Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 街機遊戲討論版 > 街機心得交流討論區

主題工具 顯示模式
舊 03-10-10, 02:25 AM   #951
TCS_disable
God of Gamer
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: mihipu 查看文章
如果你頭先果舖係初見,算係打得非常唔錯
<-初見
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-10, 03:15 AM   #952
mihipu
Insane Gamer

註冊日期: Aug 2007
引用:
作者: TCS_disable 查看文章
<-初見
只係good比較多

舊 03-10-10, 06:29 PM   #953
TCS_disable
我有車車~

註冊日期: Jul 2005
引用:
作者: mihipu 查看文章
只係good比較多
如無意外我會當成之前隻 naughty girl @ Queen's Palace [H] 係咁練
TCS_disable 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-10, 06:42 PM   #954
seed
Ultimate Gamer
時を越えて

註冊日期: Feb 2008
大犬都仲係好難打

REFLEC BEAT部門:click here
iidx部門:IIDX 21 SPADA~ dj.VALLIS[9441-1116]
Diablo3: Captiseed#1472
seed 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-10-10, 08:38 PM   #955
Marco
The One
¬(゜~゜)Γ~

註冊日期: Jan 2003
冇跟機既都可以打尖....究竟係呢d成為左不成文規定,定係我太耐冇去機鋪 ?
計埋我自己,3個銀,俾人輪左2鋪竟然唔係到我玩 ? a
反而係俾個冇放銀跟機既人上前打 ?
問左竟然係話有跟到,只係冇放一蚊同埋去左打 SEED ?
咩道理而家 ?
新機到都唔洗咁霸機卦
我係唔識打IIDX,但我想玩,都唔洗咁去恰d新人卦 ?
世界變囉真係

舊 03-10-10, 09:13 PM   #956
李某人
Game Master
初心者

註冊日期: Jun 2004
引用:
作者: Marco 查看文章
賊:我有買野,不過係無俾錢同想返屋企訓覺啫…

高手...

人類因為別人幸福而自己也感到幸福這種事,只不過是望梅止渴而已。
李某人 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-10, 01:09 AM   #957
Joe
俺はガンダムだ!

註冊日期: Dec 2005
PSN  IDangrthell
XBox Live GamertagJoeeeeR
引用:
作者: Marco 查看文章
冇跟機既都可以打尖....究竟係呢d成為左不成文規定,定係我太耐冇去機鋪 ?
計埋我自己,3個銀,俾人輪左2鋪竟然唔係到我玩 ? a
反而係俾個冇放銀跟機既人上前打 ?
咩道理而家 ?
新機到都唔洗咁霸機卦
我係唔識打IIDX,但我想玩,都唔洗咁去恰d新人卦 ?
世界變囉真係
開佢名啦!!

舊 03-11-10, 08:49 AM   #958
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

註冊日期: Mar 2006
引用:
作者: Joe 查看文章
開佢名啦!!
係lor等我地防備下佢擺多d唔同國家唔同面額既貨幣離跟機都好ar

不如拎個50 yen 跟機啦我地

好神奇
星野姐姐都靚左後生左喇
痴線架仲靚過月光果陣lor~~

好耐冇好似尋日咁o係聯合怒打iidx
離奇既係明明冇咩玩成年wor,
竟然係比以前較快多半速
但比我以前3段果陣又好似唔係廢左太多咁

4段真係爭頭2隻既血~~ 練好虹色同第一隻唔知咩野先~

此篇文章於 03-11-10 09:05 AM 被 Seppie 編輯。
Seppie 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-10, 09:30 AM   #959
-N3DS-
索柏最高~XD

註冊日期: Aug 2003
引用:
作者: Seppie 查看文章
係lor等我地防備下佢擺多d唔同國家唔同面額既貨幣離跟機都好ar

不如拎個50 yen 跟機啦我地

好神奇
星野姐姐都靚左後生左喇
痴線架仲靚過月光果陣lor~~

好耐冇好似尋日咁o係聯合怒打iidx
離奇既係明明冇咩玩成年wor,
竟然係比以前較快多半速
但比我以前3段果陣又好似唔係廢左太多咁

4段真係爭頭2隻既血~~ 練好虹色同第一隻唔知咩野先~
放唔同國家O既銀都唔係問題~問題係佢地無跟機??
D人行開左 比無跟機(?)O既人玩咁就真係無法~鬼叫自己行開左去打機或睇人打機咩~

點解你比條血扣到0呀~條血唔好扣到0就過到嫁啦~

舊 03-11-10, 09:38 AM   #960
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 雷帝 查看文章
放唔同國家O既銀都唔係問題~問題係佢地無跟機??
D人行開左 比無跟機(?)O既人玩咁就真係無法~鬼叫自己行開左去打機或睇人打機咩~

點解你比條血扣到0呀~條血唔好扣到0就過到嫁啦~
無銀用無銀跟機唔好打啦

我尋日第一次打4段ja~~第一隻打完得番12 可以唔死咩 = =
虹色STANDARD 係過到, 不過個頭一向都打得差架我~所以要練呢2隻,
thunder 又好好彩死左上去4段wor~~都叫做係4隻裡面最熟果隻啦XDDDDD
R咩反而可以捱到.........
咁所以好似比想像中還好

此篇文章於 03-11-10 09:40 AM 被 Seppie 編輯。
舊 03-11-10, 09:42 AM   #961
白銀虹
Scorpion

註冊日期: Dec 2008
PSN  IDAG-RASS
所以昨天的1元也沒有回收就走了…
白銀虹 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 03-11-10, 09:44 AM   #962
-N3DS-
索柏最高~XD

引用:
無銀用無銀跟機唔好打啦

我尋日第一次打4段ja~~第一隻打完得番12 可以唔死咩 = =
虹色STANDARD 係過到, 不過個頭一向都打得差架我~所以要練呢2隻,
thunder 又好好彩死左上去4段wor~~都叫做係4隻裡面最熟果隻啦XDDDDD
R咩反而可以捱到.........
咁所以好似比想像中還好
有D人係咁的啦~IIDX 搞笑D~D人一係唔跟,一係一個人擺幾個銀咁~

只要你唔比條血扣到0就過到4段嫁啦~
我到而加都係無段~\/

舊 03-11-10, 09:46 AM   #963
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
作者: 白銀虹 查看文章
所以昨天的1元也沒有回收就走了…
以前o係舊tst 金禾
我睇住有人想拎沒人打既iidx上我既跟機銀
我即場喝 佢!!

引用:
有D人係咁的啦~IIDX 搞笑D~D人一係唔跟,一係一個人擺幾個銀咁~

只要你唔比條血扣到0就過到4段嫁啦~
我到而加都係無段~\/
細佬你所言甚是
如是者, 十段都好易je ~~唔扣到0就得啦~~~
你快d過啦

舊 03-11-10, 09:50 AM   #964
白銀虹
Scorpion

引用:
以前o係舊tst 金禾
我睇住有人想拎沒人打既iidx上我既跟機銀
我即場喝 佢!!
昨天我放了一元,然後被人打尖2次了
(明明A >我,之後變成A > B > C > 我 )

話時話今集隻exusia勁好聽

此篇文章於 03-11-10 09:57 AM 被 白銀虹 編輯。
舊 03-11-10, 09:51 AM   #965
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
所以我都係鍾意死埋去問人可唔可以痴機一齊打XDDDD
反正我咩野都唔識, 人地打咩都唔駛理我XD

舊 03-11-10, 09:52 AM   #966
白銀虹
Scorpion

引用:
所以我都係鍾意死埋去問人可唔可以痴機一齊打XDDDD
反正我咩野都唔識, 人地打咩都唔駛理我XD
我都唔識ka
我都係等seed大帶我玩 \/
舊 03-11-10, 09:54 AM   #967
-N3DS-
索柏最高~XD

引用:
我都唔識ka
死開一二邊啦你~
7段嫁啦~
係時候打返好少少D閃啦你~

舊 03-11-10, 09:55 AM   #968
白銀虹
Scorpion

引用:
死開一二邊啦你~
7段嫁啦~
係時候打返好少少D閃啦你~
我只係得6段既實力
舊 03-11-10, 09:58 AM   #969
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:

話時話今集隻exusia勁好聽
龍星2隻都好正
base 2 base 同唔知咩野shine~
好舒服XD

不過我要自己打番豬必先有base 2 base打

引用:
我都唔識ka
我都係等seed大帶我玩x2!!!! \/

舊 03-11-10, 10:00 AM   #970
白銀虹
Scorpion

引用:
龍星2隻都好正
base 2 base 同唔知咩野shine~
好舒服XD

不過我要自己打番豬必先有base 2 base打
搵人帶你打一次豬必開B2B吧
今代龍星同LED既都好正
舊 03-11-10, 10:01 AM   #971
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
搵人帶你打一次豬必開B2B吧
今代龍星同LED既都好正
下豬必.....好難打架???我求其打basic 架ja wor?

舊 03-11-10, 10:03 AM   #972
白銀虹
Scorpion

引用:
下豬必.....好難打架???我求其打basic 架ja wor?
打過一次都開到,OR等解禁吧
我想應該有解禁吧…

仲有貓叉隻 サヨナラ・ヘヴン 超正

此篇文章於 03-11-10 10:05 AM 被 白銀虹 編輯。
舊 03-11-10, 10:09 AM   #973
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
打過一次都開到,OR等解禁吧
我想應該有解禁吧…

仲有貓叉隻 サヨナラ・ヘヴン 超正

zektbach 同媽叉果隻未打
冇計啦zektbach 又係好似上代d 新歌咁 lv4 一跳hyper 就lv 9
我點樣打ar

上代真係唔知d 新歌想d 新手點打架wor

此篇文章於 03-11-10 10:14 AM 被 Seppie 編輯。
舊 03-11-10, 10:14 AM   #974
白銀虹
Scorpion

引用:
zektbach 同媽叉果隻未打
冇計啦zektbach 又係好似上代d 新歌咁 lv4 一跳hyper 就lv 9
我點樣打ar
今代由lv5跳到lv10
舊 03-11-10, 10:15 AM   #975
Seppie
TOMOSUKE最高
中女S

引用:
今代由lv5跳到lv10
咩ar 多番好多lv 7-8 既歌啦!!
仲要起碼lv 7 都100% 可能啦!!!

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
beatmania IIDX 討論區 13th style - beatmania IIDX 16 EMPRESS 日本稼動中 | IR beat#3 開始 Marco 街機心得交流討論區 1007 09-25-09 04:31 PM
beatmania IIDX 討論區 16th style - 家用版次回作製作決定 | SCORE 募集 5.13-31 | 街機次回作LT近日公佈 Marco 街機心得交流討論區 1009 05-02-09 01:03 PM
beatmania IIDX 討論區 15th style - beatmania IIDX 16 EMPRESS 香港稼動中 | EMPRESS OST 4.24OUT Marco 街機心得交流討論區 999 03-23-09 11:51 AM
beatmania IIDX 討論區 14th style - beatmania IIDX 16 EMPRESS 香港稼動中 | IR beat#3 開始 Marco 街機心得交流討論區 984 03-06-09 02:09 PM
beatmania IIDX 討論區 12th style - PS2版 DJ TROOPERS 12月18日發售 | EMPRESS 日本稼動中 beat#1 開始中 Marco 街機心得交流討論區 987 12-24-08 07:19 PM

現在的時間是 07:10 PM

手機版 | APP版