Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手提遊戲機討論版

主題工具 顯示模式
舊 02-16-12, 12:18 PM   #951
stcdavidhk
God of Gamer

註冊日期: Dec 2006
引用:
作者: rorimoe 查看文章
彼氏應該要接納對方的缺點
由手機版發出
應該說,有bug的彼女更萌
stcdavidhk 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-12, 01:09 PM   #952
quatre_sze
Senior Gamer

註冊日期: May 2009
引用:
作者: cmk105 查看文章
好像今個星期3~4有貨返!
只好升住LOVE PLUS+ 等級等過SAVE
你指葵芳定旺角?今日收工再去睇吓
quatre_sze 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-12, 01:12 PM   #953
cmk105
Insane Gamer

註冊日期: Jul 2005
3DS Friend Code3093 7035 7900
引用:
作者: irismong 查看文章
人地個網已經有中文版
你都唔肯睇?!
科樂美ID 要入日本片假名,很辛苦才查到本名日文
怎樣寫,問題已經解決

舊 02-16-12, 06:25 PM   #954
stcdavidhk

今集第一次正式約會:
地點:k房
去ge途中成日比人眼望望搞到摸得偷偷摸摸...入左k房都咁大眼- -
一有機會就磨心心結果磨極都係得4個,諗住最後至用,點知用完至話父母不在問我去唔去佢家(真大膽:)
結果紳士的我去到佢家開溫書會(話說,入左家都重係好多眼望向我地,睇黎保安好有問題...)
未冇wiki大神助陣的我頭2次都問錯左一題...
第3次終於答對晒d問題,諗緊係咪會換新衫呢. . .結果佢獎我食蛋糕
食完至問我溫唔溫多次,紳士的我梗係話好la
呢個時候3ds竟然不識趣地話肚餓,咁我唯有差住電la
今次第一rd就答岩晒,佢見我好似好可憐咁就走去換個新look俾我睇下(+換埋髲型)
咁我當然影番幾張相留念下la. . .等好時機影左幾張,之後,正打算影多陣.....
.......
.......
...........
..............
........................差住電ge 3ds竟然入不敷出冇電

花了咁多時間ge約會咁就冇左而家彼女肯定嬲我唔save關機唔理佢tim

此篇文章於 02-16-12 07:02 PM 被 stcdavidhk 編輯。
舊 02-16-12, 07:11 PM   #955
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
作者: stcdavidhk 查看文章
差住電ge 3ds竟然入不敷出冇電

花了咁多時間ge約會咁就冇左而家彼女肯定嬲我唔save關機唔理佢tim
係時候要買返隻啱用o既火牛啦
係咪你隻火牛mA數唔夠佢開住機叉電
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-12, 07:32 PM   #956
stcdavidhk

引用:
作者: teealpha 查看文章
係時候要買返隻啱用o既火牛啦
係咪你隻火牛mA數唔夠佢開住機叉電
應該係我開左3d ge關係...3ds太食電了...
舊 02-16-12, 08:14 PM   #957
teealpha
Ultimate Gamer

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0989 1805 2498
PSN  IDteealpha852
引用:
應該係我開左3d ge關係...3ds太食電了...
你睇返而家用緊隻火牛OUTPUT係幾多mA,NDSi牛得450mA,原庄3DS牛係900mA,睇數字你應該搵到答案
teealpha 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-16-12, 08:20 PM   #958
stcdavidhk

引用:
作者: teealpha 查看文章
你睇返而家用緊隻火牛OUTPUT係幾多mA,NDSi牛得450mA,原庄3DS牛係900mA,睇數字你應該搵到答案
Output : DC 4.6V 900mA
之係我應該認命?
舊 02-16-12, 08:26 PM   #959
neo2046
Advance Moderator
(<ゝω・)綺羅星~

註冊日期: Dec 2001
請前往攻略區交流心得,謝謝 ~
neo2046 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-12, 02:21 AM   #960
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
結果都係要係YAHOO用 43000 BID番一套回來.....唉~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-12, 12:19 PM   #961
ゆり

註冊日期: Nov 2004
引用:
作者: GN00508771 查看文章
結果都係要係YAHOO用 43000 BID番一套回來.....唉~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
知你有米喇米神m9

舊 02-19-12, 12:44 PM   #962
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
你唔係抽到愛花咩?
咪搞到我心陏陏啦

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-12, 01:32 PM   #963
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
你唔係抽到愛花咩?
咪搞到我心陏陏啦
本身日本戈邊同我講係抽中蘋果--->我讓左俾個FD--->大前日日本戈邊同我講佢睇錯原來係中左愛花--->FD話照殺--->結果我就係依然冇機(連GAME都未有哦)

舊 02-19-12, 01:35 PM   #964
rorimoe
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2005
DX版上官網就咁order左一部
連抽都唔洗
估計好快插水
rorimoe 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-12, 01:52 PM   #965
呆王
Game Master

註冊日期: Oct 2005
PSN  IDleocy_2011
XBox Live Gamertagleo cy
引用:
本身日本戈邊同我講係抽中蘋果--->我讓左俾個FD--->大前日日本戈邊同我講佢睇錯原來係中左愛花--->FD話照殺--->結果我就係依然冇機(連GAME都未有哦)
我係咪應該路過安撫下你

嘛~你都出左手啦~同埋你都唔想要抽水版: (

呆王 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-12, 01:53 PM   #966
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: 呆王 查看文章

我係咪應該路過安撫下你

嘛~你都出左手啦~同埋你都唔想要抽水版: (
其實未出手架...日本戈邊 前晚冇ON 昨晚ON左人不在..............

舊 02-19-12, 02:04 PM   #967
fantasy俊仔
酒持ってこいにゃーっ

註冊日期: Aug 2006
Wii U IDRealityFantasy
Nintendo Switch ID4064 9412 4240
3DS Friend Code0430 8383 4001
PSN  IDRealityFantasy
XBox Live GamertagFrancisFantasy
引用:
DX版上官網就咁order左一部
連抽都唔洗
估計好快插水
唔明
你落果部機連咩架?我上官網都冇得柯打既
Pm條link睇睇可以嗎?

fantasy俊仔 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-12, 02:19 PM   #968
rorimoe
Crazy Gamer

引用:
作者: fantasy俊仔 查看文章
唔明
你落果部機連咩架?我上官網都冇得柯打既
Pm條link睇睇可以嗎?
PMed
Good Luck
由手機版發出
舊 02-19-12, 02:43 PM   #969
Rez
Crazy Gamer
Banana

註冊日期: Sep 2002
引用:
PMed
Good Luck
由手機版發出
可以PM埋我嗎
Rez 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-12, 03:38 PM   #970
rorimoe
Crazy Gamer

引用:
作者: Rez 查看文章
可以PM埋我嗎
CHECK PM
舊 02-19-12, 03:56 PM   #971
ronaldob
Junior Member

註冊日期: Sep 2011
引用:
CHECK PM
我係官網都找唔到,可否pm我
ronaldob 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-12, 04:28 PM   #972
lamdog123

註冊日期: Feb 2012
引用:
今集第一次正式約會:
地點:k房
去ge途中成日比人眼望望搞到摸得偷偷摸摸...入左k房都咁大眼- -
一有機會就磨心心結果磨極都係得4個,諗住最後至用,點知用完至話父母不在問我去唔去佢家(真大膽:)
結果紳士的我去到佢家開溫書會(話說,入左家都重係好多眼望向我地,睇黎保安好有問題...)
未冇wiki大神助陣的我頭2次都問錯左一題...
第3次終於答對晒d問題,諗緊係咪會換新衫呢. . .結果佢獎我食蛋糕
食完至問我溫唔溫多次,紳士的我梗係話好la
呢個時候3ds竟然不識趣地話肚餓,咁我唯有差住電la
今次第一rd就答岩晒,佢見我好似好可憐咁就走去換個新look俾我睇下(+換埋髲型)
咁我當然影番幾張相留念下la. . .等好時機影左幾張,之後,正打算影多陣.....
.......
.......
...........
..............
........................差住電ge 3ds竟然入不敷出冇電

西利!

我答錯哂,試左3 ROUND後結束

有無咩網睇到D 問題答案???
lamdog123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-19-12, 04:32 PM   #973
ronaldob

引用:
想問下如果代購+運費,回到香港大約幾錢??
thx!!
舊 02-19-12, 05:10 PM   #974
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

引用:
作者: ronaldob 查看文章
想問下如果代購+運費,回到香港大約幾錢??
thx!!
6000找少少呱...我諗

舊 02-19-12, 05:15 PM   #975
ronaldob

引用:
6000找少少呱...我諗
唔該晒先,我問過成set豪華要7kg
如果找代bid,邊間會好d??

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[Wii] We Love Golf ! [日版已售] imgahou 電視遊戲討論版 68 07-22-08 04:48 PM
[PS2]蜜×蜜ドロップス LOVE×LOVE HONEY LIFE, 預定4月6日發售 神祕人1號 電視遊戲討論版 5 04-07-06 06:20 PM
蔡依琳love love love mv既卡~ 小忍~~ Neo Music UNIVERSE 0 06-08-04 11:46 AM
有問題關於LOVE♥LOVE HoHo 日本動漫畫討論版 8 05-15-04 06:41 AM

現在的時間是 01:19 AM

手機版 | APP版