Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後
電視遊戲討論版>Monster Hunter World | 已售︱攻略討論區已開
MultiPASS 10:10 AM 06-13-17
作者: STRIFE:
有繩索有格零,問題係想走真實風,就應該走唔到正傳果種爽快感
其實MH(第一集)一開始都係有比較重探索原素,係去到MHP開始變成組隊屠龍game,到X再大大増加一眾武器嘅爽快感...

以Capcom嘅出發點,要MH全球化MMO係一個好嘅切入點去取悅歐美玩家。
Gundam MK-2 10:10 AM 06-13-17
作者: lineage19:
咦有水戰?!

仲見到隻類似引路精靈的物體XD

BTW現場老外D反應好似麻麻地
MH系列係外國一直都hit唔起,相信係口味問題
所以反應唔多好其實正常
hell & heaven 10:12 AM 06-13-17
如果MMO咁會唔會執左FRONTIER G迫大家轉玩world
零式 10:12 AM 06-13-17
似係open world,有靚畫面有水戰,正呀
天恨情 10:13 AM 06-13-17
放心啦, 好快呢隻就會變成"正傳"XD
就好似當時MHP咁
點叫都好
都係打飛機架姐
Hello MiMi 10:21 AM 06-13-17
作者: 天恨情:
點叫都好
都係打飛機架姐
咁都得
正傳比任天堂蠟左黎做
spin off 落其他機又話人打飛機
hell & heaven 10:23 AM 06-13-17
之前唔知邊個FORUM話GAF係索狗陣營真係笑左
ゆり 10:26 AM 06-13-17
咦有水戰?!

仲見到隻類似引路精靈的物體XD

BTW現場老外D反應好似麻麻地
應該係光蟲/雷光蟲之類野
Hello MiMi 10:28 AM 06-13-17
作者: Gundam MK-2:
MH系列係外國一直都hit唔起,相信係口味問題
所以反應唔多好其實正常
睇youtube 有一少撮美國人打得好pro 做晒研究
但始終一打 Monster hunter 全部都係日本亞洲玩家既片多
天恨情 10:37 AM 06-13-17
deleted
大覺屋師真 10:37 AM 06-13-17
依隻期待
為左NS果隻而買NS嘅可能性下降
kiburedo 10:38 AM 06-13-17
睇片幾好 新鮮感!
鈴蘭 10:40 AM 06-13-17
作者: ゆり:
應該係光蟲/雷光蟲之類野
睇落唔係啦
係因為佢地已經整到個採集point做背景
方便玩家去睇邊個位真係採集point而做既引路系統
由手機版發出
天恨情 10:41 AM 06-13-17
作者: 大覺屋師真:
依隻期待
為左NS果隻而買NS嘅可能性下降
等佢公佈多D
暫時睇下有D新意
但真係完全唔同
Hello MiMi 10:43 AM 06-13-17
deleted
ayane123 10:44 AM 06-13-17
靚畫質trailer

lineage19 10:45 AM 06-13-17
作者: tallken:
作者: 天恨情:
係咪打飛機睇下周圍咪知
隻GAME連PC都上埋
依家連月唔月費都未知
GAME片又連多人都未見
咁快濕哂又話正統續作做乜
睇定D先射啦
不過E3出既片本身就係比大家打飛機用
講事實姐
大家會打下飛機已經係成功啦
冇人打飛機佢就失敗啦
依家係讚緊罪大成功啊
咁都起哂鋼
段片最後有其他3個獵人飛出黎, 一定有多人MODE
天恨情 10:46 AM 06-13-17
段片最後有其他3個獵人飛出黎, 一定有多人MODE
正常都要有既
96neko 10:47 AM 06-13-17
有人話係正統咩?
其實有咩好嘈,部部機都有,8月ns版會買,e隻都會買

p.s.佢offical site 寫對應人數 1人(連線遊戲時:最多4人) +佢trailer 既表現
我覺得係單機多d
天恨情 10:47 AM 06-13-17
deleted
強化人間ですの~★ 10:47 AM 06-13-17

ayane123 10:48 AM 06-13-17
http://www.monsterhunterworld.com/hk/

「Monster Hunter」系列是一款讓你在宏偉的大自然中與龐大的魔物對抗的RPG動作遊戲。

玩家化身成獵人, 接受任務狩獵生活棲息在各種環境中的魔物。
利用狩獵魔物取得的材料, 製作更強的武器和防具, 挑戰更強大的魔物。

無論是單人還是多人也可以遊玩的本系列, 全球累積售賣數量已達4000萬以上。

在遊戲的最新作品「Monster Hunter: World」中, 玩家可以體驗終極的狩獵生活, 活用新建構的世界中各種各樣的地形與生態環境享受狩獵的驚喜與興奮。

發售預定日 2018年初
建議零售價格 待定
對應人數 1人(連線遊戲時:最多4人)
類型 狩獵動作
遊戲級別 16+
天恨情 10:48 AM 06-13-17
作者: 96neko:
有人話係正統咩?
其實有咩好嘈,部部機都有,8月ns版會買,e隻都會買

p.s.佢offical site 寫對應人數 1人(連線遊戲時:最多4人) +佢trailer 既表現
我覺得係單機多d
真係有人話係正統
其實正唔正統都係拎黎玩
好玩咪得囉
滅龍士 10:48 AM 06-13-17
系統同D新怪有少少新,畫面都係執大陸版MHO嘅口水尾
MHW唔出PSV版,呢隻就101%會絕對無視(冇機同費Q事出機呀頂!)p
tallken 10:48 AM 06-13-17
http://www.capcom.co.jp/monsterhunter/world/
1 2 3 4 5 6 7 8 12  ... 最後

返回主題版面