Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > 收藏品討論版

主題工具 顯示模式
舊 01-30-16, 09:10 PM   #1551
忍者
God of Gamer

註冊日期: Oct 2002
PSN  IDchanryo
XBox Live Gamertagchanryo
引用:
作者: 小晶晶 查看文章
唔好意思踩親某些爸打添
上次見過SF翼實物真係好大=3xSF長+2xSF高....所以想勸下大家買咁多隻翼前諗諗先
其實呢度個個屋企都有嘆息之牆/柱
多對翼唔多,少對翼唔少

舊 01-30-16, 10:07 PM   #1552
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

註冊日期: Mar 2004
引用:
作者: 小晶晶 查看文章
唔好意思踩親某些爸打添
上次見過SF翼實物真係好大=3xSF長+2xSF高....所以想勸下大家買咁多隻翼前諗諗先
唔好傻啦
呢度真正要掉閃光彈嘅
盲十次都未夠

我乃賤格人人知 中意加腳和鞭屍
我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

我は無敵なり、我が屈技にかなうものなし、我が一撃は無敵なり
mikemike 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-30-16, 10:13 PM   #1553
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: GN00508771 查看文章
我有OO7,飛機,00R
自由
命運
橙命運
EXIA,楊過,雪崩+雪橇
TRANS AM EXIA
ARX-8
金天
SF

紅骨等緊

其實隻隻都係玩兩玩就收埋/企定定
好多直頭開都廢事添

信我

買!=一定要開晒出黎擺架嘛....
自由
命運
橙命運
EXIAx3,楊過,雪崩x2,雪崩fullpack,雪橇x2
ARX-8
金天
SF

紅骨等緊

好多直頭開都廢事添

信我

我好淆底............世上最可怕的就是無聊人和白痴仔

舊 01-30-16, 10:23 PM   #1554
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
作者: mikemike 查看文章
自由
命運
橙命運
EXIAx3,楊過,雪崩x2,雪崩fullpack,雪橇x2
ARX-8
金天
SF

紅骨等緊

好多直頭開都廢事添

信我

我以前同師兄一樣,出一隻入一隻,改色照入,不過自從隻exia一開五,我認輸,放Q曬,依家剩留freedom系算,利申:基神粉絲
058719057 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-16, 07:18 PM   #1555
鳳熾魂
紅蓮の焔神

註冊日期: Dec 2003
3DS Friend Code0018 0703 4979
PSN  IDcastorwmh
XBox Live Gamertagcastorwmh
引用:
作者: 058719057 查看文章
我以前同師兄一樣,出一隻入一隻,改色照入,不過自從隻exia一開五,我認輸,放Q曬,依家剩留freedom系算,利申:基神粉絲
有5隻咩
普通,楊過,雪崩同埋限定仲有邊隻

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
鳳熾魂 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-31-16, 07:52 PM   #1556
luciferdark

註冊日期: Feb 2003
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
有5隻咩
普通,楊過,雪崩同埋限定仲有邊隻
普通同R3雖然係一盒
但真係要計, 計兩隻

舊 01-31-16, 08:32 PM   #1557
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: luciferdark 查看文章
普通同R3雖然係一盒
但真係要計, 計兩隻
咁唔算出過隻掛

人不是因為感到絕望而裹足不前。是因為一個人先放棄了,所以才會感到絕望、才會裹足不前。
人不是因為看到希望而繼續前進。是因為一個人先擁有找尋希望的「意志」,所以才會看到希望、才會繼續前進。
舊 01-31-16, 09:08 PM   #1558
Sar8
The One

註冊日期: Feb 2009
PSN  IDOrzAR8
XBox Live GamertagOrzAR8
同一盒唔一定剩係買一隻

舊 01-31-16, 09:33 PM   #1559
luciferdark

EXIA TRANSAM...仲有佢

舊 01-31-16, 11:58 PM   #1560
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: Sar8 查看文章
同一盒唔一定剩係買一隻

三盒EXIA + 一盒楊過

舊 02-01-16, 09:49 PM   #1561
bbdaishogun
Senior Gamer

註冊日期: Oct 2013
做乜港魂SF和Destiny翼停晒?
bbdaishogun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-01-16, 11:26 PM   #1562
鳳熾魂
紅蓮の焔神

引用:
作者: bbdaishogun 查看文章
做乜港魂SF和Destiny翼停晒?
sold out
引用:
作者: mikemike 查看文章
三盒EXIA + 一盒楊過
係喎 可以玩R1,R2,R3

舊 02-01-16, 11:54 PM   #1563
bbdaishogun

註冊日期: Oct 2013
引用:
作者: 鳳熾魂 查看文章
sold out

係喎 可以玩R1,R2,R3
但之前SF都大把可訂,而且2隻日本魂SHOP都開緊可正常訂
bbdaishogun 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-16, 01:29 PM   #1564
Hunter

註冊日期: Jan 2002
日魂今晚又有得玩

METAL BUILD デスティニーガンダム(フルパッケージ)【2次:2016年11月発送】
このページは【2次:2016年11月発送分】のお申込受付ページです。

2016年2月2日(火)19時より販売開始!
本商品は準備数に限りがございます。準備数に達した場合、早期にご注文の受付を終了させていただくことがございます。
※おひとり様2個までご購入いただけます。

港魂可能都有
未買既今晚準備F5啦

Hunter 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-16, 01:43 PM   #1565
explosion

註冊日期: Sep 2008
日魂收唔收香港信用卡?
explosion 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-16, 01:50 PM   #1566
Gundam MK-2
The One
↘真人相↘

註冊日期: Oct 2002
Nintendo Switch ID050897379389
3DS Friend Code1118 0515 1117
PSN  IDTommyLauHK
一直無(錢)敗蜜桃標
認真問問大家,隻迪迪尼真係咁值得敗嗎?
好在哪裡?

此篇文章於 02-02-16 01:54 PM 被 Gundam MK-2 編輯。
Gundam MK-2 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-16, 02:01 PM   #1567
mikemike
The One
風見みずほ萬歲!!

引用:
作者: Gundam MK-2 查看文章
一直無(錢)敗蜜桃標
認真問問大家,隻迪迪尼真係咁值得敗嗎?
好在哪裡?
毒品一樣,毒癮起就要食,唔食嘅就唔好踏隻腳入來,毒品害人,影響一生。

舊 02-02-16, 04:16 PM   #1568
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

註冊日期: Sep 2004
3DS Friend Code4897 6540 2372
PSN  IDKYOK12JP
引用:
作者: explosion 查看文章
日魂收唔收香港信用卡?
唔收

Fate/GO ID 335,820,884
GN00508771 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-16, 06:00 PM   #1569
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

嗯 又死網了

舊 02-02-16, 06:11 PM   #1570
GN00508771
The One
我係早見廚~有意見嗎

搞掂 再入多兩盒

舊 02-02-16, 07:21 PM   #1571
杯具土怒羅
Ultimate Gamer

註冊日期: Jun 2013
入唔到:0)
入到已經out of stock

此篇文章於 02-02-16 07:42 PM 被 杯具土怒羅 編輯。
杯具土怒羅 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-16, 07:44 PM   #1572
explosion

你地有日本信用卡?or有其他比錢方法
舊 02-02-16, 07:47 PM   #1573
luciferdark

引用:
作者: explosion 查看文章
你地有日本信用卡?or有其他比錢方法
JCB好似收? 但你有日本地址?

舊 02-02-16, 07:49 PM   #1574
埃及使者
玻璃般的存在

註冊日期: Apr 2006
又搶唔到
繼續F5

日本用轉運?

GGF - 棄坑
Bleach Brave Souls - 棄坑

(」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー! (」・ω・)」うー!(/・ω・)/にゃー!
埃及使者 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 02-02-16, 07:50 PM   #1575
explosion

無JCB....地址用轉運博下

日魂仲有貨,港魂搶餐死

此篇文章於 02-02-16 08:14 PM 被 explosion 編輯。

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
[PS2]Metal Saga ~砂塵之鎖~ (Metal Max remix) neo2046 電視遊戲討論版 25 06-10-05 11:51 PM
S.T.A.L.K.E.R. ALPHA build 1096泄漏 ..lol macross7ra PC電腦遊戲討論版 7 01-18-04 02:13 PM

現在的時間是 07:13 PM

手機版 | APP版