Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-12-14, 12:06 AM   #1351
天空
God of Gamer

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
引用:
作者: 尼路 查看文章
pvp同pve配點唔同,好難作準吧。
有補師安全好多既

最重要係唔係因為佢能力,而係因為佢人氣要帶佢去,又講得通
講用念勁,大把人勁過佢

紅眼念力就更加屈啦

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-14, 12:09 AM   #1352
mgsyfw
Insane Gamer

註冊日期: May 2010
PSN  IDmgsyfw
XBox Live Gamertagmgsyfw
事隔幾多年先見到古拿比加有返戲份出場...感動
利昂利奧就算把啦...
mgsyfw 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-14, 12:15 AM   #1353
freemanl
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2004
引用:
作者: mgsyfw 查看文章
事隔幾多年先見到古拿比加有返戲份出場...感動
利昂利奧就算把啦...
故事中時間過左幾耐? 有冇兩年?
freemanl 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-14, 12:28 AM   #1354
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 天空 查看文章
有補師安全好多既

最重要係唔係因為佢能力,而係因為佢人氣要帶佢去,又講得通
講用念勁,大把人勁過佢

紅眼念力就更加屈啦
其實我反而覺得 利昂利奧(終於記番呢個譯名sosad)叫古勒比加入隊有其他原因
講打既 利昂利奧其實都無見過古勒比加認真打果時係點既樣(劇中除左胡步勁根本無人見識過)
我諗有其他原因,而且唔係關係到紅眼
利昂利奧無理由狗女搵佢之前就知皇子係人體收藏家架嘛

ペルソナ5
2016/09/15 ON SALE
さあ、はじめるとしよう。貴方の心をいただこう!

黑名單︰kennnz LEGOCAPTOR nakakula
隨時更新
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-14, 12:58 AM   #1355
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
引用:
作者: freemanl 查看文章
故事中時間過左幾耐? 有冇兩年?
第一次獵人考試到gi第二次獵人考試呢度有一年

PAD: 229 362 054
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-14, 02:05 AM   #1356
天空

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDTEKxPHOENIX
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
其實我反而覺得 利昂利奧(終於記番呢個譯名sosad)叫古勒比加入隊有其他原因
講打既 利昂利奧其實都無見過古勒比加認真打果時係點既樣(劇中除左胡步勁根本無人見識過)
我諗有其他原因,而且唔係關係到紅眼
利昂利奧無理由狗女搵佢之前就知皇子係人體收藏家架嘛
又係喎!除左胡步勁冇人知佢勁到屈哂機

到低係咩原因呢!佢同古勒比加又唔係話特別FRD

新CG一張
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=196278
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=189365
天空 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-14, 04:31 AM   #1357
BOYBOYBOY
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2011
動畫呢一集有d傷感 好快完左呢一編故事..

此篇文章於 06-12-14 04:36 AM 被 BOYBOYBOY 編輯。
BOYBOYBOY 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-14, 06:44 AM   #1358
暉暉816
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2007
班奇美拉蟻兵俾珀里斯通帶去暗黑大陸,唔知係咪想當做護衛/軍隊呢?

但我估班兵蟻好快會全滅...
暉暉816 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-14, 07:01 AM   #1359
Kain

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDkain_jpn
里昂里奧都話有俾原因,古拿比加真係九唔搭八,一句推薦就唔知咩料都俾佢入
如果推薦東巴係咪都得?
由手機版發出
Kain 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-14, 08:27 AM   #1360
nameH

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code3866 7960 0382
我覺得揾里昂利奧都係九唔搭八,甚麼叫人望好高,佢只係o係選舉期間做左場show,咁就人望高你當d獵人係小妹妹追明星?

GGen Blog: http://ameblo.jp/hemanameh/ 緊急更新!

曜日任務時間/素材表

GGen FB Fan Page

ID: 497 325 19
請輕輕的刷多9次招待
nameH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-14, 08:56 AM   #1361
david
The One

註冊日期: Mar 2002
未追,紅眼仔O的能力唔係旅團限定?竟然唔駛砍掉重練咁好?

---
NS CC:Morphus X300
david 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-14, 08:58 AM   #1362
pet3
The One

註冊日期: Oct 2007
引用:
作者: nameH 查看文章
我覺得揾里昂利奧都係九唔搭八,甚麼叫人望好高,佢只係o係選舉期間做左場show,咁就人望高你當d獵人係小妹妹追明星?
因為想要醫生+念能力者

穿透+醫術 很有用

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
pet3 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-14, 09:20 AM   #1363
Kain

引用:
作者: pet3 查看文章
因為想要醫生+念能力者

穿透+醫術 很有用
咪講左完全唔係因為佢既能力而要佢
而且係都唔要學生啦
穿透我又唔覺得會有幾重要
仲做手術?今時今唔識出貝荷馬點做醫生啊
舊 06-12-14, 09:30 AM   #1364
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
引用:
作者: david 查看文章
未追,紅眼仔O的能力唔係旅團限定?竟然唔駛砍掉重練咁好?
強制進入絕果隻唔用得(好似尾指)

舊 06-12-14, 10:10 AM   #1365
Kain

絕同審判都應該唔得,其他可以用落非旅團度
舊 06-12-14, 10:40 AM   #1366
pet3
The One

引用:
作者: Kain 查看文章
絕同審判都應該唔得,其他可以用落非旅團度
只有強製絕不行

其他都能用

心臟約束只要紅眼模式就得
因為他插過自己 ,也說過可以插小剛

2月2日 P3R,2月29日 FF7-2 ,3月8日 聖獸之王, 3月22日 浪人崛起,6月法環DLC

日期未定 ,PS5 SYNDUALITY , 暗喻幻想, 龍珠Z Sparking! ZERO, 界之軌跡,高達創壞者4
FGO 目標預算
4月 獸尼綠(寶二),獸提媽(情況下寶二),7月 術摩根,8月水妖藍(寶二),水術呆,1月大和武尊
舊 06-12-14, 10:49 AM   #1367
Kain

引用:
作者: pet3 查看文章
只有強製絕不行

其他都能用

心臟約束只要紅眼模式就得
因為他插過自己 ,也說過可以插小剛
佢話唔知得唔得遮
最後用"我無諗過插你"完結話題
插自己都PROOF唔到,佢都有講可能自己係例外

其實重點係佢本人都唔係好清楚
自己都唔知會唔會死咁應該唔會真係用,咁可唔可以當唔用得?

此篇文章於 06-12-14 10:58 AM 被 Kain 編輯。
舊 06-12-14, 11:01 AM   #1368
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
其實隻牛冇答到股勒比加四王子會唔會上船
由手機版發出
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-14, 11:07 AM   #1369
D.K.
Game Master
こなみきりえ

註冊日期: Jan 2009
PSN  IDKatyherDave
XBox Live GamertagDaveKatyher
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
其實隻牛冇答到股勒比加四王子會唔會上船
由手機版發出
只要係會去黑暗大陸就可以, 唔上船/同船只係將劇情推後
如果推前係上船前, 響王子勢力范圍對古惑比加冇好處

大જિંગ
大징

D.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-14, 11:12 AM   #1370
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
上面更正強制進入絕既係中指先岩
呢個肯定係旅團人仕先用得

至於尾指好似話以為係限定旅團使用
但因為本身自己係用尾指立契,同時自己唔係旅團人士
所以可以對旅團以外人士使用

舊 06-12-14, 11:48 AM   #1371
casio

註冊日期: Apr 2005
引用:
作者: nameH 查看文章
話佢人氣高,我覺得係指佢嘅率直可以帶動到唔少不滿原十二支嘅人,令部份欣賞佢嘅人唔睇僧面都睇佛面,咁十二支都方便做嘢

呢個世界從來無話自己講野吾可以前後矛盾
casio 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-14, 11:58 AM   #1372
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
醫科都未畢業點會想要佢D醫術...

舊 06-12-14, 12:05 PM   #1373
pet3
The One

引用:
作者: Rance 查看文章
醫科都未畢業點會想要佢D醫術...
在同業中有人氣 懂醫 的念力者 和大量無知市民
明顯多一個人更有利吧
也可以利用人氣引班有能力獵人一起出去

有效利用資源
反正出發後 他戰死也不會覺得可惜

再說在未知世界中
懂醫療知識的人(念能者)多一個都好有用

FGO 目標預算
舊 06-12-14, 12:20 PM   #1374
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: Sar8 查看文章
強制進入絕果隻唔用得(好似尾指)
唔知呢類制約除念師解唔解決到
我見今集睇落 古勒比加似乎就黎練到隨時開到紅眼?
以前就要見到蜘蛛先開得到
今集講唔到兩句已經著燈
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-12-14, 12:23 PM   #1375
蒼森.laio
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2008
3DS Friend Code1160 9685 5412
PSN  IDlaio / laiojp
XBox Live Gamertaglaio ccl
今話比我個FEEL完全就係魔界篇XD

蒼森.laio 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[廣告 - RG] 【RG10 Red18】《末日以後 x 復刊以前》 Hunter x Hunter 2013同人枱曆! dollyly21 Cosplay同人MIX討論區 2 12-29-12 11:12 AM
[漫畫] [連載再開]富奸HUNTER×HUNTER 連載專區 Vol.3 money 日本動漫畫討論版 1001 04-23-10 05:49 PM
全職獵人Hunter X Hunter動畫漫畫問題 SAMLEE 日本動漫畫討論版 9 08-05-06 09:20 PM
一個Hunter X Hunter既問題(望有人回覆) 不死game神 日本動漫畫討論版 18 07-21-04 12:21 AM
[GBA]Hunter X Hunter新圖,4月24日發售 神祕人1號 手提遊戲機討論版 2 02-03-03 11:37 AM

現在的時間是 06:10 PM

手機版 | APP版