Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後
日本動漫畫討論版>TRIGGER x A-1 Pictures「DARLING in the FRANKXX」#24 (終)「わたしを離さないで」
HM 04:14 PM 04-06-18
肥仔個樣好似已經大徹大悟咁XDDD
由手機版發出
GUSTAV 04:36 PM 04-06-18
作者: HM:
肥仔個樣好似已經大徹大悟咁XDDD
由手機版發出
成佛
supermanlady 11:13 PM 04-07-18
DARLING in the FRANKXX 新ED
作者: :

C.Ryo 01:11 AM 04-08-18
王子與野獸之童話故事⋯
a1d4 01:46 AM 04-08-18
02細個好得意
魔法之子 02:24 AM 04-08-18
細個已經相遇
希望之後有個好結局
Kewellma 05:37 AM 04-08-18
雖然都估到晒,只係回播舊記憶,但真係拍得好睇
GUSTAV 06:49 AM 04-08-18
神回 配樂表情分鏡作畫到位 幾咁老土都可以勁好睇

同埋之前個十幾話02 d一舉一動全部有解 所以特別感人
細路翔 07:33 AM 04-08-18
今集重點唔係滿真係基佬咩
GUSTAV 07:35 AM 04-08-18
作者: 細路翔:
今集重點唔係滿真係基佬咩
呢d一早就知啦
細路翔 07:56 AM 04-08-18
個人腦補,
000應該係第一號男性實驗體,但只係同時擁有叫龍同人類男性基因既"某種野"
所以係失敗作

001係第一號女性實驗體,但作為叫龍既成份應該唔夠多壓倒性接近人類所以002長大到某個歲數後就直接被廢棄?

照博士個語氣002應該就係一路用黎留比最高位實驗體既number?

應該就係因為唔知兩者溝出黎既002生出黎之後係乜/會唔會即刻大暴走
先將001依個老母留咁耐當係保險
鐵之侍 11:15 AM 04-08-18
一如所料的過去但就是叫人感動

小時的廣和02真是太可愛了!原02這麼喜歡甜食、會找尋打令等也是因為廣

不理有什麼正當理由這班下流冷血的大人都去死吧!!
Thaws 11:33 AM 04-08-18
呢話之後イチゴ連尾燈都見唔到....

之前02一直流o既紅血係佢食partner食番黎o既?
野良猫 11:45 AM 04-08-18
哩集回憶實在拍得太好睇了,睇到眼有淚光
lunn 01:10 PM 04-08-18
今集隻ED好好聽
尼路 01:21 PM 04-08-18
我支持劇情最後佢地帶領叫龍消滅班大人
亍 ◣ 01:21 PM 04-08-18
原來沒有MTR.....大婆地位一路都無錯過
魔法之子 03:46 PM 04-08-18
樓上既MTR wwww
細路翔 05:19 PM 04-08-18
其實叫龍點解要攻擊人類都仲未解釋

好可能本身就係為左減少過多o既人類數目先出盡奇招?

咦?咁咪同天元堆反螺旋一樣?
Kewellma 06:10 PM 04-08-18
叫龍會受果種地脈能量吸引,輸油管果集將個設定講得好明顯啦..
佢地宜家堆都市,堆機體,加埋地下都市,都係靠用果種地脈能量黎維持
嚴格黎講d叫龍唔係來攻擊人,係攻擊攝取地脈能量既野..
我自己理解係咁
Dangerous-boy 09:13 PM 04-08-18
ED前忍唔住跟廣和02一起眼睛出水
s2001154 11:35 PM 04-08-18
神回
話說部機打咁耐終於第一次爛野
到最後其實全部小孩都是實驗體
期待他續
mikemike 12:55 AM 04-09-18
手掌個傷口埋得咁快,膝頭個傷口埋得咁慢!
s2001154 01:52 AM 04-09-18
作者: mikemike:
手掌個傷口埋得咁快,膝頭個傷口埋得咁慢!
可能因為營養不良肚餓
qhxu 09:00 AM 04-09-18
頭6集ED插入果種氣氛番哂黎
ED2 3果種歌帶唔起情緒
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20  ... 最後

返回主題版面