Games Animation Forum

返回   Games Animation Forum > GAF區 > 電視遊戲討論版

主題工具 顯示模式
舊 07-01-19, 08:56 AM   #976
Dyhalt Rushifar
God of Gamer
神人ではない!新人だ

註冊日期: Jun 2003
PSN  IDDyhalt
XBox Live GamertagDyhalt
引用:
作者: ComeLOLoh 查看文章
又卡…
點打呀隻大青蛙,都擋唔到既。
呢隻Game真係好消時間…
印象中真正冇得擋得黑脷攻擊,高空插有時擋唔到係因為跳咗去背脊。

舊 07-01-19, 09:28 PM   #977
ComeLOLoh

註冊日期: Apr 2007
PSN  IDChun-li
引用:
作者: Dyhalt Rushifar 查看文章
印象中真正冇得擋得黑脷攻擊,高空插有時擋唔到係因為跳咗去背脊。

Thanks,過到了,之前唔夠藥,成日補血無曬藥。
出齊減敵防,減速,減攻擊力,加鋼,好險先過到。
打左好耐,試左好多次…

舊 07-02-19, 02:19 AM   #978
淡水
Crazy Gamer

註冊日期: Aug 2005
引用:
Thanks,過到了,之前唔夠藥,成日補血無曬藥。
出齊減敵防,減速,減攻擊力,加鋼,好險先過到。
打左好耐,試左好多次…
青蛙2定3周開始追加招起手特快的防御不能(?)技
最記得當年亂入幫打, 幾多勇者見我打得龜衝過去
淡水 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-02-19, 08:29 AM   #979
ComeLOLoh

隻Game真係要好有耐性。
少d忍耐力都過唔到…

舊 07-06-19, 02:39 AM   #980
ComeLOLoh

求救:阿勝點打呀?
咁鬼快…

舊 07-06-19, 01:01 PM   #981
神人ではない!新人だ

引用:
求救:阿勝點打呀?
咁鬼快…
印象中用刀既反技最簡單,D刀技差唔多招招都反到。

舊 07-08-19, 12:56 AM   #982
風間鈴木仁

註冊日期: Sep 2007
Wii U ID任天堂 Fans
Nintendo Switch ID任天堂超級 Fans
3DS Friend Code2017 5200 8860
PSN  IDs813leon
XBox Live Gamertags813 g
https://psnprofiles.com/trophies/581...eon?lang=zh-tw

仁王 NIOH TROPHIES 中文版 更新至完全版

DLC TROPHY PACK 1

東北之龍

DLC TROPHY PACK 2

義之繼承者

DLC TROPHY PACK 3

元和偃武

PS系總共 5826隻GAME,PSN LV602
PSN HK暫時排名 318,341
全球最佳排名10771,11717 ,https://asia.playstation.com/cht-hk/
SONY PS NEW GAME http://psnprofiles.com/games
CAPCOM:http://www.capcom.co.jp/ MINI NEOGEO
SEGA:https://sega.jp/soft/ + DSi GBA GB MINI/MD
任天堂:https://www.nintendo.co.jp/sp/index.html
風間鈴木仁 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 07-08-19, 07:51 AM   #983
ComeLOLoh

終於過左阿勝,我用常世加火彈屈,超快搞惦。

開左招鎖鐮既超好用…
攞左Lvl 100以上既武器…
加晒精力傷害,發覺原來咁玩已先係路…
突然勁左好多…

不過,呢隻game一唔小心攞唔返守護靈,就無晒d精華,個penalty都幾勁…
用緊Load/Save大法先過到…(無咁多時間消…)

此篇文章於 07-08-19 07:58 AM 被 ComeLOLoh 編輯。
ComeLOLoh 目前離線   回覆時引用此篇文章
舊 08-15-19, 08:44 PM   #984
ComeLOLoh

https://www.entertainment14.net/blog...94%bb%e7%95%a5
打到最尾【女王之眼】,返番去倫敦,最尾Boss前要打4個復製人,只過到一次,Last Boss過唔到,要重打…
但就一直都過唔到了,有咩推薦打4個復製人方法?

舊 08-16-19, 09:42 AM   #985
神人ではない!新人だ

引用:
https://www.entertainment14.net/blog...94%bb%e7%95%a5
打到最尾【女王之眼】,返番去倫敦,最尾Boss前要打4個復製人,只過到一次,Last Boss過唔到,要重打…
但就一直都過唔到了,有咩推薦打4個復製人方法?
印象中夠火力可以用瀕死朱雀快殺,唔中CATCH應該夠照。
唔夠火力就殺完斧鬼拉版唔入去大房,唔記得駛唔駛自己打爆培植漕,不過應該有辦法引到兩隻出先…

舊 08-16-19, 04:37 PM   #986
ComeLOLoh

引用:
印象中夠火力可以用瀕死朱雀快殺,唔中CATCH應該夠照。
唔夠火力就殺完斧鬼拉版唔入去大房,唔記得駛唔駛自己打爆培植漕,不過應該有辦法引到兩隻出先…

斧鬼我無問題,係入面個4個光頭佬難搞…

舊 08-16-19, 08:08 PM   #987
神人ではない!新人だ

引用:
斧鬼我無問題,係入面個4個光頭佬難搞…
打到去果度斧鬼一定唔係問題,主要係入大房打好快會出齊四隻,不過拉返去斧鬼果度會遲被圍好多…
KEEP到二對一就易搞好多

舊 08-22-19, 05:33 AM   #988
ComeLOLoh

引用:
打到去果度斧鬼一定唔係問題,主要係入大房打好快會出齊四隻,不過拉返去斧鬼果度會遲被圍好多…
KEEP到二對一就易搞好多

Thanks. 爆機了。

玩緊DLC,卡係伊達政宗,完全唔識打…

舊 08-22-19, 11:36 PM   #989
ComeLOLoh

靠自己…屈惦左!

舊 08-23-19, 03:12 PM   #990
~飛彈~@@
Ultimate Gamer
バン

註冊日期: Jul 2004
PSN  IDbanned
引用:
靠自己…屈惦左!
我仲以為改左版無得連放a 好耐無玩連無間獄都無心機打既人

阿勝之後完全無劇情,可能版權關係……

~飛彈~@@ 目前離線   回覆時引用此篇文章

主題工具
顯示模式

論壇跳轉

相似的主題
主題 主題作者 版面 回覆 最後發表
火鳳燎原討論區~第146回~仁王之王 Asurada 日本動漫畫討論版 1002 03-27-21 06:09 PM
[絕對不適合未成年人仕觀看 OTZ] 今天的遊蕩團... 副題: Loli tachi: "oniichan? doko ni iru no?" KKH 照相館 67 08-14-06 11:47 PM
一粒香口膠Sony Ni-Cd or Ni-MH電幾錢左右? 繪夢 影音館 0 11-29-04 12:58 PM

現在的時間是 09:48 PM

手機版 | APP版