Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 08-11-12, 09:57 PM   #1651
HAKAIDER
God of Gamer
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
引用:
作者: rorimoe 查看文章
PSV 實體Game係冇分區
但DLC 有分區己經玩死好多人

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-11-12, 09:58 PM   #1652
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: HAKAIDER 查看文章
但DLC 有分區己經玩死好多人
PSP已經存在嘅問題
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-12, 12:48 AM   #1653
連合一等兵
Senior Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: TCS_disable 查看文章
PSP已經存在嘅問題
psp 轉 account 起碼唔洗 format 同睇個段煩人既 intro 先 la~~~
連合一等兵 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-12, 12:52 AM   #1654
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: 連合一等兵 查看文章
psp 轉 account 起碼唔洗 format 同睇個段煩人既 intro 先 la~~~
開機畫面可以用強關機跳掉

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-12, 12:53 AM   #1655
TCS_disable
我有車車~

引用:
作者: pet3 查看文章
開機畫面可以用強關機跳掉
一般程況下有無得再睇返
舊 08-12-12, 12:55 AM   #1656
石原夏織
Ultimate Gamer

註冊日期: Nov 2003
3DS Friend Code4597 0320 8939
PSN  IDHO2_0219
我想依家wifi白色同黑色通常差幾多錢

此篇文章於 08-12-12 01:22 AM 被 石原夏織 編輯。
石原夏織 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-12, 01:08 AM   #1657
fhdelibird
Insane Gamer
信使鳥/火雞

註冊日期: Jun 2011
Nintendo Switch ID1401-7745-0619
PSN  IDfhdelibird
引用:
一般程況下有無得再睇返
入welcome park整下個人仔
fhdelibird 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-12-12, 10:05 PM   #1658
ゆり

註冊日期: Nov 2004
我真係唔識欣賞隻guardian heart online

舊 08-13-12, 05:15 AM   #1659

註冊日期: Jun 2008
想問問有冇邊隻保護貼好介紹,想貼埋背面的
貼game特典貼再貼保護貼係上面得唔得?
定保護貼墊底?

舊 08-13-12, 06:19 PM   #1660
assy
Game Master

註冊日期: Jun 2002
PSN  IDweh2cat
引用:
作者: 9844 查看文章
想問問有冇邊隻保護貼好介紹,想貼埋背面的
貼game特典貼再貼保護貼係上面得唔得?
定保護貼墊底?
我有痛特典貼
貼兩張會太多,我就cut左特典中間個框用返自己張極上
保護貼做底,再貼特典框,因為保護貼唔會換但個框就隨時可換
背貼無乜需要,頭post有介紹保護貼睇下自己需要
我就用極上,畫質很好但指紋好多要成日抹

舊 08-13-12, 10:11 PM   #1661
TCS_disable
我有車車~

背面我傾向買張 iPad 嘅保護貼自己 Cut 一張出黎...

Linx 果隻好易甩
舊 08-14-12, 09:10 AM   #1662
騎蘿蘿
Crazy Gamer
全職CD-ROM

註冊日期: Dec 2006
3DS Friend Code4382 2916 1091
突然間諗起

8月30號又有堆人出機 d極上會唔會升價

閣下
騎蘿蘿 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-12, 10:40 AM   #1663
starstar0083

註冊日期: Sep 2007
PSN  IDStardustMemories
XBox Live GamertagStardust0083
前日新入手3g版, update左firmware

因為想改psn個login id, 我restore psv system.
之後再開機, set完時間就話load電話setting(咁上下)
跟住就停左係"Please Wait..."畫面
係唔係要番$ony先有得攪?

謝謝~
starstar0083 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-12, 04:52 PM   #1664
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:
作者: 騎蘿蘿 查看文章
突然間諗起

8月30號又有堆人出機 d極上會唔會升價
首先別想到咪苦真的能夠救世

其次別小看d 舖頭存貨數量

仲有。。。別忘了有痛貼的今次
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-12, 08:28 PM   #1665
fourleaves112
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: J+1 查看文章
首先別想到咪苦真的能夠救世

其次別小看d 舖頭存貨數量

仲有。。。別忘了有痛貼的今次
由手機版發出
完全同意
fourleaves112 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-12, 10:35 PM   #1666
Chitose1987
好孩子不要問

註冊日期: Apr 2010
睇完miku d PV

相信呢隻game 會係我第一次買 Vocaloid 家族的相關產品

課金毀一生,玩卡窮三代

不要失了你的錢了!你自己只覺得中了一張 SR,就『癩蝦蟆想喫起天鵝肉』來!
我聽見人說,就是中 SR 時,也不是你的運氣,還是 MOBAGE 看見你怒,不過意,捨與你的。如今癡心就想中起 SSR 來!這些中 SSR 的都是天上的『文曲星』!
==節錄《范進中舉》==
Chitose1987 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-12, 10:41 PM   #1667
izumo

註冊日期: Mar 2005
PSN  IDizumo000
引用:
作者: Chitose1987 查看文章
睇完miku d PV

相信呢隻game 會係我第一次買 Vocaloid 家族的相關產品
陸續有來!
izumo 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-14-12, 10:46 PM   #1668
小昭Teddy
The One
能登かわいいよ能登

註冊日期: Sep 2002
Wii U ID↓招任意滿技297
3DS Friend Code195 689 341
PSN  IDctmk2
XBox Live Gamertagctmk2
引用:
作者: Chitose1987 查看文章
睇完miku d PV

預祝你開坑落入無底洞

舊 08-14-12, 11:41 PM   #1669
DMRevolution
Game Master
ChiHaNa

註冊日期: Mar 2008
Nintendo Switch ID6651-6298-2897
3DS Friend Code3480 2495 6887
PSN  IDdmrevolution
XBox Live Gamertagdmrevolution101
PROHECT DIVA F ---> F1 ---> F2 ---> FX [EXTEND]
DMRevolution 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 02:23 AM   #1670
martinyau1979

註冊日期: Nov 2005
PSN  IDmartin1979
gamescom 公佈了 vita killzone 畫面, 終於出到,
臨尾仲有 call of duty vita gameplay 畫面睇

你將會被誰抱緊 唱什麼歌哄他開心
我想著天空什麼時候會放晴
地球不曾為誰停一停

martinyau1979 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 03:22 AM   #1671

註冊日期: Jun 2008
引用:
作者: assy 查看文章
我有痛特典貼
貼兩張會太多,我就cut左特典中間個框用返自己張極上
保護貼做底,再貼特典框,因為保護貼唔會換但個框就隨時可換
背貼無乜需要,頭post有介紹保護貼睇下自己需要
我就用極上,畫質很好但指紋好多要成日抹

引用:
背面我傾向買張 iPad 嘅保護貼自己 Cut 一張出黎...

Linx 果隻好易甩
多謝意見,但係我驚cut得唔好冇得救

舊 08-15-12, 03:39 AM   #1672
shodanng2
Ultimate Gamer
留言太密會比人ban

註冊日期: Feb 2011
3DS Friend Code1891 1135 7643
PSN  IDshodanng
XBox Live Gamertagdanng360
引用:
作者: martinyau1979 查看文章
gamescom 公佈了 vita killzone 畫面, 終於出到,
臨尾仲有 call of duty vita gameplay 畫面睇
killzone有新片
但冇公佈發售日期
段片睇落好長
其實最後得1x秒先係gameplay
你預下年先出到

但畫面真係唔錯

此篇文章於 08-15-12 03:42 AM 被 shodanng2 編輯。
shodanng2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 09:17 AM   #1673
卡柏

註冊日期: May 2004
PSN  IDpalfong
XBox Live Gamertagkapal
sce o係gamescom公布黎緊既vita/ps3雙平台game將可以做到一雞兩味, 一買就可以買晒兩個平台既版本
引用:
http://chinese.engadget.com/2012/08/...ps3-cross-buy/

同時擁有 PS Vita、PS3 的玩家有福了!在德國舉行的 Gamescom 大會上 Sony 宣佈接下來部分 PS Vita、PS3 雙平台遊戲將會有新的購買方法。只要玩家購買了其中一個平台的遊戲,就會免費獲得另一個平台的版本。在首批使用這種購買方式的遊戲中包括了「PS 全明星大亂斗」(PlayStation All-Stars Battle Royale)和「瑞奇與叮噹:全面進攻」(Ratchet & Clank:Full Frontal Assault)等遊戲。按照 SCE 歐洲(Sony Computer Entertainment Europe)主席兼 CEO Jim Ryan 的說法,購買一套遊戲就能獲得兩份遊戲拷貝。至於兩者中會不會有僅限數位下載的版本目前還不得而知,我們會繼續保持關注。
我估計呢個offer只係 dl 版限定, 但係既話都唔錯
卡柏 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 09:22 AM   #1674
草薙さん
The One

註冊日期: Dec 2003
Motorstorm RC / 卓球 其實已經行緊呢個Program

Anyway, US 8/28開始對應PS one Classic

メモリはプライスレス
My Trophy Road
草薙さん 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-12, 09:28 AM   #1675
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
成個發佈會 最感動係1.80 終於可以用按鈕去操作主機-.-

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
Ps vita 曰版大約几時度會反貨呀?16/12前 可否反貨?? Allen TAKAMINA 手提遊戲機討論版 16 12-01-11 10:02 AM
[PSV] DJMAX Technika FOR PS Vita 月之民 ̄▽ ̄ 手提遊戲機討論版 10 09-11-11 11:31 PM

現在的時間是 01:30 AM

手機版 | APP版