Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 06-17-18, 11:22 PM   #13001
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
引用:
作者: ShinDou 查看文章
乜而家千9分都刷到千6分黎打既﹖半澤社長無啦啦送分 @@ 我反佢加成20分 XD 睇番LOG我輸好似唔扣分,佢加4分咁多﹖仲以為加得1分 @@
佢唸住打16xx既反唔嬴佢, 咁咪唔使跌分囉, 而家基本上有幾部key機就所有陣都攻得入, 上位基本上係泥沼, 唯有蝦d沒key機既人
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-18, 11:27 PM   #13002
ShinDou
God of Gamer

註冊日期: Apr 2006
我冇KEY機,最近果堆勁野得隻萬丈凸2

佢都係千7舊時果堆複製陣係換左隻盾特效姐,不過佢個陣易打過好多千7千8陣好多,而家好多見到真係唔識拆

DX,盾特效,空

空,號,CC

空,3P,空

而家有得睇番人地點打你,都冇得呃人既,我都係出番3妹威龍UC3連星打咋麻 XD

不過平時都好少刷得到低過1百分既人,我低佢成3百分都刷到 @@

此篇文章於 06-17-18 11:30 PM 被 ShinDou 編輯。
ShinDou 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-18, 11:44 PM   #13003
ryvius123
Game Master
↗預言C10帝↗

註冊日期: Oct 2005
基本上沒新古沒uc3連星pvp唸都唔使唸
ryvius123 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-17-18, 11:47 PM   #13004
ShinDou

有筆頭可能都打到好多陣既,最近又派左隻飛8,千7都有人擺,普通機都係俾佢幾萬咁秒 XD
舊 06-18-18, 12:50 PM   #13005
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
uc3連星我好少用

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-18, 01:00 PM   #13006
ShinDou

你有晒最近堆神機唔駛用果3隻啦,果3隻太晒位,搞到好多機出唔到,最近堆神機1隻已經有3隻效果咁濟,有D仲要勁過,我冇果堆神機先要用姐 XD
舊 06-18-18, 01:24 PM   #13007
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
呢輪堆神機...冇太坦,冇OMG化3P,冇筆頭都唔叫齊......(3隻都冇)

係NC美少年連綺蘿星連吞A叫組到一隊....

話時話隻NC美少年用落佢個普攻異常的大力......有好機♂友真係唔同晒W

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 06-18-18 01:30 PM 被 亍 ◣ 編輯。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-18-18, 01:33 PM   #13008
ShinDou

萬丈淨係屈到朱雀果D玩回避果D機,但俾3P當屎咁玩 XD 你有盾筆同紫筆差唔多姐

隻盾特效我打過D難打既陣,但佢地都唔會落美少年同埋唔係起盾隊,佢地係用佢招必係度狂燒,要打佢個陣就要落D會俾佢燒得著既機,好煩,1燒著左就輸得
舊 06-18-18, 10:04 PM   #13009
ShinDou

其實隻盾特效鬥雞係咪有BUG﹖明明得150%+必殺果100%+射CC25%都係275%姐﹖

點解我隻威龍開左3妹BUFF會俾佢打90%﹖我隻威龍有120%+50%+150%(3妹)+15%(威龍隊長技)喎,即係335%,爭左60%,即係應該40%命中率先係架﹖點解會多左成50%﹖

UC3連星仲多30%命中,成365%,唔知點解可以俾佢打得中

對面都係果個複製陣,DX,盾特效,號,3P,射CC,得射CC會BUFF命中25%喎﹖隊長技佢又用DX加25%攻

定係命中率唔係咁計﹖

但之前試過新古斬開左GEASS既朱雀係0%,縮退就100%,朱雀開左技回避加300%,新古200%+縮退果100%=300%,正常應該就咁命中減回避就得﹖

此篇文章於 06-18-18 10:11 PM 被 ShinDou 編輯。
舊 06-19-18, 01:39 AM   #13010
LordofNightmare
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2014
威龍唔食12妹指揮
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-18, 07:28 AM   #13011
ShinDou

我知,我威龍果150%係3妹開技,我3妹行先過隻盾特效

我從使用 Tapatalk 的 LG-H930 發送
舊 06-19-18, 08:53 AM   #13012
Crazy Gamer

係釘宫開技?.
號旁有50命中

此篇文章於 06-19-18 08:57 AM 被 LordofNightmare 編輯。
LordofNightmare 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-18, 08:59 AM   #13013
ShinDou

係呀,乜原來號個buff有50%命中架?1路都冇留意添,但感覺上隻盾特效命中仲高過黑妹咁?黑妹都係同佢1樣250%?

舊 06-19-18, 10:10 AM   #13014
J+1
望過黎呀!!!!!!

註冊日期: Jul 2007
冇鬥滅,進擊又等回氣,好耐冇咁hea wwww
由手機版發出
J+1 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-19-18, 10:12 AM   #13015
ShinDou

係囉1冇左鬥滅就好似冇野搞咁,又限水搞到冇得係咁爆水刷,得番十幾支水仲未凸爆獎品,今次應該凸爆獎品就算唔衝了

舊 06-19-18, 01:36 PM   #13016
ShinDou

有冇人試過用射回隊打號3p綺羅星?夠唔夠避?不過射回就算避到殺到號,但都殺唔到3p,要殺3p又要出威龍,但威龍又好易俾人秒,燒著既話免死都冇用,好煩

舊 06-19-18, 01:44 PM   #13017
J+1
望過黎呀!!!!!!

只用朱雀打過3p buff夠可以0%..不過記得落直擊定咩破佢罩, 隻綺蘿星就未試過...
由手機版發出
舊 06-19-18, 01:46 PM   #13018
ShinDou

朱雀你幾多隻死buff夾埋加幾多%回?感覺上綺羅星命中異常高

舊 06-19-18, 01:51 PM   #13019
Crazy Gamer

最高係435回
但黑妹感應必殺有450
孔雀就基礎350
buff盡都唔係必避
舊 06-19-18, 02:02 PM   #13020
ShinDou

黑妹威脅冇咁大,佢6珠唔算好易出,除非佢有落洗珠機,通常會俾其他機幫佢清珠,但綺羅星而家覺得真係煩,1開波行咁快又帶兩珠俾佢射1次先,3盾珠最遲等多2turn就開多次,黑妹同綺羅星開埋必殺都係250%不過綺羅星冇得加命中,之前成日打黑妹都冇咁覺好難,而家只係將黑妹換左綺羅星就成日炒

仲未諗得掂可以點打

最好應該係筆頭buff純白1野秒號?但問題係點頂1開波綺羅星必殺,好難先可以快得過佢,就算快過佢冇其他機殺到佢同3p都冇用

我諗緊回隊落埋3妹開全體150%回唔知夠唔夠,但我好似得隻威龍打到,我威龍又未凸爆秒唔到號,其實凸爆既話秒唔秒到號?

舊 06-19-18, 02:19 PM   #13021
ShinDou

其實3p要自己行果陣先解異常,咁燒佢係咪會扣完先郁?隻白炎招必有3下,每下上4格火,12格火咪1郁滿血都即燒死,原來出黎屈3p既?不過都冇晒石

諗緊重唔重打刷晒3部番黎好,筆頭應該點都用得著,不過冇晒d減傷又要等佢出過,雖然應該唔會再有號果隻50%,因為如果兩隻拍埋既話打邊隻都係扣十,殺唔到

而家靠uc3連星同新古衝千7都開始有d難度,feel到開始多陣反唔到又開始俾人洗

D大器飛抽過幾次都係垃圾

精就得vs打到,不過成日renew下次冇機都唔知打唔打到

舊 06-19-18, 03:26 PM   #13022
J+1
望過黎呀!!!!!!

驚你水多過頭???

50體刷限突碎.....可以用自動飛....

仲要ev中途開呢個ev....
由手機版發出

此篇文章於 06-19-18 03:29 PM 被 J+1 編輯。
舊 06-19-18, 03:30 PM   #13023
ShinDou

都唔知drop率幾多,1陣爆晒十幾支水都冇1粒,無限換水就同佢顛姐,刷得都放棄活動咁濟啦

舊 06-19-18, 03:33 PM   #13024
ShinDou

今晚返去刷首抽先,刷到紫筆同綺羅星就開局,刷唔到就繼續打算,不過差唔多等於放棄鬥雞

舊 06-19-18, 03:38 PM   #13025
J+1
望過黎呀!!!!!!

8次齊箱,不過中間有3次係0箱,算了拎左強化素材就算
由手機版發出

標籤
スパクロ, スーパーロボット大戦X-Ω, 本區金句:營運都要賺錢嫁, 極西支部, 超級機器人大戰 X-Ω

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
J League 討論區 泰利 體育版 131 08-17-14 12:19 PM
[憤怒鳥] MKJJPOP 討論區 歌絲˙暮斯 ~清談館~ 34 07-07-14 05:54 PM
Xenosaga 討論區 + 爆機畫面 Legends 攻略及心得交流區 296 06-10-04 08:00 PM

現在的時間是 08:54 PM

手機版 | APP版