Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 日本動漫畫討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-16-05, 04:38 PM   #101
燎原-火
Ultimate Gamer

註冊日期: Sep 2002
[off]我想問點樣可以貼圖

唔該教教小弟...

舊 01-16-05, 04:54 PM   #102
angelsky
Crazy Gamer
CL&L

註冊日期: Jul 2002
Wii U IDangelsky
3DS Friend Code4957 6769 7414
PSN  IDangelsky
XBox Live Gamertagangelskyhk
引用:
作者: 燎原-火
[off]我想問點樣可以貼圖

唔該教教小弟...
可以到下面網站睇睇
http://home.kimo.com.tw/t_anypic/

舊 01-16-05, 06:32 PM   #103
NOP
Senior Gamer

註冊日期: Jan 2004
我想問下呢套幾時出DVD,同可以在那里訂到.( HK)

新年敗家願望之一。

http://www.bell-dandy.com

建站中:

http://www.please-teacher.com
http://www.onegai-twins.com
NOP 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-05, 10:34 PM   #104
夜神月
Junior Member

註冊日期: Jan 2005
都係以前個樣順眼好多

夜神月 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-05, 10:37 PM   #105
ai.
God of Gamer
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
以前個樣都唔似依家d畫風.
我和大家不同,我個人比較較喜歡依家的畫風.

幾時有烏璐的媽出場~!?
ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-05, 10:44 PM   #106
不如說再見
牛牛

Arrow

第二話走樣嚴重

隻手好似怪怪地

此篇文章於 01-16-05 10:49 PM 被 不如說再見 編輯。
不如說再見 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-16-05, 11:25 PM   #107
夜神月

對比

舊 01-16-05, 11:34 PM   #108
Norm
=_="""""

註冊日期: Sep 2002
嘩,搞錯!差咁遠.............不過冇計,OVA版可以話係最高傑作

舊 01-16-05, 11:47 PM   #109
夜神月

引用:
作者: Norm
嘩,搞錯!差咁遠.............不過冇計,OVA版可以話係最高傑作

醜化了女神...
舊 01-16-05, 11:55 PM   #110
Arcanist
Game Master

註冊日期: Apr 2004
d yahoo圖全部睇唔到
Arcanist 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-05, 12:04 AM   #111
老師
Crazy Gamer
難明漢字

註冊日期: Apr 2003
PSN  IDwaiming69
你貼既圖全部變晒

老師 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-05, 12:09 AM   #112
夜神月

引用:
作者: 老師
你貼既圖全部變晒

有人睇到喎
舊 01-17-05, 12:11 AM   #113
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 夜神月
有人睇到喎
我睇唔到

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-05, 12:17 AM   #114
老師
Crazy Gamer
難明漢字

第四集個topic係

「ああっ女神さまと学園の女王さまっ」

會唔會係belldandy同螢一一齊返學……然後……

belldandy變女王……!!

舊 01-17-05, 12:28 AM   #115
夜神月

引用:
第四集個topic係

「女神堈橶U女王」

會唔會係belldandy同螢一一齊返學……然後……

belldandy變女王……!!

女王係沙夜子
舊 01-17-05, 12:44 AM   #116
老師
Crazy Gamer
難明漢字

從螢一既兩前輩既笑聲來看……那兩個人應該是變態……

笑起來很像惡魔。

舊 01-17-05, 01:10 AM   #117
supermanlady
The One
あかん

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: Norm
唔係化
我反而唔鐘意OAV果d劇情同d衫
引用:
從螢一既兩前輩既笑聲來看……那兩個人應該是變態……

笑起來很像惡魔。
整車狂o黎o者,不過有一個之後有女朋友

此篇文章於 01-17-05 01:14 AM 被 supermanlady 編輯。
supermanlady 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-05, 01:27 AM   #118
武藤遊戲
The One

註冊日期: Nov 2004
Wii U ID(ω・∩(ω・∩(ω
PSN  IDペロペロ(^ω^)
XBox Live Gamertag>_>
引用:
作者: mikemike
我睇唔到
好大個叉燒包

舊 01-17-05, 04:52 AM   #119
KTN
Banned 0.95 Century Moderator
~♡

註冊日期: Mar 2002
第二話走樣真係幾...貝露個樣有好幾種變化
不過TV同OVA比...真係無得比...OVA一定好過TV預了....
而且見它好多時都係..背景畫好..然後才加人物
搞到背景同人物好多時有一定不協調...

但無論怎差...我都會接受...
每一話最少都看3次或以上
因為一個星期太難挨

舊 01-17-05, 06:55 AM   #120
PTX-003C
天下第一盲鬼

註冊日期: Dec 2004
PSN  IDKazamiChris
XBox Live GamertagGesphest MK III
so many 叉包

====================================================

BLOG: http://blog.roodo.com/blinder_geist
PTX-003C 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-17-05, 11:25 AM   #121
老師
Crazy Gamer
難明漢字

引用:
作者: KTN
第二話走樣真係幾...貝露個樣有好幾種變化
不過TV同OVA比...真係無得比...OVA一定好過TV預了....
而且見它好多時都係..背景畫好..然後才加人物
搞到背景同人物好多時有一定不協調...

但無論怎差...我都會接受...
每一話最少都看3次或以上
因為一個星期太難挨

看三次對我來講太少了,我每天也會看兩次以上 「中毒中」

舊 01-17-05, 01:13 PM   #122
ai.
RELEASED

註冊日期: Jan 2002
個個都話第二話走樣...
第二話係有走樣,不過都唔多,只一d遠鏡先走個個少少樣.
上面就用d ova較靚的近鏡和tv的遠鏡比.....
講真,第二集d近鏡一d都唔差.

女神的漫畫我都係好早看的一批,完全慢慢地看佢畫風轉變的過程.
ova更是細細個買d老翻影帶看.
但係我點睇都唔覺OVA可以同TV比law,
ova和tv,兩者係用不同年代的畫風.

ps.我唔覺女神3x期的漫畫比2x期差.
ai. 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-05, 09:44 PM   #123
老師
Crazy Gamer
難明漢字

原來漫畫版既變化係咁大…由第一期開始睇起,佢既畫風不停改變。

現在三十期,跟第一期相比,簡直係差天共地。

舊 01-18-05, 10:38 PM   #124
歌絲˙暮斯
The One
一擊格神

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDKENZHAYA
1 - 4 期時係印度人
歌絲˙暮斯 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-18-05, 11:52 PM   #125
riceking
District God of the Solar System
一人前のダメ人間

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: 歌絲˙暮斯
1 - 4 期時係印度人
第三期開始唔係

Rice

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
6/7 angela Live Tour 2015 in 香港 開催決定 money 日本動漫畫討論版 160 06-08-15 09:38 PM
CLAMP「GATE7」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 15 04-01-13 02:54 PM
あなたの力でBD化プロジェクト 総合THREAD money 日本動漫畫討論版 36 02-23-13 07:18 PM
[動畫] Lass「11eyes」総合Thread supermanlady 日本動漫畫討論版 239 12-20-12 11:23 PM
「GOD EATER」総合THREAD money 日本動漫畫討論版 0 03-27-10 08:39 PM

現在的時間是 09:39 AM

手機版 | APP版