地方,(唔怕,1個人走先跑到有機關槍位掃......, XD)
base 第一次call直升機時上上落落之後 boss....... XD
redcreature 06:27 PM 08-30-15
CHing,点先出到英文字幕?
我隻係行英, 係subtitle棟Foreign only 或none, 都出唔到, pls help!!
newb 06:32 PM 08-30-15
請問第一個 mission 果粒鑽石係邊?
我都想知
仲有點轉關卡難度?
紗理占 06:52 PM 08-30-15
好想吊貨櫃,成日唔夠資源同錢用

迫擊砲同機關槍塔吊完都重生?
斯羅 06:52 PM 08-30-15
粒石係開始個位右手邊d山上面

另想問mission 4 要殺個將軍有無得capture? 我90% 都話fail左……
紗理占 07:17 PM 08-30-15
作者: 斯羅:
粒石係開始個位右手邊d山上面

另想問mission 4 要殺個將軍有無得capture? 我90% 都話fail左……
紅色帽既軍佬

我試過可以capture到,不過90%都要睇人品www
ammms 07:51 PM 08-30-15
玩到個 side ops 要救兵仔
入到去原來佢已經喪屍化左
俾佢發現就係咁走要追 9 條街
CQC 好似無效?
我試過用 assault rifle 隊林佢
個 side ops 直頭唔見左
有冇人知要點捉佢?
STRIFE 08:19 PM 08-30-15
作者: ammms:
CQC 好似無效?
有冇人知要點捉佢?
用麻醉手槍hs 就吊走得
重點係要走得盡量近黎hs
ammms 08:33 PM 08-30-15
作者: STRIFE:
用麻醉手槍hs 就吊走得
重點係要走得盡量近黎hs
Thx, 一陣再試試先

另外拎 Honey Bee 果關
救唔到人質會唔會對之後的 mission 有影響?
斯羅 09:06 PM 08-30-15
作者: 紗理占:
紅色帽既軍佬

我試過可以capture到,不過90%都要睇人品www
咁我人品應該幾有問題X)
一開十二個我有五個90% 都fail
GN00508771 09:11 PM 08-30-15
Thx, 一陣再試試先

另外拎 Honey Bee 果關
救唔到人質會唔會對之後的 mission 有影響?
冇左5000分而已

反正可以重玩的
ammms 09:30 PM 08-30-15
作者: GN00508771:
冇左5000分而已

反正可以重玩的
好似話如果快手
最初未去山洞果邊
已經可以喺前面 d 哨兵站救到人質
下次試下先
will1223 09:44 PM 08-30-15
CQC 好似無效?
有冇人知要點捉佢?
仲有支橡膠彈SMG可以用
麻狙太遠射完個lock會甩左
GN00508771 09:48 PM 08-30-15
好似話如果快手
最初未去山洞果邊
已經可以喺前面 d 哨兵站救到人質
下次試下先
我係哨兵度救左~
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 14 54  ... 最後

返回主題版面