Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後
收藏品討論版>S.I.C.討論區 ⑩ 
赤兵尉SETH 11:22 AM 02-23-11
6月 S.I.C. Vol.58 Masked Rider W HeatMetal & LunaTrigger

Bandit-Anji 11:46 AM 02-23-11
作者: 赤兵尉SETH:
6月 S.I.C. Vol.58 Masked Rider W HeatMetal & LunaTrigger

好在哩隻唔中
買cj, extreme 夠嚕
delta 12:48 PM 02-23-11

居然唔係限定咁好?
隻HT睇落好似slim過cj既?
AnTeD 02:23 PM 02-23-11
雙人包?
今次又會甘順攤既
我仲以為會LT搭女婿 HM搭A哥之類

甘出法,唔通會FJ搭A哥?
赤目黑龍 07:54 PM 03-04-11
呢次真係正呀!!!

一盒過出晒 heat x metal 同埋 luna x trigger
仲可以同 cyclone x joker連動
玩晒咁多隻form
正呀!!!!!
雪代緣 07:56 PM 03-04-11
作者: 赤目黑龍:
呢次真係正呀!!!

一盒過出晒 heat x metal 同埋 luna x trigger
仲可以同 cyclone x joker連動
玩晒咁多隻form
正呀!!!!!
仲有唔知係邊度限定的FJ, 甚至CAX, CJX gold等緊你
赤兵尉SETH 09:16 PM 03-04-11
呢排sic都出唔晒套作品d拉打,Kiva隻Sega同decade幾隻劇埸版拉打都冇出...
赤目黑龍 09:52 PM 03-04-11
作者: 雪代緣:
仲有唔知係邊度限定的FJ, 甚至CAX, CJX gold等緊你
嘩~~~~
唔好啦......

玩S.H.Figuart已經玩到好窮......
delta 12:37 AM 03-05-11
作者: 雪代緣:
FJ係限定機會唔大,始終呢個form咁hit,
我覺得會同Accel同一盒出,Trail就似限定...
至於Skull,Joker,CAX,CJXG就無咩可能唔係限定la~
雪代緣 12:38 PM 03-05-11
作者: delta:
FJ係限定機會唔大,始終呢個form咁hit,
我覺得會同Accel同一盒出,Trail就似限定...
至於Skull,Joker,CAX,CJXG就無咩可能唔係限定la~
仲有CC, JJ, Skull水晶頭版
Eternal, Accel黃色版 etc
睇下有冇機會超過電王
Seamty2 02:06 PM 03-05-11
除左Kuuga
SIC有邊次係出晒一套平成作品d拉打(TV+劇場版)?
赤兵尉SETH 04:54 PM 03-05-11
作者: Seamty2:
除左Kuuga
SIC有邊次係出晒一套平成作品d拉打(TV+劇場版)?
咁又係....
應該話呢排sic每套作品出幾隻就算
但估唔到Kabuto冇出任何限定,安籐賢師似乎真係好唔鐘意呢隻野

hap3afrien 12:56 AM 03-06-11
咁又係....
但估唔到Kabuto冇出任何限定,安籐賢師似乎真係好唔鐘意呢隻野
仲等緊地獄兄弟

DCD唔計kivara叫做齊左?
赤兵尉SETH 12:09 PM 03-07-11
作者: hap3afrien:
仲等緊地獄兄弟

DCD唔計kivara叫做齊左?
仲有兄貴版Kuuga同激情態decade
雪代緣 07:54 PM 03-08-11
咁又係....
SIC要出限定, 一般係呢兩個情況

S.I.C. HERO SAGA故事內有出現的
可出HJ限定 / 魂SHOP限定
例: DIEND, KIVA EMPEROR, 電王WING FORM, 戰國響鬼

只是原著故事有出現, S.I.C. HERO SAGA故事中沒出現, 同時又有素體可利用的
可出東映限定
例: 電王超CLIMAX, NEW電王, FAIZ AXEL

KABUTO, 自己本身都沒有S.I.C. HERO SAGA的故事
只在DECADE的故事中串場
所以沒有HJ/魂SHOP限定好正常~
就算真係出東映限定...HYPER GATACK嗎
赤兵尉SETH 09:15 PM 03-09-11
自從 EMPEROR當限定,爸爸反而係普通品咁出已經覺得佢個限定亂來...
KABUTO所有拉打都同一個素體都冇整多幾隻,但電王已經整晒咁濟...
AnTeD 12:49 AM 03-11-11
自從 EMPEROR當限定,爸爸反而係普通品咁出已經覺得佢個限定亂來...
KABUTO所有拉打都同一個素體都冇整多幾隻,但電王已經整晒咁濟...
日本方面KABUTO週邊銷路的影響?
不過見佢把百蟲劍又唔做孔位比D蟲裝上去,我已經覺得無乜機會出埋其他…
凍檸茶 12:13 PM 03-12-11
C3 有實物
都OK既,
AnTeD 09:22 PM 03-17-11
作者: :
2011年3月16日(水)以降、当月内に発売予定しておりました新商品6点について、
諸般の事情により以下のようにそれぞれ店頭発売日が変更となりました。

<2011年3月19日(土) → 3月26日(土)>
・U.M.W. UX-01 ガッツウイング1号
・ULTRA-ACT ウルトラマンティガ マルチタイプ
・ULTRA-ACT キリエロイド
・超合金 バズ・ライトイヤー
・デフォルマイスタープチ プリキュアオールスターズ Ver.pretty

<2011年3月26日(土) → 4月9日(土)>
・S.I.C. Vol.57 仮面ライダーW サイクロンジョーカー

発売を心待ちにしていただいた皆様には大変ご迷惑をおかけいたしましたことを深くお詫び申し上げます。
今後とも弊社商品をご愛顧いただけますようお願い申し上げます。
Link : http://tamashii.jp/importance/importance.php?eid=00046

延期,不過唔緊要…最緊要都係日本安定落黎再講
AnTeD 01:50 AM 03-30-11
http://blog.sina.com.cn/s/blog_642ff3980100rvol.html
不知為何W在大陸已經有開箱文
我仲未做完呀…
赤兵尉SETH 10:28 AM 03-30-11
作者: AnTeD:
http://blog.sina.com.cn/s/blog_642ff3980100rvol.html
不知為何W在大陸已經有開箱文
我仲未做完呀…
條圍巾黑色既?a
SIC第一次送支架
赤目黑龍 04:08 PM 03-30-11
條圍巾黑色既?a
SIC第一次送支架
仲有
joker支gaia memory顏色咁嘅......
AnTeD 10:04 PM 03-30-11

只係呢兩件野共用黎玩換身,其他部件幾乎完全唔洗用
原本打算買多盒
而家睇黎乾脆直接用矽膠覆多組出黎就算
條圍巾黑色既?a

SIC第一次送支架
之前官圖銀色,實物變左黑色

作者: 赤目黑龍:
仲有

joker支gaia memory顏色咁嘅......
睇黎剩係係支gaia memory後面上透明黑就算
Seamty2 12:36 AM 03-31-11
希望到時個2件野會有人翻件
赤兵尉SETH 11:31 AM 03-31-11
已經唔可以叫換裝......
剩到咁都要堅持出單体,笨大真係幽默...
第一 ... 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 19  ... 最後

返回主題版面