Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > 娛樂興趣區 > 照相館

主題工具 顯示模式
舊 01-20-09, 07:20 PM   #1
nohopeleo
Crazy Gamer

註冊日期: Oct 2002
給它一個五星級的家

7天內第4次睇醫生

舊 01-20-09, 08:25 PM   #2
Paptimus
Ultimate Gamer

註冊日期: Aug 2005
PSN  IDpaptimuslun
引用:
作者: nohopeleo 查看文章
7天內第4次睇醫生
, but上層較滑, 我自己兩層都加防滑膠墊

舊 01-21-09, 02:26 PM   #3
Keno
Crazy Gamer

註冊日期: Apr 2003
收藏家!?
恭喜置業~
Keno 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-09, 05:09 PM   #4
Rabbidas
Administrator
頹圈頹鏡

註冊日期: Jul 2002
3DS Friend Code0000 0000 0000
PSN  IDRabbidas
XBox Live GamertagYui GAF
歡迎成為潮科技成員

Rabbidas 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-21-09, 05:53 PM   #5
Strider
God of Gamer
初段

註冊日期: Feb 2003
PSN  IDAStrider
XBox Live GamertagStriderAdrian
真係令人羨慕...我買左單鏡機幾年...箱仔都未有個

恭喜樓主

舊 01-21-09, 07:12 PM   #6
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

註冊日期: Sep 2005
PSN  IDkaga0401
引用:
作者: Strider 查看文章
真係令人羨慕...我買左單鏡機幾年...箱仔都未有個

恭喜樓主
我都是啊, 家中有成十支紙鎮, 箱仔都冇個....真係頹到冇朋友

舊 01-22-09, 10:00 AM   #7
OldCake
Moderator

註冊日期: Aug 2004
引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
我都是啊, 家中有成十支紙鎮, 箱仔都冇個....真係頹到冇朋友
加賀.........買啦.........買左D相會靚D架.......go go go

舊 01-22-09, 06:31 PM   #8
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: OldCake 查看文章
加賀.........買啦.........買左D相會靚D架.......go go go
餅爺你呃我.....想D相靚D, 買隻arca swiss仲實際

舊 01-22-09, 07:11 PM   #9
KKH
Anti-audiophile
你聽到了空氣的聲音嗎

註冊日期: Dec 2001
引用:
作者: 加賀KAGA 查看文章
餅爺你呃我.....想D相靚D, 買隻arca swiss仲實際
買啦~ Go with your heart~ Go Go Go~

(隻野唔係我架, 所以唔好興奮)

上傳的圖像
檔案類型: jpg CRW_5415.JPG (269.0 KB, 51 次查看)
KKH 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 01-22-09, 07:14 PM   #10
加賀KAGA
有冇人可以教我影相?

引用:
作者: KKH 查看文章
買啦~ Go with your heart~ Go Go Go~

(隻野唔係我架, 所以唔好興奮)

我有RRS.....

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

現在的時間是 05:15 AM

手機版 | APP版