Default Style 註冊帳號
Games Animation Forum

不顯示圖片
第一 ... 3 43 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 63 103  ... 最後
手機平板遊戲討論版>『VALKYRIE ANATOMIA -THE ORIGIN-』(ヴァルキリーアナトミア ジ オリジン)
minazuki 06:07 PM 07-29-16
3000石+2000石+6星突破石
ShinDou 06:22 PM 07-29-16
咁闊佬? 唔似喎
ShinDou 09:15 PM 07-29-16
AUTO倍速幾好,慳好多時間 XD

其實SIDE係咪每人得10個任﹖
minazuki 09:41 PM 07-29-16
基本每人10個

Ahly就得1個
Rufus都應該得1個,唔見有wiki寫佢side
rhgab 05:23 PM 07-31-16
防衛戰已開.....唔敢抽武器住.
minazuki 05:50 PM 07-31-16
可以有機會換返女神
ShinDou 05:50 PM 07-31-16
射晒22張飛,第1次用飛射中6星,中特效神劍,另外2把4星特效大劍,5星得1把盾劍,唔石抽住,打下睇下咩環境先
minazuki 05:58 PM 07-31-16
貢獻度有晶石出可以加
minazuki 06:28 PM 07-31-16
特別區4 boss完全唔夠打
血超多
一開波就識二回行動
一turn扣你過萬血

利申戰力28000
minazuki 06:53 PM 07-31-16
可以爆到+100%
好爽
ShinDou 06:57 PM 07-31-16
100%駛唔駛每隻都OVERKILL爆BAR先得﹖
minazuki 07:02 PM 07-31-16
作者: ShinDou:
100%駛唔駛每隻都OVERKILL爆BAR先得﹖
要呀
一turn一隻怪
每turn 20hits 又回返血
ShinDou 09:26 PM 07-31-16
仲回緊AP岩岩想開波打,咁快就92%優勢﹖個個都N個特效﹖XD
Dyhalt Rushifar 09:50 PM 07-31-16
個特別區超錯,一般果D只係要黎攞石
睇完個D RANKING獎超絕後悔ALL IN咗…(雖然原本諗住唔中就棄坑算,偏偏最後11抽中咗廢劍)
ShinDou 10:00 PM 07-31-16
嘩個RANKING報酬咩事,全奧丁金,第1果個1500,1萬位都有1000,仲邊有人爭﹖個個換完野就停手啦

我仲食鬼晒D凸破石,而家神劍凸2,其他3爆4星大劍凸爆,晒晒

而家我都超後悔抽左,下次睇左個RANKING報酬先,冇諗過可以廢到咁,抽左凸晒又冇理由唔打埋佢

用番主力倍速AUTO算
minazuki 10:14 PM 07-31-16
最前線金箱有幾多個odin幣先
特別區3先得一個固定金箱,仲要得1-2odin幣

我淨係突爆左兩把4星大劍,加埋都有100% bonus
而加6萬分排5xx位

ps
爆左100石刷特別區3
未抽任何武
Dyhalt Rushifar 10:15 PM 07-31-16
嘩個RANKING報酬咩事,全奧丁金,第1果個1500,1萬位都有1000,仲邊有人爭﹖個個換完野就停手啦

我仲食鬼晒D凸破石,而家神劍凸2,其他3爆4星大劍凸爆,晒晒

而家我都超後悔抽左,下次睇左個RANKING報酬先,冇諗過可以廢到咁,抽左凸晒又冇理由唔打埋佢
最風趣既係1500你要用1000去換雷神の弓,你唔係頭十名唔需要理特別區以外事務
1位同2499只係差500奧丁幣真係癡_線。
Dyhalt Rushifar 10:29 PM 07-31-16
特區4踏破咗就唔好再行,BOSS有RANDOM即死(第2TURN已經有機會出)BUFF+NERF都13000血一野唔見晒。
COIN又唔係多好多…
ShinDou 10:35 PM 07-31-16
頭先唔記得打特別區,應該打1次執完石仔就算﹖都係刷番平時果D﹖

完全估唔到佢竟然可以SET到咁,特效淨係加攻同貢獻,但個貢獻係廢既,4星特效凸爆左都係唔夠攻,晒左十幾粒凸破石
Dyhalt Rushifar 10:58 PM 07-31-16
頭先唔記得打特別區,應該打1次執完石仔就算﹖都係刷番平時果D﹖

完全估唔到佢竟然可以SET到咁,特效淨係加攻同貢獻,但個貢獻係廢既,4星特效凸爆左都係唔夠攻,晒左十幾粒凸破石
踏破晒之後,除非有機會跌穿2499/激戰區有金COIN(未打到),否則應該只行特別區紅線,冇金COIN DROP唔需要同佢爆肝…
minazuki 11:10 PM 07-31-16
最前線都冇金?

不嬲1位同2499位就只係差戒指同武器卷
如果佢set到金得特別區先會掉,仲要係1個起2個止
其實今次比之前更加需要去保住排名
因為之前10000內就肯定有artifact
而加10000內仲差100個金
十一月 11:38 PM 07-31-16
今日開event,今日才出公告,這營運果然係...
ShinDou 11:42 PM 07-31-16
個公告應該係開左個EVENT先出 XD 我4點幾先清完AP打其他GAME,轉個頭話開左,之後即刻入去抽野,冇睇清楚佢寫咩,仲諗住D COIN都會好似上次白銀花咁多D
Dyhalt Rushifar 12:12 AM 08-01-16
作者: minazuki:
最前線都冇金?

不嬲1位同2499位就只係差戒指同武器卷
如果佢set到金得特別區先會掉,仲要係1個起2個止
其實今次比之前更加需要去保住排名
因為之前10000內就肯定有artifact
而加10000內仲差100個金
未打到,希望有,唔係把廢劍真係抽黎托
minazuki 12:17 AM 08-01-16
爆多100石打完最前線3
一個金都冇

睇黎真係得特別區先有
貢獻度打最前線3好過打特別區3
特別區3有的random,試過+100%後過萬pt
但好多時都係得2-3千
只係有一個固定金箱
但多數係得1個金幣
我而加先得13個金幣

激戰區要35000戰力
唔敢試
用左2把4星特效劍得25000戰力
第一 ... 3 43 47 48 49 50 51 52 53 54 55 56 57 58 59 63 103  ... 最後

返回主題版面