Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 手機平板遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 11-20-15, 10:24 PM   #2601
JMi
God of Gamer

註冊日期: Feb 2011
引用:
作者: 空調 查看文章
我去左非洲深度遊 保底1SR仲要重覆
我係中紅色四眼妹 算係咁
雖然係想要pickup果張空手道妹先抽

暫時應該七次10連 得一次有ssr 有三張sr重複...

舊 11-20-15, 10:37 PM   #2602
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
引用:
作者: JMi 查看文章
爭幾首姐 今年搞掂啦掛
首赤城搞唔掂...算吧啦

舊 11-20-15, 10:43 PM   #2603
JMi

引用:
作者: AkaIITO 查看文章
首赤城搞唔掂...算吧啦
明白 呢首都係我討厭譜面 沒有之一

舊 11-20-15, 11:24 PM   #2604
sd03021
Crazy Gamer

註冊日期: Jun 2011
引用:
今日有態 終於KO埋呢首最強25...
我早你幾日

TEST

不過仲有一堆24/25搞唔掂
sd03021 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-15, 11:28 PM   #2605
anyone
The One
↘嫁

註冊日期: Jan 2005
PSN  IDRitsuZui
赤城用細mon (6+)甩過1
mini2就係咁甩掃

anyone 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-20-15, 11:43 PM   #2606
JMi

引用:
作者: sd03021 查看文章
我早你幾日

TEST

不過仲有一堆24/25搞唔掂
搞得掂死ne 其他應該吃菜咁易架喎
除非真係亂打苦手搞唔掂貓既姐...
剩低有印象的係藍版susume乙女 堆hold多到我火起

舊 11-20-15, 11:53 PM   #2607
sd03021
Crazy Gamer

引用:
搞得掂死ne 其他應該吃菜咁易架喎
除非真係亂打苦手搞唔掂貓既姐...
剩低有印象的係藍版susume乙女 堆hold多到我火起
就係亂打苦手

EVENT MASTER初見打到一半手機移位死左
舊 11-20-15, 11:57 PM   #2608
anyone
The One
↘嫁

買張防滑墊放係檯面玩啦

貓連打係最後有粒衰格突然要右手硬食

舊 11-20-15, 11:57 PM   #2609
JMi

今次首歌都多亂打 但唔算特別難
暫時再亂都係單制落 四指都搞得掂

舊 11-21-15, 12:00 AM   #2610
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: anyone 查看文章
買張防滑墊放係檯面玩啦

貓連打係最後有粒衰格突然要右手硬食
o係車打點來台面....
我係左右手兩邊放鬆的兜住...令兩指公可以最大活動範圍....

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
《左思•魏都賦》矞雲翔龍,澤馬亍阜。
《顏延之•赭白馬賦》纖驪接趾,秀騏齊亍。 
又《廣韻》中句切
音駐。義同。
亍 ◣ 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-15, 12:01 AM   #2611
anyone
The One
↘嫁

我車上打個心態已經係唔會追full

舊 11-21-15, 12:07 AM   #2612
JMi

車上打我只係當消氣儲100回CLEAR

舊 11-21-15, 12:53 AM   #2613
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

每日抽比多張十時SR我

=================

冇飲水用半日先覺醒x)

《唐韻》《集韻》丑玉切,音梀。小步也。左步爲彳,右步爲亍,合之則爲行字。又稍停也。
又《廣韻》中句切
音駐。義同。

此篇文章於 11-21-15 11:01 AM 被 亍 ◣ 編輯。
舊 11-21-15, 12:55 AM   #2614
sd03021
Crazy Gamer

抽左次10連

3SR
全部都係紅屬性
舊 11-21-15, 01:39 PM   #2615
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

中間段散彈較9.5速都睇唔切可以點...10速其他又過快....

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-21-15, 01:39 PM   #2616
anyone
The One
↘嫁

幾速都係一pat野跌落黎

舊 11-21-15, 01:41 PM   #2617
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

1速好有壓迫感

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-21-15, 01:43 PM   #2618
anyone
The One
↘嫁

密集

舊 11-21-15, 05:26 PM   #2619
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
繼續非洲旅行 2SR有張重複...
引用:
作者: 空調 查看文章
我去左非洲深度遊 保底1SR仲要重覆
尼排仲留到係歐洲
上次活動60石中完sr
即刻10抽中ssr卯月 (第3張...
再1次就中埋ssr智繪里

今次60石中完ssr rin (重覆
再10抽中ssr 杏

抽咁耐都冇黃色ssr

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-15, 05:31 PM   #2620
JMi

引用:
作者: chunwai0091 查看文章
尼排仲留到係歐洲
上次活動60石中完sr
即刻10抽中ssr卯月 (第3張...
再1次就中埋ssr智繪里

今次60石中完ssr rin (重覆
再10抽中ssr 杏

抽咁耐都冇黃色ssr
次次都中 好悶 你搵返鑊三連白信封有d新意喎

舊 11-21-15, 05:57 PM   #2621
heyman774
Crazy Gamer

註冊日期: Nov 2005
我好肯定大家唔係玩緊同一隻Game
heyman774 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 11-21-15, 06:33 PM   #2622
亍 ◣
 ◥ jaVaj
神的4小時

我先唔信60石會比ssr,除非今晚你比我抽到

又《廣韻》中句切
音駐。義同。
舊 11-21-15, 06:42 PM   #2623
JMi

引用:
作者: 亍 ◣ 查看文章
我先唔信60石會比ssr,除非今晚你比我抽到
抽足60日零ssr的機率有39.6%的說

舊 11-21-15, 06:52 PM   #2624
AkaIITO
Game Master

註冊日期: Dec 2011
3DS Friend Code0516 7568 0284
PSN  IDAkaIITo-L
引用:
你明白點解想棄機啦
另外可以留意下面紅色字

舊 11-21-15, 08:11 PM   #2625
chunwai0091
雛見澤症候群L3患者

註冊日期: Apr 2006
引用:
咁我平時60石白信封無出聲ja

PAD: 160 103 862
CC: 191抽姐姐仍然突2,仲要係咁撞紅柱, 垃圾game
白貓Project: 石都唔派
IM@S: 200抽0ssr, 垃圾game
chunwai0091 目前離線   回覆時引用此篇文章

標籤
デレステ, 千川ちひろ, 戸田めぐみ, 杏仁豆腐, 鷹富士茄子

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 12:07 PM

手機版 | APP版