Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 11-03-11, 11:39 PM   #1
hormon
Senior Gamer

註冊日期: Apr 2004
唔知點樣得罪人

我唔知點樣情況下得罪左人 (女仔)
之前都係一齊做野 有講有笑咁
宜家成日hi佢都當我唔存在 我先知出事

佢係果種個性好強既女仔
鐘意我行我素
對自己果套抱有100%信心咁

因為每日都見
所以我都唔想太面阻阻

請問點樣可以開口問到問題所在

p.s.我都自check過覺得自己"應該"無問題 @@
hormon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-11, 12:17 AM   #2
綾小路雷太
God of Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: hormon 查看文章
我唔知點樣情況下得罪左人 (女仔)
之前都係一齊做野 有講有笑咁
宜家成日hi佢都當我唔存在 我先知出事

佢係果種個性好強既女仔
鐘意我行我素
對自己果套抱有100%信心咁

因為每日都見
所以我都唔想太面阻阻

請問點樣可以開口問到問題所在

p.s.我都自check過覺得自己"應該"無問題 @@
你覺得自己冇問題唔代表人地覺得你冇問題~_~

收多D風啦...

舊 11-04-11, 12:37 AM   #3
Rotagen
Game Master

註冊日期: Jul 2008
拜託對方熟人道歉or收風

舊 11-04-11, 12:43 AM   #4
Chris B
Insane Gamer
大壞蛋

註冊日期: Aug 2003
十隻手指有長短,人有好人衰人,個女人行為上表現出佢品格根本上就好有問題, 此類人避之則吉, 你人很好,送你葉問的一句: 貴在中和, 不爭之爭

舊 11-04-11, 11:19 AM   #5
綾小路雷太

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: Chris B 查看文章
十隻手指有長短,人有好人衰人,個女人行為上表現出佢品格根本上就好有問題, 此類人避之則吉, 你人很好,送你葉問的一句: 貴在中和, 不爭之爭
就只一個POST
咁快可以斷定樓主是好人?

舊 11-04-11, 01:43 PM   #6
yeah yeah

註冊日期: Dec 2002
收風最重要...
到時先諗下一步點行..
最好知自己做錯咩事最好...

神魔:12476797

NTR.......
yeah yeah 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-11, 02:42 PM   #7
sonic
Game Master

註冊日期: Jul 2002
自己覺得無錯點解要道歉?
sonic 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-11, 07:43 PM   #8
真!DC
Banned User
奉行我道

註冊日期: Jan 2003
你有冇FD得罪左佢?

真!DC 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-11, 07:44 PM   #9
irismong
Goo ◕ ω ◕

註冊日期: May 2008
3DS Friend Code5198 2379 5456
XBox Live GamertagiRis MonG
引用:
作者: sonic 查看文章
自己覺得無錯點解要道歉?
賊仔偷人都未必覺得佢自己有錯

樓主收下風發生咩事囉~
如果收唔到, 唯有由佢, 唔係點~

On-going games (?!):
PS3+MOVE: Tokyo Jungle, Harry Potter, Basara 3 + 3宴, L.A. Noire
XBOX360 + KINECT: TROPICO 3, Red Dead Redemption, GTA 4 Liberty City Stories
Wii: [封塵中]
閃綠+粉紅3DS: マリオカート7, Monster Hunter Tri-G, Mario 3D Land
MHP限定3000 X2+紅色3000PSP: [閒置中]
MIKU PSV+BLACK PSV: 初音ミク Project DIVA f, 塊魂ノ・ビ~タ, 真三國無雙NEXT

PSV的日本PSN ACC: devil_hyde
PS3的香港PSN ACC: iRis_MonG
irismong 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-04-11, 08:50 PM   #10
Chris B
大壞蛋

引用:
作者: 綾小路雷太 查看文章
就只一個POST
咁快可以斷定樓主是好人?
一個會認真自我反省到出post咁問的一定係一個好人啦

舊 11-05-11, 12:19 AM   #11
hormon

註冊日期: Apr 2004
先多謝各位
已拜託對方熟人收風

另外我都唔敢認係好人
我只不過唔想有D
唔俾我解釋或認錯嘅誤會

因為咁而無朋友做嘅話
我會覺得好可惜
hormon 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-05-11, 03:30 AM   #12
Chris B
大壞蛋

估: 你如果乜衰野都冇做過, 又冇起背後講人壞話, 呢種情況一般離唔開有人唔抵得你地好傾, 背後出言中傷

舊 11-05-11, 11:33 PM   #13
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
會唔會有時講野講錯野整嬲左人

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-06-11, 04:40 PM   #14
我係我
Banned

註冊日期: Apr 2002
PSN  IDFoX_1217
XBox Live GamertagFoX1217
無端端對住佢講句對唔住先,之後佢實會問妳點解咁講,跟住妳咪話見佢呢排唔理妳,以為佢嬲左妳,跟住睇下佢點講囉
我係我 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-08-11, 08:34 PM   #15
HON HON
沒有妳, 還是愛妳

註冊日期: Nov 2006
3DS Friend Code3222 5528 5573
PSN  IDAhHonHon
XBox Live GamertagAhHon Go
留意下身邊既人, 好多時俾佢地出賣左都唔知架.

HON HON 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-10-11, 08:06 PM   #16
安已不

註冊日期: Apr 2009
樓主查到咩事未呀?
安已不 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 06:17 PM

手機版 | APP版