Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後
影音館>播放器討論區 (06)
シェンムー 03:37 PM 01-11-14
作者: ALWAYSHEI:
顧客可親臨Sony Store, 銅鑼灣專門店體驗NWZ-ZX1產品。

唔知有得試未
預訂送張4G 卡
已有得試,暫時cwb分店限定 , 下次放假就會去試
張4G SD卡入左幾首24bit FLAC 歌入去
ALWAYSHEI 12:47 AM 01-12-14
作者: 山內 一典:
已有得試,暫時cwb分店限定 , 下次放假就會去試
張4G SD卡入左幾首24bit FLAC 歌入去
已試, 個人感覺質數是有的, 但音質的驚喜沒有大於價錢的
至少沒有試完, 要即時比錢既沖動

另外佢家下無限住聽幾耐...前面有個聽好耐
試果陣前面有個用535的好快放低了
シェンムー 01:02 AM 01-12-14
作者: ALWAYSHEI:
已試, 個人感覺質數是有的, 但音質的驚喜沒有大於價錢的
至少沒有試完, 要即時比錢既沖動

另外佢家下無限住聽幾耐...前面有個聽好耐
試果陣前面有個用535的好快放低了
我都覺得我會試完後同你差唔多感覺XDDDD
我要到下星期先試到了 , 帶隻ESW9同IE80 去試下先 , 睇下直推咩環境
應該就綽綽有餘ge , Ie80同ESW9都算易推
見上網有幾個人都係ZX1 + K3003
K3003年多前有幸試過 , X1000完全推唔起
部ZX1 加大OUTPUT 到15mW+15mW d人話直推K3003都好正甘話
陸奧 貴志 11:53 AM 01-12-14
依家習慣左用BT聽,已經再差D,似乎可以唔使買住(其實係部F807買左o個幾個月唔捨得再科水....)
Rotagen 07:48 PM 01-13-14
作者: HAKAIDER:
行PCB 無機內線架喎
電池と電源回路に通常の約1.5倍の太さの線材を採用。
http://www.sony.jp/walkman/lineup/zx1/

李組長眉頭一皺,發現案情並不單純…
lazy0913 09:55 AM 01-14-14
尋日去試zx1
部機比想像中輕
聲係好過f800/f880系列, 但未到有驚喜
同埋搞唔掂隻ck100pro D齒音
唔通真係要去試AK100
HI_Ricky 11:25 AM 01-14-14
D野出得咁快, 等下先, 反正最後皇牌係Full DSD....
石原夏織 11:28 AM 01-14-14
睇76 好多人都覺得zx1唔值得出手
仲有人講ipc加pha2同佢差唔多
シェンムー 11:41 AM 01-14-14
Iriver 出AK240 , 兩皮幾(・㉦・)
HI_Ricky 11:44 AM 01-14-14
作者: 石原夏織:
no, 用iOS安橋app + pha2 先arm...
石原夏織 11:59 AM 01-14-14
作者: HI_Ricky:
no, 用iOS安橋app + pha2 先arm...
咁仲大獲
HI_Ricky 12:47 PM 01-14-14
咁仲大獲
玩大獲就要用iOS安橋app +card reader+ pha2 .....
石原夏織 03:16 PM 01-14-14
玩大獲就要用iOS安橋app +card reader+ pha2 .....
Card reader
HI_Ricky 04:09 PM 01-14-14
Card reader
咁先食到DSD
HAKAIDER 05:43 PM 01-14-14
作者: lazy0913:
尋日去試zx1
部機比想像中輕
聲係好過f800/f880系列, 但未到有驚喜
同埋搞唔掂隻ck100pro D齒音
唔通真係要去試AK100
...........有無熄左個cleaner audio
たまご 07:13 PM 01-14-14
Card reader
比想像中輕便 :haha:

シェンムー 07:39 PM 01-14-14
ZX1 試到無FEEL / 驚喜都好呀 , 可以慳返5千銀
12月已經洗左成皮野係PS4 , GT6 度還掂
陸奧 貴志 08:00 PM 01-14-14
作者: 山內 一典:
ZX1 試到無FEEL / 驚喜都好呀 , 可以慳返5千銀
12月已經洗左成皮野係PS4 , GT6 度還掂
又話必買

我就話可以慳番JE
シェンムー 08:19 PM 01-14-14
作者: 陸奧 貴志:
又話必買

我就話可以慳番JE
如果真係同A910+D zero 無咩分別 or 聽唔到分別甘我買黎都無用
不過試左先算了, 便知龍/鳳
石原夏織 08:37 PM 01-14-14
咁先食到DSD
但有冇實際功用先
DSD都唔算流行…
咁Android尼
如果得想試
lazy0913 10:58 PM 01-14-14
...........有無熄左個cleaner audio
check過無開clear audio+
試完之後再上其他forum睇都係唔太好評
可能我唔應該帶隻ck100pro去試啦

另外無插pha-2試
如果仲要我插amp點解仲要買呢部
我就係想直推
HAKAIDER 11:00 PM 01-14-14
作者: lazy0913:
check過無開clear audio+
試完之後再上其他forum睇都係唔太好評
可能我唔應該帶隻ck100pro去試啦

另外無插pha-2試
如果仲要我插amp點解仲要買呢部
我就係想直推
無開都有齒音似乎真係有d 問題
lazy0913 11:03 PM 01-14-14
無開都有齒音似乎真係有d 問題
我隻耳機齒音出名勁
所以未必係zx1錯o既
但個樣真係好靚仔
不過又無咁豪5680買個樣
money 12:49 AM 01-15-14
係銀座問過staff
同f887+ pha2差唔多
佢叫我買f887+ pha2好過
陸奧 貴志 06:13 AM 01-15-14
作者: money:
係銀座問過staff
同f887+ pha2差唔多
佢叫我買f887+ pha2好過
多左成3叉,我都叫你咁買啦
第一 ... 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 18  ... 最後

返回主題版面