Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 12-14-15, 03:06 AM   #2851
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code4081 6920 1571
PSN  IDReiYaw
XBox Live Gamertag360已丟
繼之前百幾抽中一張SSR
見前排送左500石(100日bonus)同埋拎左次Master 100次250石
趁Anya限定未過玩次免費十抽 咩都返晒來

生命滿希望前路由我創

reiyaw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-15, 03:10 AM   #2852
JMi
God of Gamer

註冊日期: Feb 2011
我等睇聽日轉咩 過渡型一星期可能唔抽 聖誕第二回有紅SSR會抽下

舊 12-14-15, 03:42 AM   #2853
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

引用:
作者: JMi 查看文章
我等睇聽日轉咩 過渡型一星期可能唔抽 聖誕第二回有紅SSR會抽下
我同自己講下次課只會係出奈緒SSR

舊 12-14-15, 03:47 AM   #2854
JMi

引用:
作者: reiyaw 查看文章
我同自己講下次課只會係出奈緒SSR

唔知果時我DEL APP未呢 lol

舊 12-14-15, 11:06 AM   #2855
kimtch

註冊日期: Mar 2008
PSN  IDkimtch
坐等ANYA入常註pool
400唔中唔想再課
kimtch 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-15, 11:13 AM   #2856
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

引用:
作者: kimtch 查看文章
坐等ANYA入常註pool
400唔中唔想再課
400咩 400石8日抽定400抽

舊 12-14-15, 12:05 PM   #2857
kimtch

引用:
400咩 400石8日抽定400抽
紅字
舊 12-14-15, 12:33 PM   #2858
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
引用:

唔知果時我DEL APP未呢 lol
每個月出到2首以上新歌我可以...
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-15, 12:51 PM   #2859
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

引用:
作者: kimtch 查看文章
紅字

大大之精誠所至 係咪全房貼滿SSR poster

舊 12-14-15, 01:01 PM   #2860
JMi

引用:

越問越傷心

舊 12-14-15, 02:00 PM   #2861
kimtch

引用:

咪講左唔中俄妹
POSTER應該痴得晒一邊
舊 12-14-15, 02:06 PM   #2862
JMi

加張幸子常駐 唔想抽... 挨一星期先

舊 12-14-15, 02:10 PM   #2863
J+1
望過黎呀!!!!!!

有家姐歌
由手機版發出
舊 12-14-15, 02:22 PM   #2864
reiyaw
Crazy Gamer
絶望を焚べよ

好險9萬6名
聖誕前仲會換多次蛋機

舊 12-14-15, 02:30 PM   #2865
Chris Redfield
クリス.レッド

註冊日期: May 2005
Nintendo Switch IDSW-1401-0972-8521
3DS Friend Code0173 1380 4358
PSN  IDChris_kyoman
XBox Live Gamertagmsc97msy
新SSR係幸子
下星期一就轉pickup,到元旦系列啦掛

event最終排名8554,安全拿張8*飛鳥~HS都有7268有銀~

艦娘老婆list
金剛、榛名、大和、Bismarck、扶桑、山城、Iowa、Warspite、大鳳、加賀、Saratoga、Ark Royal、摩耶、羽黑、親王、北上、神通、阿武隈、時雨、夕立、秋月、照月、初月、萩風、鹿島

小弟打機直播link
Chris Redfield 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-15, 03:18 PM   #2866
sonicfung
Junior Member

註冊日期: Jan 2010
PSN  IDlzvespine_jp
XBox Live Gamertaglzvespine
新歌d連打有冇變態d
sonicfung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-15, 03:52 PM   #2867
Cly
Ultimate Gamer
ぱないの!

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDcharoncly
期間限定イベント「Snow Wings」開催決定です!
デレステオリジナルの新曲「Snow Wings」でのLIVEや、イベント限定のストーリーが楽しめますよ!
12月18日15時から開催予定です!

\/
Cly 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-15, 04:02 PM   #2868
yorkyork

註冊日期: May 2010
感覺下星期SSR會係家姐,
跟住又冇みりあ
yorkyork 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-15, 04:09 PM   #2869
kimtch

上次係開俄妹首歌> 俄妹限定
咁姐係下次係
家姐首曲 > 家姐限定

食屎啦笨大. 出少隻限定得唔得呀
舊 12-14-15, 04:30 PM   #2870
JMi

引用:
作者: sonicfung 查看文章
新歌d連打有冇變態d
條連打唔恐怖
係之後接短連打真係好滴汗
二百幾粒十六分音完全無休息位 傻的嗎

舊 12-14-15, 04:33 PM   #2871
J+1
望過黎呀!!!!!!

答案因為小明家姐真係跑得好快?......(仲儲緊氣未得閒打....

修正番....係魔王曲.....終於三隻色都有魔王了

http://xn--zck0ab2m.com/archives/4830
由手機版發出
舊 12-14-15, 04:36 PM   #2872
JMi

個人差
呢首個難度27
係AP難度27 的確要AP係難過堆28/29

普通人類要過要FC 我覺得值28.5 lol
我初見死左 第二次打剩三分一血 隊野無回

舊 12-14-15, 04:36 PM   #2873
sonicfung
Junior Member

註冊日期: Jan 2010
PSN  IDlzvespine_jp
XBox Live Gamertaglzvespine
引用:
條連打唔恐怖
係之後接短連打真係好滴汗
二百幾粒十六分音完全無休息位 傻的嗎
我用手指公玩頂唔順
sonicfung 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 12-14-15, 04:39 PM   #2874
JMi

引用:
作者: sonicfung 查看文章
我用手指公玩頂唔順
我唔知手機用指公我做唔做到3掣交互了... ipad打幾順

舊 12-14-15, 05:09 PM   #2875
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
等聖誕先再抽60石

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 10:50 PM

手機版 | APP版