Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  ... 最後
收藏品討論版>國產類敢達系列
WonderJimmy2 11:07 PM 12-13-16
作者: fami~yan:
百度圖唔可以就咁轉...
Link removed.
cancerman 08:47 AM 12-14-16
咁遲先出橙命。
fami~yan 10:42 AM 12-14-16
訂左大班sf,砌龍桃太晒心機...
神龍 10:57 AM 12-14-16
出咗ooq圖
fami~yan 11:06 AM 12-14-16
作者: 神龍:
出咗ooq圖
完全覺得係COPY隻MG就算...
野良猫 05:30 PM 12-14-16
見有鋪頭開龍桃sf訂
連光翼支架,260

橙命運都有

兩隻都預月尾到貨
WonderJimmy2 07:35 PM 12-14-16
作者: 野良猫:
見有鋪頭開龍桃sf訂
連光翼支架,260

橙命運都有

兩隻都預月尾到貨
260 ok 啦,淘寶買都收人仔215
唔好記住我 01:10 AM 12-15-16
龍桃SF 18號推出
fami~yan 04:26 PM 12-15-16

桃,會唔會有人縮沙呢
WonderJimmy2 09:38 PM 12-15-16

桃,會唔會有人縮沙呢
兩舊幾水送兩對翼兩個地台仲要電鍍骨?世界真係難撈~~

百度上啲友仔嘈喧把閉,我就覺得好多打手囉;不過桃子一直唔出素組圖又係抵俾人鬧
野良猫 09:50 PM 12-15-16
反正會噴油,出乜色都冇問題(逃)
反而係擔心質素方面,之前隻命運執到我呢……
WonderJimmy2 10:00 PM 12-15-16
砌過機甲之城隻偽Xi之後,已經無嘢可以難到我...
ゆり 10:41 PM 12-15-16
今日先聽到一個金句

話d人見膠金就叫話屎金 電鍍金又話要洗走電鍍好煩 到底你地想點
野良猫 10:55 PM 12-15-16
作者: ゆり:
今日先聽到一個金句

話d人見膠金就叫話屎金 電鍍金又話要洗走電鍍好煩 到底你地想點
唔要屎金唔要電鍍咪即係要金屬色囉
可能因為電鍍就係電鍍,但金屬金色可以自己因人而異調出嚟

不過依家識噴油後都唔鐘意電鍍,以前淨係素組嗰時就覺得好靚
fami~yan 10:56 PM 12-16-16
今次都會係有排你執的
WonderJimmy2 11:42 PM 12-16-16
http://mp.weixin.qq.com/s/4sswCGWmg-0Tsc-vKwkQHQ

龍桃MB SF評測

分件比較失望,但造型真係唔錯,有愛可彌補一切
野良猫 12:20 AM 12-17-16
作者: WonderJimmy2:
http://mp.weixin.qq.com/s/4sswCGWmg-0Tsc-vKwkQHQ

龍桃MB SF評測

毛边和落差的现象这次控制得不错

聽到哩句有啲放心
上次命運啲差落磨到呢…
axe1292 12:30 AM 12-17-16
我比較想要迪士尼對翼.........
上次果隻DM迪士尼翼得菲林片無前後夾膠,
根本軟到唔想裝.......
WonderJimmy2 03:32 PM 12-17-16
https://item.taobao.com/item.htm?spm...cket=11#detail

有無勇者試過大班隻Zeta?造型見仁見智,但點都好過直翻模
Reishin 05:39 PM 12-17-16

龍桃MB SF評測

佢個初回特典係邊度買先有? 上淘寶睇有d話跟埋但張相/內文唔同
fami~yan 08:20 PM 12-17-16
大班直接送翼了
野良猫 08:39 PM 12-17-16
大班直接送翼了
唔錯,仲識後來追上
不過都係輸個鼻

P.S
剛著手青島社嘅伊401艦,原來質素比龍桃更差,仲以為自己買咗假嘢
WonderJimmy2 09:06 PM 12-17-16
唔錯,仲識後來追上
不過都係輸個鼻

P.S
剛著手青島社嘅伊401艦,原來質素比龍桃更差,仲以為自己買咗假嘢
強國玩家唔係咁諗,龍桃死得好慘

我呢,見到個盒叫“Fighter”,幾靚都冇晒feel
WonderJimmy2 09:13 PM 12-17-16
作者: Reishin:
佢個初回特典係邊度買先有? 上淘寶睇有d話跟埋但張相/內文唔同
你直接send短訊問店家有冇『翼之擴展包』連埋囉,家陣好多人退桃入班,價錢回軟番唔少
野良猫 09:32 PM 12-17-16
強國玩家唔係咁諗,龍桃死得好慘

我呢,見到個盒叫“Fighter”,幾靚都冇晒feel
都未必唔係好事,下次龍桃出手可能又重啲
龍班相爭,玩家得利
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13  ... 最後

返回主題版面