Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 06-24-08, 11:51 AM   #1
滅龍士
God of Gamer
MHWs↓

註冊日期: Sep 2006
Nintendo Switch IDSW-0379-3311-1331
3DS Friend Code0362 0082 7760
PSN  IDMETSU_RYU_SHI
因何話題而開始?

我同兩個Ex都係因game結緣
你o地同另一半又因為咩興趣同話題而開始?
滅龍士 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-08, 02:22 PM   #2
GimGim

註冊日期: Jun 2002
movie

舊 06-24-08, 04:12 PM   #3
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
寫Blog

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-08, 04:13 PM   #4
>>>>>劉伯<<<<<
The One
業餘歌手

註冊日期: Apr 2004
PSN  IDlauhenry
XBox Live Gamertaglauchai
引用:
作者: 滅龍士 查看文章
我同兩個Ex都係因game結緣
你o地同另一半又因為咩興趣同話題而開始?
但是, 因何分開?

舊 06-24-08, 04:27 PM   #5
新堂愁一
Eternal Flame™
男人三寶無樣有

註冊日期: Aug 2002
有時想識多個朋友 msn 或者電話吹下水咁 (男女都有啦 )
不過對方完全無意同打開話題其實都幾灰

好怕 msn 果d 回d "哈哈" "哦~" "um", 我情願你一開始就唔好回我
電話都係成日俾人幾分鐘收皮........可能我太悶

舊 06-24-08, 04:34 PM   #6
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
同一公司共事而一起
亦因大家轉工而分開

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-08, 04:34 PM   #7
Lukas
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2006
興趣都係睇日劇

Lukas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-08, 04:48 PM   #8
圖騰製作中

註冊日期: Dec 2005
無特別話題

係婚禮上識既,
佢只係識主人家一個,
所以一個人坐係度,
見佢咁悶咪搭訕囉....

狼 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-08, 04:57 PM   #9
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
引用:
作者: 古惑的狼 查看文章
無特別話題

係婚禮上識既,
佢只係識主人家一個,
所以一個人坐係度,
見佢咁悶咪搭訕囉....
咦,o係人地婚禮開始,
幾浪漫啵

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-24-08, 08:17 PM   #10
藍莓咖啡
守護天使
輔助系

註冊日期: Feb 2004
因為打機而相識.............

相隔多年後因為食飯而一齊........

Lost In Paradise
藍莓咖啡 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-25-08, 11:17 AM   #11
王龍
Game Master
天気

註冊日期: Jun 2005
PSN  IDRED_Kaito
因為攪活動而相識

這一刻 最重要的事
是屬於你 最小的事

山窮水盡疑無路 柳暗花明又一村