Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後
手機資訊/電腦軟硬討論>Apple iPhone/iPad/iPod + iTunes 討論區 XI
(Homer) 05:43 PM 11-14-13
作者: Matamata:
有冇人知ipad mini retina有冇現貨?(唔食骨)
由手機版發出
奧海城F 記, 16G WIFI 版都係3088, 其他未有貨
DevilElvis 05:46 PM 11-14-13
中午買咗iPad Air 32GB 4G,想問下買咩mon貼好?

陰陽Mon點Check??

P.S.想問下iPad Air有冇得DL "布卡漫畫"?

Thanks!!!
ZlWS 06:25 PM 11-14-13
作者: 一小英口:
擒晚去九龍塘玩左一個鐘..

今代兩部機一樣SPEC 真係好難揀
1>2=3GS -->5S xD
+1000 大1.8"mon
Shinjyo 11:19 PM 11-14-13
作者: DevilElvis:
中午買咗iPad Air 32GB 4G,想問下買咩mon貼好?

Thanks!!!
布卡大陸app store有
X&Y 12:21 AM 11-15-13
作者: DevilElvis:

Thanks!!!
係明顯既陰陽屏開頁白底網頁已經即刻現形的了…
再唔係開browser google picture “white” 跟住放大到full screen去睇
DevilElvis 02:07 AM 11-15-13
作者: Shinjyo:
布卡大陸app store有
唔係好知點轉去大陸app store DL
無賴男 10:48 AM 11-15-13
mini2 32gb wifi 入手,
細細粒加個高清mon配a7 mix ios7 ,真係無得頂
一開盒老婆愛不惜手,,,我就...
ZlWS 11:21 AM 11-15-13
作者: 無賴男:
mini2 32gb wifi 入手,
細細粒加個高清mon配a7 mix ios7 ,真係無得頂
一開盒老婆愛不惜手,,,我就...
邊度walk in??

尋日DHL送左case嚟,部機仲"處理中"

無賴男 02:24 PM 11-15-13
作者: ZlWS:
邊度walk in??

尋日DHL送左case嚟,部機仲"處理中"

昨天3:00 ir搶, 但昨天只限1pcs
無賴男 04:26 PM 11-15-13
今日mini2爆開wifi 16 32 64 !!!
Matamata 04:41 PM 11-15-13
請問除左ir仲有邊樹有現貨32gb wifi ipad mini 2賣?
由手機版發出
麥C 06:26 PM 11-15-13
剛剛係旺角凶宅買32G wifi版mini 2
行行見話有少量有得排
前2個係炒家後2個係同胞
得我一個開盒睇........lol

雷射貴$300賣緊似仲有好多貨
我問過包咩
話加$1送貼ONLY..................即走
Matamata 08:58 PM 11-15-13
太古城fortress唔駛食骨入手64gb
騎蘿蘿 01:32 AM 11-16-13
今日ir 長開 即cut aos 轉去retail 買

個mon 同上代比真係冇得比 忍左成年係值得
ZlWS 01:35 AM 11-16-13
作者: Matamata:
太古城fortress唔駛食骨入手64gb
Ohno,我去果陣話未有
DevilElvis 04:38 PM 11-16-13
想問下大家有冇幫iPad貼保護貼?定係買Cover就得?

Thanks!!
now_loading 08:44 PM 11-16-13
我ipad 3 用緊Capdase KLiA, 咁耐都冇花,yahoo $99, ipad air 唔知用唔用到舊貼....
破戒僧 12:34 AM 11-17-13
作者: now_loading:
我ipad 3 用緊Capdase KLiA, 咁耐都冇花,yahoo $99, ipad air 唔知用唔用到舊貼....
窄邊唔得...
now_loading 12:42 AM 11-17-13
係禾。。。
破戒僧 12:46 AM 11-17-13
btw, 喺moshi fb問, 佢個case最快都11月尾12月頭, 依然裸跑中...
iPad3用odoyo Aircoat...好但重
HOIHOI 12:47 AM 11-17-13
請問買左mini2的朋友部機有無陰陽mon
我部mini2 32g灰色 wifi版 個mon下半部份偏黄
去apple度換機 換翻來個部偏黄的部份一毛一樣
各位有無一様情況
Matamata 11:32 AM 11-17-13
作者: HOIHOI:
請問買左mini2的朋友部機有無陰陽mon
我部mini2 32g灰色 wifi版 個mon下半部份偏黄
去apple度換機 換翻來個部偏黄的部份一毛一樣
各位有無一様情況
我部冇明顯偏色

64gb wifi
Reishin 05:00 PM 11-18-13
想問吓如果想喺一隻jp store先有嘅game度課金可以點做?
我試過喺game入面用日本acc + 香港cr.card但佢話唔接受,
用香港acc + 香港cr.card就話要轉日本acc先買到…
由手機版發出
Shinjyo 05:02 PM 11-18-13
作者: Reishin:
想問吓如果想喺一隻jp store先有嘅game度課金可以點做?
我試過喺game入面用日本acc + 香港cr.card但佢話唔接受,
用香港acc + 香港cr.card就話要轉日本acc先買到…
由手機版發出
日本戶口轉地區番香港,入香港信用卡,不過好似有時得有時唔得,應該係有時間限制買既次數
Reishin 05:35 PM 11-18-13
作者: Shinjyo:
日本戶口轉地區番香港,入香港信用卡,不過好似有時得有時唔得,應該係有時間限制買既次數
原來可以咁轉法,THX!
由手機版發出
第一 ... 8 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 28  ... 最後

返回主題版面