Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20 60  ... 最後
日本動漫畫討論版>「Fate/stay night [Unlimited Blade Works]」第22話「冬の日、遠い家路」丨ufotable制作 Vol.3
Leaf 01:53 PM 05-28-12
作者: no name:
時臣千錯萬錯就係錯在冇戴套!

先唔好理協會既人點會知(其實佢係名門,要知真係唔難,唐唐私生子都比人周到 la),時臣明知只有一人可以繼成,又明知另一個女一定做唔成魔術師就會比人捉去做標本都唔避忌下
正常黎講魔術只有一個人繼承到其他兄弟姊妹就只有變普通人生活

而家case唔係時臣幾多次冇戴套而係凜同櫻都實在太特殊
細路翔 02:03 PM 05-28-12
作者: Leaf:
正常黎講魔術只有一個人繼承到其他兄弟姊妹就只有變普通人生活

而家case唔係時臣幾多次冇戴套而係凜同櫻都實在太特殊
蒼崎姊妹都係兩個都好外掛

點解青子未繼承第四法時又無人去郁佢
仁飛 02:31 PM 05-28-12
作者: 細路翔:
蒼崎姊妹都係兩個都好外掛

點解青子未繼承第四法時又無人去郁佢
可能因為太特殊掛,青子作為魔術師嘅才能同才華,連士郎都不如
佢只係有第四法同埋係破壞上有異常嘅才華,佢嘅根源應該係核彈
小昭Teddy 02:34 PM 05-28-12
作者: 仁飛:
咁係因為櫻都係天才,所以先搞到咁麻煩0者
若果櫻嘅才華只係士郎或者威巴嘅程度,反而容易搞好多
你講到呢度....我反而想知....如果櫻唔係女, 係仔, 送到過去之後會點???吸蟲???
仁飛 04:10 PM 05-28-12
作者: 小昭Teddy:
你講到呢度....我反而想知....如果櫻唔係女, 係仔, 送到過去之後會點???吸蟲???
偉大嘅路西化大人好樂意解答你嘅問題
不過隻Game可能會變做聖杯山脈
RPG之鬼 05:48 PM 05-28-12
時臣冇錯錯係葵既家系能夠令潛在能力最大值引發出來

FROM WIKI
魔術回路こそ持たないが、配偶者の血統における潜在能力を最大限引き出すという特異体質を持つ禅城(ぜんじょう)家の娘
尼路 06:14 PM 05-28-12
200%會送凜去。因為傳統家族男生承繼。蟲蟲一樣有飯開。
6eo 07:15 PM 05-28-12
作者: 細路翔:
佢地二百幾年世交時臣會唔知蟲爺玩淫蟲?

點睇以一個人既角度去睇時臣都係渣一件

基本上又睇唔出時臣自己唔爆響口自己兩個女都係珍獸既情況魔術協會點樣無啦啦得到情報黎捉人

班友現代常識好明顯少到自己踩入地雷池都唔知
虫爺好似唔係時臣呢一代, 係後面搞屎棍搞左好多年,
唔係間桐家既唔知佢玩淫虫都唔奇

我個人係咁覺得, 時臣真係相信送櫻比間桐係WIN WIN既局面
櫻得到發展, 間桐家又有優秀既後人

BTW, 教會個幕, 真係好似緊咁
Leaf 08:54 PM 05-29-12
作者: iamleoluk:
虫爺好似唔係時臣呢一代, 係後面搞屎棍搞左好多年,
唔係間桐家既唔知佢玩淫虫都唔奇

我個人係咁覺得, 時臣真係相信送櫻比間桐係WIN WIN既局面
櫻得到發展, 間桐家又有優秀既後人

BTW, 教會個幕, 真係好似緊咁
我都幾想知世上除左間桐家人外世上有幾多人知道玩蟲呢樣野

至於雁夜就放過佢啦;都冇乜人同情佢如果連屍都做埋就連果小小形象都冇晒
魔靈娘 10:14 PM 05-29-12
作者: RPG之鬼:
時臣冇錯錯係葵既家系能夠令潛在能力最大值引發出來

FROM WIKI
魔術回路こそ持たないが、配偶者の血統における潜在能力を最大限引き出すという特異体質を持つ禅城(ぜんじょう)家の娘
奇想mode

其實禅城(ぜんじょう)家是否應該每代都有個長女, 專為禱術師配種
咁佢地每個後代都有最大潛能.

最大潛能的後代又同禅城(ぜんじょう)家配種
每代都屈機過上一代
應該好快到根源

(我係吾係玩得h game 太多?)
候鳥 10:37 PM 05-29-12
明明果幕好淒涼,點解個個都會諗到野架

真!DC 10:39 PM 05-29-12
作者: 候鳥:
明明果幕好淒涼,點解個個都會諗到野架
明明係製作組引導觀眾咁諗
imons 09:12 AM 05-30-12
係預左會接受嚴格訓練但唔知有人渣等等事掛
我覺得時臣會以魔術師角度去看待對櫻被人渣呢一樣,
只要櫻成為優秀魔術師,間桐家既做法只係魔術既一部份。

佢應該會好高興間桐家努力既"培育"櫻…

所以…時臣係抵死既!
Leaf 09:47 AM 05-30-12
作者: imons:
我覺得時臣會以魔術師角度去看待對櫻被人渣呢一樣,
只要櫻成為優秀魔術師,間桐家既做法只係魔術既一部份。

佢應該會好高興間桐家努力既"培育"櫻…

所以…時臣係抵死既!
如果凜小時候就快夭折所以要生第二個論係真;
咁呢對夫婦有個一歲未夠的女就快死都仲有心情扑真係人間極品
小昭Teddy 10:30 AM 05-30-12
作者: 尼路:
咁如果兩個都係仔呢?
仁飛 12:51 PM 05-30-12
魔術師家族應該無重男輕女依條傳統,反而係睇潛能同屬性,
而凜嘅四大元素係比櫻既虛構元素強嘅。

所以假設櫻係男仔,咁就...........YOOOOOOOOOO~
蟲爺:男的更好,可以懷孕
尼路 04:18 PM 05-30-12
咁如果兩個都係仔呢?
好惡趣……

作者: 仁飛:
魔術師家族應該無重男輕女依條傳統,反而係睇潛能同屬性,
而凜嘅四大元素係比櫻既虛構元素強嘅。

所以假設櫻係男仔,咁就...........YOOOOOOOOOO~
蟲爺:男的更好,可以懷孕
唔明點解男的可以懷孕……
money 12:44 AM 05-31-12

FURIMUKI 12:57 AM 05-31-12
ウェイバー

言峰個樣好正
小昭Teddy 04:23 AM 05-31-12
好惡趣……

唔明點解男的可以懷孕……
種馬
月之民 ̄▽ ̄ 12:04 PM 05-31-12
http://www.bilibili.tv/video/av275780/

Oscarzero 12:39 PM 05-31-12
今日又睇多一次

櫻"把葵從我身邊奪走還不夠嘛?"

呢句其實唔係應該鬧時臣咩?
FURIMUKI 08:13 PM 05-31-12
作者: Oscarzero:
今日又睇多一次

櫻"把葵從我身邊奪走還不夠嘛?"

呢句其實唔係應該鬧時臣咩?
咁おじさん始終都係間桐既人
葵就梗係話係佢奪走桜架啦
tongmak 08:47 PM 05-31-12
作者: leotam3:
葵未死架a
作者: Athrun ^^:
無錯,葵只係比雁夜勒到腦缺氧,變左做植物人

無變植物人
仲識講野
最尾仲同凜有講野

雖然設定係咁講但又帶出咁生櫻黎做乜

時臣一早講左
佢估唔到凜同櫻都係咁特別
凜既屬性係五元素既機會係萬中無一
櫻既屬性係虛無都係萬中無一

你中完六合彩會唔會估到自己會即刻再中六合彩

佢生櫻既目的好解單
等個女有個伴

無分別
將雁夜代入去

作者: 魔靈娘:
奇想mode

(我係吾係玩得h game 太多?)

月姬入面有類近既家系
長細自己去搵維先生問
money 11:35 PM 06-02-12

第一 ... 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 20 60  ... 最後

返回主題版面