Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 體育版 > GAF Racing Engine車迷討論區

主題工具 顯示模式
舊 10-08-16, 08:17 PM   #76
魚伕
Moderator

註冊日期: Jan 2002
引用:
作者: 昏迷童子Sleepy 查看文章
頂你個肺ViuTV識唔識播賽車架……
場房車賽差果兩個圈你cut左佢……
無記錯,6點鐘播新聞係拎牌0既其中一個必要條件....

所以當時亞視....最後死前都要有6點鐘新聞....

呢樣野係冇得改變....

不過佢可以做得更多係....叫人改上網睇.....
魚伕 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-16, 09:56 PM   #77
Tano
God of Gamer
嫑憅

註冊日期: Jun 2004
第一年都咁搞法

澳門同胞都睇唔過係正常

エースは3つに分けられる

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
Tano 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-08-16, 11:16 PM   #78
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

PSN  IDAI_Sleepy
講真…本童子唔介意佢夜晚先黎錄播……
無論睇車又好睇波又好…最驟忌就係有頭冇尾少左截去……
你係唔得0既就咪夾硬黎搞到而家咁唔湯唔水結果都係要重播多次足版補鑊……

講番場車……
比比鳥手車完全係打機模式……
同埋班職業車手係咪唔慣部車咁慢定唔熟電車特性……
成場見得最多就係張強同天王逢車過車……
明星組剩番果個就費事提…同舊年響殖民星一樣咁hea……

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒

此篇文章於 10-09-16 12:02 AM 被 昏迷童子Sleepy 編輯。
昏迷童子Sleepy 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-16, 12:48 AM   #79
ALEX CHOW
AUDI SPORT

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDALEX_201225
引用:
作者: Tano 查看文章
六合彩又唔見中
8號送別埋珍寶機至計劃行程

9號我得
問題有冇位企
有!!!!!

站(2024/03/30)!!!!!
第71屆澳門格蘭披治大賽車!!!!!
少女時代,
Jessica, TWICE, 宇宙少女, 請夏!!!
F1 2024討論區
ALEX CHOW 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-16, 08:23 AM   #80
DC 97
The One

註冊日期: Jun 2003
Nintendo Switch ID3334-6659-7010
PSN  IDDC97
今日我有幾多場睇?

DC 97 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-16, 09:45 AM   #81
Tano
嫑憅

引用:
作者: HONDA 查看文章
有!!!!!
等蘋果店開門?

eGolf one made
99台10:30重播

有傳錢+樂玩到摩打 Over Heat

張強方中信手車堅得
幾時落澳門鬥?

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ

此篇文章於 10-09-16 09:50 AM 被 Tano 編輯。
舊 10-09-16, 03:28 PM   #82
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
等蘋果店開門?

eGolf one made
99台10:30重播

有傳錢+樂玩到摩打 Over Heat

張強方中信手車堅得
幾時落澳門鬥?
今年冇明星賽……
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=245781

錢嘉樂已經算頂得耐……
車壇楊怡跑到6個圈已經慢哂俾張強同天王話過就過……
到後尾摩打攤凍番衝線前已經啄住天王車尾……

----------------------- 童子的娛樂亂報 本童子個Twitter -----------------------
死神Lv.3能力覺醒
舊 10-09-16, 03:29 PM   #83
Tano
嫑憅

99台搵D嘉賓都好頹

車尾都好唔咬吓

彈吓彈吓入彎……

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ

此篇文章於 10-09-16 03:35 PM 被 Tano 編輯。
舊 10-09-16, 03:32 PM   #84
Tano
嫑憅

引用:
今年冇明星賽……
http://www.gaforum.org/showthread.php?t=245781

錢嘉樂已經算頂得耐……
車壇楊怡跑到6個圈已經慢哂俾張強同天王話過就過……
到後尾摩打攤凍番衝線前已經啄住天王車尾……
eGolf 係香港街頭見到已
同中六合彩四獎差不多

重自暴其短

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 10-09-16, 03:48 PM   #85
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
99台搵D嘉賓都好頹

車尾都好唔咬吓

彈吓彈吓入彎……
條路瀝青都唔鋪過下就開賽……
唔彈散套避震已經托賴……

係喎…fan boost投左邊個?……

死神Lv.3能力覺醒
舊 10-09-16, 04:21 PM   #86
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

SC……

死神Lv.3能力覺醒
舊 10-09-16, 04:59 PM   #87
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
成場最刺激原來係睇個電量最後兩圈幾時變0真係計到好盡....
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-16, 05:04 PM   #88
Tano
嫑憅

引用:
SC……
i8隻尾翼係正廠出品?

3車過終點後停之前有冇5秒?

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 10-09-16, 05:18 PM   #89
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
689頒獎全場噓爆

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-16, 05:23 PM   #90
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

引用:
作者: J+1 查看文章
成場最刺激原來係睇個電量最後兩圈幾時變0真係計到好盡....
由手機版發出
本童子仲以為quick Nick衝完線部車會捱唔到返pit……

頒完杯兩個RQ見成班走哂落去噴以為冇事……
但係結果Grassi都要走返去請佢地飲幾啖……

引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
689頒獎全場噓爆
[Buemi]乜原來我響呢度咁多haters……

死神Lv.3能力覺醒

此篇文章於 10-09-16 05:30 PM 被 昏迷童子Sleepy 編輯。
舊 10-09-16, 05:26 PM   #91
Kinny Riddle
Game Master

註冊日期: Jun 2006
引用:
作者: J+1 查看文章
由手機版發出
最後好似有架排緊第3-4,去到最後衝刺嗰陣先嚟冇電停咗喺終點線前,陰功。

Kinny Riddle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-09-16, 08:58 PM   #92
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
條路瀝青都唔鋪過下就開賽……
唔彈散套避震已經托賴……

係喎…fan boost投左邊個?……
鋪過下ga
<=De Grassi

引用:
作者: Kinny Riddle 查看文章
689頒獎全場噓爆
現場目擊

引用:
本童子仲以為quick Nick衝完線部車會捱唔到返pit……

頒完杯兩個RQ見成班走哂落去噴以為冇事……
但係結果Grassi都要走返去請佢地飲幾啖……

[Buemi]乜原來我響呢度咁多haters……
Grassi不嬲都係咁
求Buemi心理陰影

少女時代,
F1 2024討論區
舊 10-09-16, 11:43 PM   #93
Tano
嫑憅

頭車攞盃都可以被躺槍
瑞士仔真係多得689唔少……

Boost起動其實有冇燈/外觀特徵睇

重睇只睇到駕駛座前有盞綠燈長著
頂有黃收車減速就閃

強さを求める奴、
プライドに生きる奴、
戦況を読める奴、

この3つだ
舊 10-10-16, 08:03 AM   #94
HAKAIDER
neet 人生~~~

註冊日期: Jun 2002
XBox Live GamertagHAKAIDER 99
上網睇返香港比賽比賽d 片都好無隱吓

彎位窄到..........

全部車排隊慢慢過, 好似無咩壓線爬頭

/O/
    (
  <\
 ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄ ̄
貴介公子 一刀兩斷
HAKAIDER 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 10-11-16, 01:04 AM   #95
ALEX CHOW
AUDI SPORT

FE香港揭幕战:卫冕冠军布埃米开门红

2016年10月10日09:07 新浪体育 微博 我有话说(11人参与) 收藏本文

前三名车手登上领奖台

新浪体育讯  10月9日,2016赛季FE世界电动车方程式揭幕战香港街道赛结束。卫冕冠军雷诺e.dams车队布埃米赢得了一场事故多发的比赛。
  布埃米从第五位发车,他的获胜主要得益于在安全车出来之前就完成了进站,而香港也是首次举办FE分站赛比赛。
  奥迪Abt车队巴西车手迪-格拉西从队尾发车,名次提升了17位,最后拿到了亚军。
  代表印度Mahindra车队出战的德国车手海德菲尔德获得季军。
  赛后的领奖台复制了去年在北京举行的揭幕战。
  今年的FE电动车方程式锦标赛已经举办了第三个年头,有了新的赛道加入,还有一些新的车队、车手。
布埃米高举冠军奖杯
  新车队包括捷豹车队,他们在2004年退出F1之后首次回到公开锦标赛,英国车手卡罗尔最终以第12名的身份完赛。
  来自中国的NEXTEV NIO车队两部赛车分别以第8、第11的成绩完赛,而TECHEETAH钛麒车队两部赛车均退赛。
  组委会称现场有3万人观看了本次比赛。
  (新浪赛车)

少女時代,
F1 2024討論區
舊 10-11-16, 01:27 PM   #96
ALEX CHOW
AUDI SPORT

卡片SO第一日頒獎都俾人噓啦

少女時代,
F1 2024討論區
舊 11-27-17, 12:36 PM   #97
ALEX CHOW
AUDI SPORT

今年請各位影多D相

少女時代,
F1 2024討論區
舊 12-02-17, 11:34 AM   #98
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

真係拉布......

死神Lv.3能力覺醒
舊 12-02-17, 11:35 AM   #99
ALEX CHOW
AUDI SPORT

引用:
真係拉布......
Porst仔……
仲要累埋人

少女時代,
F1 2024討論區
舊 12-02-17, 03:05 PM   #100
昏迷童子Sleepy
新澳門殖民星住民甲

T3封路...紅旗......

死神Lv.3能力覺醒

標籤
Formula E

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[NS] Football Manager 2019 Touch - 18 年 11 月 enishi 電視遊戲討論版 1 09-09-22 06:34 AM
THE END , THANKS ! 風間鈴木仁 買賣專區 23 12-02-20 01:22 AM
F1 2019討論區!!!阿布扎比站(11/29--12/01)(排位賽: 2100 正賽: 2110)!!!!Hamilton+Mercedes 6冠王!!!! ALEX CHOW GAF Racing Engine車迷討論區 127 12-01-19 09:51 PM
第六十六屆殖民星大賽車(2019/11/14~2019/11/17) 昏迷童子Sleepy GAF Racing Engine車迷討論區 157 11-26-19 10:10 PM
F1 2018討論區!!!!阿布扎比站(11/23--11/25)(排位賽: 2100 正賽: 2110)!!!!越南2020年加入F1!!!!! ALEX CHOW GAF Racing Engine車迷討論區 168 11-15-18 02:02 PM

現在的時間是 08:11 PM

手機版 | APP版