Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 娛樂資訊潮流頻道 > Neo Music UNIVERSE

主題工具 顯示模式
舊 10-01-03, 02:45 AM   #26
JACKY
Moderator

註冊日期: Dec 2001
XBox Live Gamertagkeijackyhk
引用:
Originally posted by KIM :

JOEY一出就出了2款,都是$8x.....所以多數人都是買poster版(大盒)!
當然大大盒, 因為我想要月曆同poster^.^

舊 10-01-03, 02:47 AM   #27
KIM
Ωmega αlpha™
GAF足球隊金虎拾號

註冊日期: Mar 2002
3DS Friend Code4596 9545 7662
PSN  IDGOUFKING
XBox Live GamertagGOUFKING
引用:
Originally posted by Funny :

價錢我已覺好平,唯一美中不足既o係CD always唔包poster
所以我係出到旺角先幫襯你
我home附近果間價錢雖貴你三兩蚊,但大多數碟都送poster,就算咁arm果隻無送,你問一問佢,佢有時會俾第二款poster你補數
so,如果係GAF member去買野,包poster就fit la!!!
maybe啦!要看情況,例如來貨多少!

KIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-03, 02:49 AM   #28
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
Originally posted by 打機之人 :
KIM間鋪你既??
bobo隻碟出左話聲丫唔該
KIM間鋪你既??不是呀!我是........

以後新碟推出,Jacky可能會幫到手!
當然AARON我就可以話你知!

舊 10-01-03, 02:56 AM   #29
JACKY
Moderator

引用:
Originally posted by 打機之人 :
KIM間鋪你既??
bobo隻碟出左話聲丫唔該
其實KIM 同我知道推出的時間應該係一樣
不過當日出唔出到, 都係唱片公司自行決定
以後我地盡量為你提供最快最準, 最新資料
希望我有精神同體力做到

此篇文章於 10-01-03 03:14 AM 被 JACKY 編輯。
JACKY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-03, 02:58 AM   #30
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
Originally posted by JACKY :

其實KIM 同我知道推出的時間應該係一樣
不過當日出唔出到, 都係唱片公司自行決定
以後我地盡量為你提供最快最盡, 最新資料
希望我有精神同體力做到
好似JOEY,原本都是2/10的!

舊 10-01-03, 02:58 AM   #31
無賴男
God of Gamer
復仇勇者

XBox Live Gamertagsteve ng714
support~~~
我以前間中都有幫襯SKYMUSIC ga~
原來SKYMUSIC同金仔有關更加要幫襯la~~

咁password係ng係(gaf,how much)?

舊 10-01-03, 02:59 AM   #32
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
Originally posted by 無賴男 :
support~~~
我以前間中都有幫襯SKYMUSIC ga~
原來SKYMUSIC同金仔有關更加要幫襯la~~

咁password係ng係(gaf,how much)?
是KIM呀!暫時不可同GAF有關呀!大佬!!!:@_@":

舊 10-01-03, 03:00 AM   #33
無賴男
God of Gamer
復仇勇者

XBox Live Gamertagsteve ng714
引用:

是KIM呀!暫時不可同GAF有關呀!大佬!!!:@_@":
pw [我是KIM個朋友呀!]?
無賴男 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-03, 03:02 AM   #34
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
Originally posted by 無賴男 :

pw [我是KIM個朋友呀!]?
是呀!

舊 10-01-03, 03:03 AM   #35
Funny
Ultimate Gamer
超平和バスターズ

註冊日期: Dec 2002
Joey隻碟出左la????
仲有,有冇Dido隻life for rent呀??????
Funny 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-03, 03:06 AM   #36
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
Originally posted by Funny :
Joey隻碟出左la????
仲有,有冇Dido隻life for rent呀??????
是呀!早了.....有d人上了去才知!

Dido我就不清楚了! 要你去看看!sky有老外cd的專門staff去管理!

舊 10-01-03, 03:09 AM   #37
pongg

PSN  IDpongg / Pongg514
明白
謝jacky,kim...^^
pongg 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-03, 03:17 AM   #38
ULTRASEVEN
Insane Gamer


註冊日期: Aug 2003
唔講真係唔覺SKYMUSIC竟然開左十幾年,
價錢o係旺角區真係數一數二平,
買本地碟我通常唔係幫襯佢就係舖頭仔…
ULTRASEVEN 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-03, 03:18 AM   #39
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
Originally posted by ULTRASEVEN :
唔講真係唔覺SKYMUSIC竟然開左十幾年,
價錢o係旺角區真係數一數二平,
買本地碟我通常唔係幫襯佢就係舖頭仔…
haha,thanks!
有沒買特品呀!

舊 10-01-03, 03:23 AM   #40
ULTRASEVEN


引用:
haha,thanks!
有沒買特品呀!
特品!?乜野特品?
我記得最近果次幫襯左隻許慧欣DVD…
舊 10-01-03, 03:28 AM   #41
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
Originally posted by ULTRASEVEN :

特品!?乜野特品?
我記得最近果次幫襯左隻許慧欣DVD…
特品 解作為一些非賣品,例如宣傳板,掛牌,大poster,店頭公仔品,有時有人形板呀!

舊 10-01-03, 03:33 AM   #42
ULTRASEVEN


引用:

特品 解作為一些非賣品,例如宣傳板,掛牌,大poster,店頭公仔品,有時有人形板呀!
年紀大左,個人成熟左,
唔再熱衷呢味野ga la,
而且呢類物品價錢一d都唔平,
都係齋買碟算啦…
舊 10-01-03, 03:46 AM   #43
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
年紀大左,個人成熟左,
唔再熱衷呢味野ga la,
而且呢類物品價錢一d都唔平,
都係齋買碟算啦…
見人見志啦!有出特品的人,多數都是人氣的,1-2週已經比人訂了!

舊 10-01-03, 09:47 AM   #44
Haken Kreuz

註冊日期: Jul 2002
咁點樣訂野呀?
都係要落鋪面嗎?
Haken Kreuz 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-03, 10:05 AM   #45
貓仔1031
Game Master

註冊日期: Sep 2002
係咪同收銀o個個講就ok嫁喇?
貓仔1031 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-01-03, 10:06 AM   #46
KIM
GAF足球隊金虎拾號

引用:
Originally posted by Kreuz :
咁點樣訂野呀?
都係要落鋪面嗎?
是呀!除非有排出的東西啦!

舊 10-01-03, 11:13 AM   #47
街車王
Crazy Gamer
爆籃無敵

註冊日期: Nov 2002
原來係SKYMUSIC
我間中都有幫襯ga!
通常幫我家姐買kinki kids 初回版single
知唔知kinki kids/堂本剛幾時又出碟?

ps.經常駐場個姐姐幾令wo

舊 10-01-03, 12:22 PM   #48
勇小朋友
Crazy Gamer
STEFANIE

註冊日期: Jan 2003
我想問有無yanzi既大型少少既宣傳品?
例如掛布, 紙版

舊 10-01-03, 06:15 PM   #49
JACKY
Moderator

優惠一出, 我今日即時去SKYMUSIC 買碟

果然係" 唔問唔知佢平, 唔買唔知佢抵"

今日買左2 隻JOEY- SHOW UP, 同華健1997-2002 精選

舊 10-01-03, 06:31 PM   #50
Funny
超平和バスターズ

註冊日期: Dec 2002
Joey,BoBo同Dido幾錢呀???
講password又平幾多呀???
thx
Funny 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:21 PM

手機版 | APP版