Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > ~清談館~

主題工具 顯示模式
舊 07-07-15, 12:30 PM   #101
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
當年寧要原子,不要褲子
強國幾廿年都係一路走來,始終...

舊 07-07-15, 12:32 PM   #102
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
咁我相信你用 Quaba Q4679 打贏女裝唔會話條線順 or 個製勁。

祝 一擊格神,打機無甩招,保用期內無爆炸,無感染有毒物料,個人資料無外泄,身體健康。
有生之年見到支爆,共勵之。
由手機版發出
你叫日本仔出過可以三用既掣囉
得Q4做個掣可以三用仲要用落手感好過rap(希望你知咩叫rap)
佢出Q5保持到Q4水準同qc既 我會支持下架
我雖然見支爆會開心
但唔代表我要無條件咁討厭同憎恨所有大陸品牌架喎
利申 小孩係Quaba旗下選手 佢打kof我都會幫佢打氣架 打得好既話

至於打鸁聖人賴唔賴個掣靚
你叫聖人黎打bb gg p4u uni先啦
唔爭在你都可以黎打架,小弟係M,目標係比人屠殺
由手機版發出

此篇文章於 07-07-15 12:39 PM 被 鈴蘭 編輯。
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-15, 12:36 PM   #103
埃及使者
God of Gamer
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
引用:
作者: T.K. 查看文章
文宣是十分重要的
社會主義和炒股,可唔可能召喚馬克斯上黎解釋下:0)
繼續引散戶落搭、等領導走先

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-15, 01:22 PM   #104
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
引用:
作者: 鈴蘭 查看文章
你叫日本仔出過可以三用既掣囉
得Q4做個掣可以三用仲要用落手感好過rap(希望你知咩叫rap)
佢出Q5保持到Q4水準同qc既 我會支持下架
我雖然見支爆會開心
但唔代表我要無條件咁討厭同憎恨所有大陸品牌架喎
利申 小孩係Quaba旗下選手 佢打kof我都會幫佢打氣架 打得好既話

你用既時候, 諗起佢 d design 係唔知點抄返來, 仲要耍手段告返俾人抄既人抄襲; 諗起佢話經過晒測試, 安全可靠耐用, 但根本無 test過 or test result 係作出來; 你都係選擇向荷包低頭.

你俾錢時買呢件支那自主設計 + 生產, 你認同背後所有既中國模式/價值/標準.

你接受到既就你既事啦.
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-15, 01:28 PM   #105
小草
(╬ ̄皿 ̄)=○

註冊日期: Feb 2004
引用:
作者: J+1 查看文章
問題敵人是誰?
由手機版發出
不要問,只要信就可以

無都可以自制,今次大跌原因係香港普選落空
明明講左如果成功過到,恆指升過3萬架
而家過唔到,大跌好正常

舊 07-07-15, 01:32 PM   #106
JMi

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: 歌絲˙暮斯 查看文章
你用既時候, 諗起佢 d design 係唔知點抄返來, 仲要耍手段告返俾人抄既人抄襲; 諗起佢話經過晒測試, 安全可靠耐用, 但根本無 test過 or test result 係作出來; 你都係選擇向荷包低頭.

你俾錢時買呢件支那自主設計 + 生產, 你認同背後所有既中國模式/價值/標準.

你接受到既就你既事啦.
你咁執著 其實用水貨電子產品 無機電工程處認可 都好唔正規架喎

你接受到你既事啦
JMi 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-15, 01:49 PM   #107
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
咁起碼日本有認証先啦...

舊 07-07-15, 02:08 PM   #108
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
在下又真係唔介意用國貨,只要確保到質素。
SO FAR,外國好多時都係抄黎抄去,特別係變極有個譜既產品…
其實你好難避開「抄襲」既

此篇文章於 07-07-15 02:10 PM 被 Dyhalt Rushifar 編輯。
Dyhalt Rushifar 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-15, 02:26 PM   #109
凍檸茶
The One
青龍使用者

註冊日期: Dec 2002
新華社承認:救市無效 A股再跌逾3%
由手機版發出
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-15, 02:33 PM   #110
鈴蘭
The One
↘今日はもう寝ようぜ

註冊日期: May 2004
3DS Friend Code3695 1429 8736
PSN  IDSatoulingJP
XBox Live GamertagSatouLing
我淨係知以我微弱既電子知識 一個大制入面得個電路版連電池都無粒好難具有爆炸既條件
test result?我買rap3都唔會睇,話時話大制可以有咩test result?
抄襲?q4做緊人地無既野wow 請順手界定下te3同rap3同q4之間既抄襲關係
由手機版發出
鈴蘭 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-15, 03:18 PM   #111
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
掣入面有彈弓,只要d倒扣爛左就會爆掣
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-15, 03:24 PM   #112
Dyhalt Rushifar
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
由手機版發出
其實係裡面D電路板一掂就會碎成可燃粉末,再粉碎過程中出靜電引起塵粉爆…

舊 07-07-15, 03:24 PM   #113
kircheis
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
由手機版發出
認輸...真唔真呀~國家隊無得輸LOR~
不過成單野都係佢一手一腳搞出黎,以為自己係美國玩股市可以推高經濟,現在輸多就亂出招,更令信心動搖,自食其果,希望d大媽都一齊沽貨,咁就organic la

舊 07-07-15, 03:29 PM   #114
kircheis
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: T.K. 查看文章
文宣是十分重要的
社會主義和炒股,可唔可能召喚馬克斯上黎解釋下:0)
真係唔識形容~大陸又回去文革時代

舊 07-07-15, 03:54 PM   #115
淡水
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: 凍檸茶 查看文章
由手機版發出
官方一邊救市, 官媒一邊唱淡
尋晚某某頂嘉實講支國股市都系共匪內部權鬥, 真系唔講唔覺
淡水 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-15, 03:56 PM   #116
朝霧 海斗
Crazy Gamer
GBF 周防天音:)

註冊日期: Aug 2011
強國券商在阿爺號召下,集體入市為國接盤,大隻券商股昨日經歷洗白白後,輪到細隻券商股當災,西證(812)報0.64元,跌15.8%;第一上海(227)報1.25元,跌18.8%;國泰君安(1788)報3.21元,跌15.5%;信達(111)報1.04元,跌14.8%;英皇證券(717)報0.58元,跌13.4%;大隻如海通證券(6837)、中國銀河(6881)中信證券(6030)跌幅介乎11%至13%。

越救越跌
共產黨以為自己好可信
咁多年黎做乜都架硬黎 跟本就無人信你 你咁樣救法, 係人都走啦

舊 07-07-15, 03:57 PM   #117
T.K.
Advance Moderator
很黃很暴力

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDsrwtk
引用:
由手機版發出
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
其實係裡面D電路板一掂就會碎成可燃粉末,再粉碎過程中出靜電引起塵粉爆…
整蠱專家
不過而家需要整股專家多d

各位預訂貨物,請入賑到恆生銀行755-012903-882cheung tsz kin
並將入數紙寫上貨物名稱後,pm給本人
行貨半訂,日本貨全訂
1KG $65or長x闊x高[cm]/6000x$65[2者均須連送貨紙箱計算]
現貨
T.K. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-15, 03:57 PM   #118
朝霧 海斗
Crazy Gamer

引用:
作者: 淡水 查看文章
你睇習總潛哂水就知咩事 睇下人地幾識做

舊 07-07-15, 04:00 PM   #119
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
引用:
可能係期望管理呢
由手機版發出
真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-15, 04:09 PM   #120
朝霧 海斗
Crazy Gamer

引用:
我淨係知以我微弱既電子知識 一個大制入面得個電路版連電池都無粒好難具有爆炸既條件
test result?我買rap3都唔會睇,話時話大制可以有咩test result?
抄襲?q4做緊人地無既野wow 請順手界定下te3同rap3同q4之間既抄襲關係
由手機版發出
http://www.appledaily.com.tw/realtim...120206/108870/

好難講 大陸有電磁炮

中國福建省晉江市一名三歲張姓男童,上周五(3日)拿着一枚一元的人民幣硬幣玩耍時,硬幣突然爆炸,男童手部灼傷熏黑,硬幣也炸至變形。

目前為止爆炸發生的原因仍不清楚。男童父親原本懷疑,兒子是否用硬幣觸碰了電動車的充電插座而引發爆炸,但是2010年安徽省、2007年浙江省也都曾傳出一元人民幣硬幣的爆炸事件,當地公安單位正在調查中。

舊 07-07-15, 04:09 PM   #121
凍檸茶
The One
青龍使用者

引用:
應該係出口術啫,
我信黨, 明天會大升
由手機版發出
凍檸茶 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-15, 04:15 PM   #122
Rance
The One
ガハハ

註冊日期: Dec 2001
PSN  IDRance1219
XBox Live GamertagRance1219
港股黎講都係D同大陸有關O既先跌到阿媽都唔認得,
D同大陸無咩關O既都係跌少少甚至有得升...

舊 07-07-15, 04:40 PM   #123
sugihara
真奈美たん萌え
show仔

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhigurash66442088
澳門先好似獻左國庫出黎,之後係咪到香港先

sugihara 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-07-15, 04:43 PM   #124
尼路
The One

引用:
作者: Rance 查看文章
港股黎講都係D同大陸有關O既先跌到阿媽都唔認得,
D同大陸無咩關O既都係跌少少甚至有得升...
之前升幾快,依家趺幾快……

舊 07-07-15, 04:44 PM   #125
wing
格鬥低手

註冊日期: Mar 2004
引用:
我都知JOYSTICK入面得一d細電容/晶片, 冇電池, 好難爆.

但你講緊大陸...咩都有可能. 常理唔啱用喎. 普普通通正正常常一個西瓜都唔會自己爆o架. 但現實就係會自爆.

好多野冇得揀(包括食物, 特首, ETC), 但有D野有揀時, 咪揀d覺得安心D的選擇囉

拳霸的確手感好, 而且最大優點係三用, 呢方面好過real arcade pro(而且有D rap只係HORI掣而唔係三禾掣), 但我都係用real arcade pro, 安心d.

此篇文章於 07-07-15 04:49 PM 被 wing 編輯。
wing 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 11:28 AM

手機版 | APP版