Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 其他 > <<繼續談情>>

主題工具 顯示模式
舊 06-29-10, 10:45 PM   #1
House
God of Gamer
里村★紅葉

註冊日期: Jun 2004
PSN  IDHouse544
點解識親d女都想收我做兵架

我真係咁差咩

我近排識左幾個女仔
佢地d性格同對我既方法十足十之前浪費左年半時間落去既女仔果度

其實我都唔係話要去溝佢地 只係想識多幾個女性朋友 睇下可唔可以擴大下生活圈子

我上次單獨約個女仔出街行 佢星期日話去南丫島玩
佢話佢同令一個fd 一齊出去only

我就話不如fd搭fd一齊出黎玩下
佢呆左2sec 話佢只係同一個男仔去

咁算囉 我都知你係講大話架啦

我之後同另一個女仔朋友傾開計 佢話佢講既版本係一大班人去玩

我約親佢去街佢都唔會點樣推 但係我想識佢班fd 佢話呢樣果樣

其實唔只佢 我叫我d女仔fd介紹d朋友比我識 都係推三推四 我都唔係話only 介紹
我都交換番男仔朋友比佢識下

唉 我而家唔會好似以前咁優 但我真係唔知自己做錯乜 佢地咁想收我做兵

Get

グリザイアの果実 ED SONG+OST

Get 周防天音!

House 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-10, 10:54 PM   #2
Wayne L
Crazy Gamer

註冊日期: Jan 2008
PSN  IDwaynelkw
我唔知點講, 其實睇過樓主你出個好多個咁上下的post
雖然未必岩聽

不過感覺樓主識女仔就係好似蜜蜂黐蜜糖咁, 有少少急進而且唔講得上成熟
具體唔知點講, 不過一樣野

樓主令女仔一眼睇得出你對人際關係好饑渴
自然容易比人食住(一時間諗唔到更好形容詞)
Wayne L 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-10, 10:56 PM   #3
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
因為你太忠厚
變個壞孩子啦(認真)

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-10, 10:57 PM   #4
House
里村★紅葉

引用:
作者: Wayne L 查看文章
我唔知點講, 其實睇過樓主你出個好多個咁上下的post
雖然未必岩聽

不過感覺樓主識女仔就係好似蜜蜂黐蜜糖咁, 有少少急進而且唔講得上成熟
具體唔知點講, 不過一樣野

樓主令女仔一眼睇得出你對人際關係好饑渴
自然容易比人食住(一時間諗唔到更好形容詞)
唔係架 係時要比人話下我架喇
我都覺得我好急
我真係唔識同女仔相處

主動又會變左蜜蜂黐蜜糖
唔主動又無機會咁

其實唔只我 身邊有個朋友用盡方法想識女都係 =0 (佢個樣其實仲要唔差)

我好努力去識多d女仔 希望唔會好似以前咁 但係我失望完一次又一次

真係要唱eason首 我沒有我沒有我什麼都沒有..

Get

Get 周防天音!

舊 06-29-10, 11:04 PM   #5
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

註冊日期: Dec 2001
Wii U IDbobogaf
Nintendo Switch ID4565-6477-0890
3DS Friend Code2793 0561 7788
PSN  IDbobogaf
XBox Live Gamertagbobogaf
你話唔係想追?點睇你都係渴求有個女友,所以只要對方係女性你都會試下睇下有無得追

擴大生活圈子只有女仔可以?男人唔得?

樓主本身有問題你D朋友先唔肯介紹朋友你識,至於咩原因你要問返佢地先知,不過以我所睇,你D朋友都知你係女人都會試追一下,所以佢地先唔介紹過你識<--請原諒我講得咁直

舊 06-29-10, 11:14 PM   #6
Wayne L
Crazy Gamer

收放自如, 唔好睇囡囡睇得咁重啦
女仔好sensitive, 見你成日咁猴擒
係女都怕左你
舊 06-29-10, 11:17 PM   #7
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

Nintendo Switch ID4565-6477-0890
引用:
係女都怕左你
同意你的講法,樓主唔係咁差,只係太猴擒

舊 06-29-10, 11:18 PM   #8
House
里村★紅葉

引用:
係女都怕左你
好高境界

我以前有個男仔fd 性格賤我一百倍
個樣又唔係靚仔 幾蚊都同fd 計到盡 又試過出賣過佢自己d 兄弟
但係佢溝女真係神手

點解

我想耍賤又耍不到
我又不想再當濫好人 已經當左十幾年

真係灰爆

Get

Get 周防天音!

舊 06-29-10, 11:19 PM   #9
House
里村★紅葉

引用:
作者: 龍寶寶 查看文章
你話唔係想追?點睇你都係渴求有個女友,所以只要對方係女性你都會試下睇下有無得追

擴大生活圈子只有女仔可以?男人唔得?

樓主本身有問題你D朋友先唔肯介紹朋友你識,至於咩原因你要問返佢地先知,不過以我所睇,你D朋友都知你係女人都會試追一下,所以佢地先唔介紹過你識<--請原諒我講得咁直
我認

唉 唔通真係隨緣?

Get

Get 周防天音!

舊 06-29-10, 11:21 PM   #10
HIM

註冊日期: Jan 2002
PSN  IDhim927
你係咪心口掛住個勇字呀?

HIM 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-10, 11:22 PM   #11
龍寶寶
天才兒童訓練營
明天會更好

今日最後一Post

心地好唔好同追唔追到女仔一d關係都無,睇睇有D人衰到有如人渣都好多女友就知一二,你要學習多D同人相處的技巧

正如樓上jason所講,應該變個壞孩子,有少少壞就得,多就唔好

舊 06-29-10, 11:23 PM   #12
Middle
Moderator
K歌之王

註冊日期: Oct 2003
或者唔好係咪都諗人地係當自己係兵先......
即使你真係猴擒

My BlogFacebook微博
Middle 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-10, 11:31 PM   #13
House
里村★紅葉

引用:
作者: HIM 查看文章
你係咪心口掛住個勇字呀?
姐係點呀??

Get

Get 周防天音!

舊 06-29-10, 11:45 PM   #14
陸奧 貴志
The One
橋本かわいいよ橋本

註冊日期: Apr 2002
3DS Friend Code4811 8001 2935
PSN  IDTKamui
XBox Live GamertagTMutsu
引用:
作者: House 查看文章
姐係點呀??
b52囉

☆野郎は誰だ 誰だ 誰だ 彼はジョンイル(正日) ジョンイルだ ジョンイルだ
トラブルメーカーの名を受けて 恥を捨てて たたかう野郎
ジョンイルアローは 毒舌 ジョンイルイヤーは 空耳
ジョンイルウィングは とんずら使い ジョンイルビームは 口砲
キムチの力身につけた 偽善の野郎 ジョンイルだ ジョンイルだ
陸奧 貴志 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-10, 11:49 PM   #15
Wayne L
Crazy Gamer

唔高境界
做到對女性友善, 有基本風度, 點到即止但係又不失自己性格就OK~
舊 06-29-10, 11:55 PM   #16
singsingjai
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2003
不如識下我地呀~得閒去踢球OR 浦都得架~ *我第N次講呢D 野..

i love toys
i love you!
singsingjai 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-10, 11:55 PM   #17
才子
Ultimate Gamer
量地總監

註冊日期: Jun 2006
PSN  IDMr_Bean9060
樓主應該係太熱情先會冇啦啦去左服兵役
我向來溝女都係一熱之後比佢嘆幾個冷

溝女就好似渣車, 咁要收放自如一咩時候應該去, 咩時間應該收, 要把握得好好, 唔係就好難有運行...

簡單d講, 即係玩心理戰, 如果你可以撩興左佢, 之後失蹤幾日再蒲頭, 你睇佢會點

個人意見, 如果個女仔咁樣坤我, 我會選擇收隊......

(`・ω・´)
才子 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-29-10, 11:56 PM   #18
jason_kasim
我愛港女

註冊日期: Jan 2006
3DS Friend Code1590 4655 1072
PSN  IDjason_kasim
壞dd-->魅力up
壤dd,d女唔敢(冇膽)收你做兵

GBF: 787492(已放棄9成)
乖離:319,113,110 (新坑)

手機課金、影響一生、戒之戒之
jason_kasim 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-10, 12:33 AM   #19
麥C
專業R水吹

註冊日期: Mar 2002
PSN  IDmaxcmwong
點先算係兵?
冇接受又唔拒絕你
又同你做朋友就當人係收兵?

舊 06-30-10, 01:58 AM   #20
Designer
Registered User

註冊日期: Feb 2004
每個MK隔離都有個絕色美女,呢樣無得恨
引用:
我以前有個男仔fd 性格賤我一百倍
個樣又唔係靚仔 幾蚊都同fd 計到盡 又試過出賣過佢自己d 兄弟
但係佢溝女真係神手
不過樓主個case同兵無關,係對方唔想一個佢啲fd唔識嘅外人突然打入佢地社交圈子
Designer 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-10, 02:08 AM   #21
雷火武
ワールド・エンド

註冊日期: Feb 2005
引用:
我真係咁差咩

我近排識左幾個女仔
佢地d性格同對我既方法十足十之前浪費左年半時間落去既女仔果度

其實我都唔係話要去溝佢地 只係想識多幾個女性朋友 睇下可唔可以擴大下生活圈子

我上次單獨約個女仔出街行 佢星期日話去南丫島玩
佢話佢同令一個fd 一齊出去only

我就話不如fd搭fd一齊出黎玩下
佢呆左2sec 話佢只係同一個男仔去

咁算囉 我都知你係講大話架啦

我之後同另一個女仔朋友傾開計 佢話佢講既版本係一大班人去玩

我約親佢去街佢都唔會點樣推 但係我想識佢班fd 佢話呢樣果樣

其實唔只佢 我叫我d女仔fd介紹d朋友比我識 都係推三推四 我都唔係話only 介紹
我都交換番男仔朋友比佢識下

唉 我而家唔會好似以前咁優 但我真係唔知自己做錯乜 佢地咁想收我做兵
其實你同人地幾熟先?
如果只係普普通通,真係好難介紹佢d fd比你架喎
多點企係人地角度認真諗對方感受
相信可以了解到好多問題發生既原因.

就咁睇你呢個post.我就睇到,係個女既唔想你跟埋去南丫島玩
不過人地唔會好似我講到咁白囉.
又唔想Hurt你.所以作故仔.

唔好迫得太緊...否則真係無朋友..

此篇文章於 06-30-10 02:10 AM 被 雷火武 編輯。
雷火武 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-10, 03:14 AM   #22
waitwait
クリストファー

PSN  IDfattykin
引用:
我認

唉 唔通真係隨緣?
随緣啦~ 施主
除非施主外表超吸引, 係女都岩既心態不但令d女反感
而且連d男性朋友都會驚左你, 有女都唔會介紹你識啦~

舊 06-30-10, 08:33 AM   #23
阿聰

註冊日期: Sep 2002
Nintendo Switch ID1803-0934-0218
3DS Friend Code2148 9542 0542
我覺得個女仔唔喺想收你做兵,而喺佢連同你做朋友都冇誠意。
佢同個男仔去南丫島,咁簡單一件事都要向你講大話,算吧。

村名:任天島島
人名:Andrew
3DS FC: 2148-9542-0542
NS FC: 1803-0934-0218
阿聰 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 06-30-10, 08:58 AM   #24
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006

咁你要檢討一下
呢個世界, 你唔可以為左討好人而冇左自己架lor

舊 06-30-10, 09:12 AM   #25
frankylui
Crazy Gamer

註冊日期: Mar 2005
3DS Friend Code1461 6155 5034
PSN  IDfrankylui
XBox Live Gamertagfrankylui
你咁講我又唔太覺個女仔係想收兵wo

首先你同佢有幾熟先?
有時佢地圍內班fd出去玩,帶埋你去你都冇癮啦
如果條女真係想收你做兵,帶埋你去俾錢又有乜所謂

仲有正如樓上有人講,
做好人冇用架. 壞少少先有女鐘意

「if you find this suitcase, please take it to our daughter.」
frankylui 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 02:14 AM

手機版 | APP版