Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 20 60 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 80 120 170  ... 最後
手提遊戲機討論版>Nintendo 3DS 綜合情報討論區 xx || 超任版 N3DSLL 已經出貨
W!LL 04:58 PM 03-04-12
初音色仲未有限定機
賈圖 07:32 PM 03-04-12
我想問依家出面仲有無夏亞特別版賣呀
shwl 08:42 PM 03-04-12
作者: Y.Bird:
橙、紫、黃色還未出現,
我記得3DS 未出時已經有既念色。
最怕概念色到最後都真係只係一個「概念」
諗起當初wii
tung999 11:10 PM 03-04-12
作者: 賈圖:
我想問依家出面仲有無夏亞特別版賣呀
信和地庫有 27XX
Suda 01:25 AM 03-05-12
作者: W!LL:
初音色仲未有限定機
用來出翻個初音限定機咪幾好
enishi 02:26 PM 03-05-12
睇 GW 話行貨最遲 6 月有,不過無 eshop......
由手機版發出
chunmanx 09:47 PM 03-05-12
我想問下放片落3ds看是放落那個folder?
就咁放在sd卡面?
定係放在相果個folder裏面?
放在裏面又可以怎樣打開?
會直接顯示在開機後的畫面內?
ZlWS 09:51 PM 03-05-12
作者: chunmanx:
我想問下放片落3ds看是放落那個folder?
就咁放在sd卡面?
定係放在相果個folder裏面?
放在裏面又可以怎樣打開?
會直接顯示在開機後的畫面內?
GOOGLE
OR Nintendo 3DS 收集FC、Q&A 及 放毒區
http://www.gaforum.org/showpost.php?...27&postcount=3
相存放地:SD\DCIM
音樂檔:SD\
MPO檔:SD\DCIM\100NIN03 [要符合以下條件: 檔名一定要HIN_XXXX *XXXX任意數目字”](噹噹dondon提供)
MPO檔 : SD\DCIM\123ABC89(任意數目字FOLDER)\任意ABC_1234.MPO
AVI檔 : SD\DCIM\123ABC89(任意數目字FOLDER)\任意ABC_1234.AVI
W!LL 02:28 AM 03-06-12
作者: enishi:
睇 GW 話行貨最遲 6 月有,不過無 eshop......
由手機版發出
如果又係無ESHOP的話
任何Demo, 3D Trailer, 追加頻道都無得玩, 俾錢DLC都無得下載
又一次白痴既決定
噹噹dondon 12:27 PM 03-06-12
香港機行日本網絡好奇怪姐(商家角度)
冇計架啦 唯有開香港ser一途
nobu-k 06:25 PM 03-06-12
睇左頭POST呢個
http://www.nintendo.com/consumer/index.jsp

但都係唔明0054015呢個錯誤碼即係點? 我連上任天堂SHOP果陣成日都係咁,但係有陣時又得,我想足值果陣成日去到最後一步就係咁攪到足唔倒
zero_zero 10:31 PM 03-06-12
拎隻zelda同牧場養牛牛比,買邊隻好啲呢?
同埋牧場係咪周圍都冇貨><?
keawett 10:31 PM 03-06-12
作者: B|WINS:
wpa/wpa2都可以,用緊

即係3ds同wii都得
係未
winsonandcyndi 10:43 PM 03-06-12
作者: zero_zero:
完全無可比性....
vincent110 10:57 PM 03-06-12
作者: zero_zero:
大佬,一隻arpg, 一隻育成, 點比? 除咗你肚入邊嗰條蟲之外我相信無人答倒你
chunmanx 11:21 PM 03-06-12
作者: B|WINS:
GOOGLE
OR Nintendo 3DS 收集FC、Q&A 及 放毒區
http://www.gaforum.org/showpost.php?...27&postcount=3
相存放地:SD\DCIM
音樂檔:SD\
MPO檔:SD\DCIM\100NIN03 [要符合以下條件: 檔名一定要HIN_XXXX *XXXX任意數目字”](噹噹dondon提供)
MPO檔 : SD\DCIM\123ABC89(任意數目字FOLDER)\任意ABC_1234.MPO
AVI檔 : SD\DCIM\123ABC89(任意數目字FOLDER)\任意ABC_1234.AVI
感激
其實找過
但找不到才問
W!LL 07:16 PM 03-07-12

FF音 $520
初音 $498連袋, $580限定連袋
蛇 $480
牧場 $405

配件包:
初音 $220
蛇 $280
neo2046 07:42 PM 03-07-12
ニンテンドー3DS「モンスターハンター3(トライ)G」
新CM[ギルドカード編]公開!
http://www.capcom.co.jp/monsterhunter/3G/movie.html
http://www.youtube.com/watch?v=zjdlys0EmYs
作者: :

JMi 09:00 PM 03-07-12

FF音 $520
蛇 $480
牧場 $405

配件包:
初音 $220
蛇 $280
請問係咪 GXR?? 高佬收唔收VISA架?? thanks
MO 09:49 PM 03-07-12
作者: JMi:
請問係咪 GXR?? 高佬收唔收VISA架?? thanks
visa 收charges
Y.Bird 01:13 AM 03-08-12
作者: nobu-k:
睇左頭POST呢個
http://www.nintendo.com/consumer/index.jsp

但都係唔明0054015呢個錯誤碼即係點? 我連上任天堂SHOP果陣成日都係咁,但係有陣時又得,我想足值果陣成日去到最後一步就係咁攪到足唔倒
咪聽個網解釋關機在連,
真係無解。
メソウサ 01:13 AM 03-08-12
松岡修造
winsonandcyndi 03:13 PM 03-08-12

FF音 $520
蛇 $480
牧場 $405

配件包:
初音 $220
蛇 $280
唉 snake個袋無得單賣
issoccer 03:31 PM 03-08-12
作者: winsonandcyndi:
唉 snake個袋無得單賣
一套買啦,好靚架!
噹噹dondon 03:35 PM 03-08-12
睇黎新光神話唔會有DEMO 雖然話必買 .. 不過老任自家DEMO真係好少
第一 ... 20 60 64 65 66 67 68 69 70 71 72 73 74 75 76 80 120 170  ... 最後

返回主題版面